Koter Kado Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had mijn betaling niet afgerond, kreeg een nette mail. Meteen afgerond, weer een nette mail dat alles meteen gemaakt en met de vervoerder meegegeven. 1 dag later bij mij afgeleverd. Een dikke 10 va... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

bestel al jaren zwembroekjes en afgelopen jaar iets foute opdruk, maakte er een foto van en 2 dagen later: nieuwe!Op vakantie worden we altijd aangesproken hoe we aan die gave zwembroekjes met naam e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds de geboorte van ons eerste kind staat Koterkado op #1 als het gepersonaliseerde artikelen betreft! In eerste instantie om kleding, jassen, tassen e.d. te voorzien van naam, een eerste voetba... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Wij hebben een geborduurde tasje, drinkfles, broodtrommel en luizenzakje, allen voorzien van de naam van onze zoon, besteld. Het is goed gelukt, dus mijn complimenten. Zoals gezegd is het een betrouwb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de puériculture

Écrit par l'entreprise

Koter Kado is al sinds 2005 bekend als hét adres waar je heengaat voor gepersonaliseerde kado's. Wij verzamelen onze reviews via Kiyoh, elke klant ontvangt een uitnodiging om ons daar te beoordelen. Koter Kado is aangesloten bij Thuiswinkel.org. Je bestelt dus simpel, veilig en snel bij www.koterkado.nl Een greep uit ons assortiment: Happy Horse konijnen met naam, Teddy rugzakken geborduurd met naam, leuke kraamkado's zoals rompers, badcapes, badcapes en babymutsjes met naam. Ook voor grotere kinderen en volwassenen hebben we een ruim assortiment gepersonaliseerde kadootjes. Bijvoorbeeld mooie toilettassen en beautycases met naam, schorten en leren BBQ Grillschorten gepersonaliseerd, geborduurde badjassen voor volwassenen, mutsen, caps, SOS bandjes, sporttassen, kofferriemen etc.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Perfect!

Twee bestellingen gedaan, hartstikke mooi, goede service en snel. Kortom perfect!

16 juillet 2018

SOS bandjes besteld

SOS bandjes besteld.
Vorig jaar al 2 besteld, zijn er heel blij mee. Verwacht met de nieuwe net zo blij te zijn!

Goed dat jullie aangeven op welke kleur de tekst beter leesbaar is. We hebben nu fuchsiaroze besteld, vorig jaar lichtroze. En idd op deze zie je het minder goed. Maar zeker nog goed genoeg!

5 juillet 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had zelf een foutje gemaakt tijdens…

Ik had zelf een foutje gemaakt tijdens de bestelling (een rood keycord met rode letters, wat natuurlijk niet kan). Dezelfde dag nog een mailtje van koterkado, direct opgelost, volgende dag in huis. Ook nog eens superkwaliteit keycord :)

18 juin 2018

Zeer tevreden!

Snelle verzending. Netjes ontvangen. Ziet er mooi uit precies zoals verwacht. Goede kwaliteit.

18 juin 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat fijn dat er nog zulke service…

Wat fijn dat er nog zulke service bestaat! Ik had per ongeluk voor zelf overmaken gekozen en toen zijn de kadootjes meteen opgestuurd toen ik een kopie van mijn bankafschrift stuurde. Zo blij dat ik morgen mijn neefje en nichtje met kadootjes kan feliciteren en niet met lege handen hoef aan te komen. Bedankt!!

19 mai 2018
Logo de Koter Kado

Réponse de Koter Kado

Dat hebben we uiteraard heel graag gedaan. We zien u graag terug bij Koter Kado!

Noté 1 sur 5 étoiles

ZWEMBROEKJE MET NAAM

ZWEMBROEKJE MET NAAM

ik had een zwembroekje besteld met naam voor mijn kleinzoon, bleek dat het bij een keer dragen afscheurde op de naad , waar een stukje stof ontbrak. Jammer slechte ervaring en geen goede prijs kwaliteitverhouding.

Dat zal wel even duren aangezien mijn kleinzoon niet in de buurt woont. Maar ik zal vragen of mijn dochter het meeneeemt zodat ik het evt. u kan toesturen. Kunt u mij dan een pakketcode toesturen ?

28 mars 2018
Logo de Koter Kado

Réponse de Koter Kado

Edit: er is een nieuw zwembroekje gestuurd en deze kwestie is naar tevredenheid opgelost. Koter Kado wordt met een 9,1 beoordeeld. De cijfers van Trustpilot geven een vertekend beeld omdat wij sinds september 2016 zijn overgestapt naar Kiyoh (samenwerking met Thuiswinkel.org). Omdat er geen recente beoordelingen meer zijn, is ons cijfer van ruim een 9, nu gedaald naar een 6. Dit geeft een scheef beeld. Kijkt u voor recente reviews svp op https://www.kiyoh.nl/koter_kado/

HELEMAAL GEWELDIG!!!!

Ik heb werkelijk nog nooit een kind zo enthousiast gezien met een broodtrommel en een beker!!!! Zowel mijn 4 jarige zoon als mijn 8 jarige dochter vonden het helemaal geweldig zo met hun naam erop.

De site is erg duidelijk met mooie kleuren, communicatie is top en de levering super snel!

Ik was alleen net even te vroeg met bestellen waardoor ik de 15% korting misliep :-(

Kortom HELEMAAL GEWELDIG.....zeker tot de volgende keer!

4 septembre 2015

Super tevreden

Mijn baby Divaneay heeft sinds haar geboorte al de speentjes (en koord) van koterkado ze kan niet meer zonder! Haar naam erop is super handig en ze krijgt altijd complimenten over haar speen! Ook is het super handig omdat ze nooit haar speen kunnen verwarren met die van een ander op de cresh! Koter kado keep going the good work!

3 septembre 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

Uitmuntende prijs/kwaliteit!Een dikke 10!

Heb in het verleden vaker cadeautjes besteld en nu opnieuw een bestelling met een groot deel van het assortiment maar nu voor mijn eigen dochter.
Uitstekende kwaliteit en uitstekende prijzen!
Bekers en lunchtrommel blijven mooi!
Gezien je zelf een symbool en naam kan toevoegen is de ontvanger altijd super enthousiast!Echt cadeautjes die praktisch en leuk zijn, een super combinatie!Mailcommunicatie en levering ook probleemloos.
Keep up the good work!

22 juin 2015
Noté 4 sur 5 étoiles

Koter Kado

Een leuke site met verschillende plekken waar je kunt vinden wat je zoekt. Veel aanbod en een snelle levering van goederen. Veel verschillende producten waar uit gekozen kan worden, dus er zit altijd iets tussen.

19 juin 2015

helemaal spannend!

Mijn pasgeboren zoontje heeft als kraamkado het persoonlijke voetbalboekje gekregen. Maar ik moet tot nu toe dat boek elke avond aan mijn zoon van 7 voorlezen. Die vind het boek helemaal spannend,vooral omdat hij er zelf ook in voorkomt.

6 juin 2015

Helemaal top!

Heel erg bedankt voor de snelle levering van de leuke naamcadeautjes. Altijd heel praktisch en handig, zeker voor schoolgaande kinderen, die over het algemeen allemaal het zelfde hebben.

2 juin 2015
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus