Lisez les avis des autres
Diverse malen al (zakelijk) gebruik gemaakt van deze website. Prachtige cadeaus om uit te kiezen, verschillende manieren om te betalen, prima communicatie per mail om je op de hoogte te houden! Leuk o... Voir plus
L'entreprise a répondu
De volgende dag is de trein bezorgd, zelfs met gepersonaliseerde tekst. De ontvanger was er heel blij mee. Snelle bezorging en kwalitatief goede cadeaus!
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kraamcadeau.nl is dé webwinkel voor unieke en persoonlijke cadeaus ter ere van een geboorte. Of je nu op zoek bent naar een praktisch geschenk, een blijvende herinnering of een persoonlijk cadeau, bij Kraamcadeau.nl vind je een uitgebreid assortiment dat perfect aansluit bij elke smaak en wens. Knuffels en speelgoed: van schattige knuffeldieren tot educatief speelgoed. Gepersonaliseerde cadeaus: Denk aan babykleding, badjassen of houten speelgoed met de naam van de baby erop. Praktische items: Luiertassen, hydrofiele doeken en andere onmisbare babyproducten. Herinneringscadeaus: Herinneringskisten, bewaardoosjes die een blijvende indruk achterlaten. Giftsets: Compleet samengestelde sets, ideaal voor kraambezoek of babyshowers. Personalisatie: Veel producten zijn te personaliseren, wat het cadeau extra speciaal maakt. Snelle levering: Dankzij een snelle en betrouwbare verzending kun je rekenen op een tijdige levering, zelfs bij last-minute bestellingen. Kwaliteit: De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en gemaakt van hoogwaardige materialen, veilig voor baby’s. Ruim assortiment: Er is voor ieder budget en elke stijl iets te vinden. Inpakservice: De mogelijkheid om het cadeau feestelijk te laten inpakken maakt het helemaal af. Gebruiksvriendelijkheid De overzichtelijke website en de handige filters maken het eenvoudig om snel een passend kraamcadeau te vinden. Dankzij uitgebreide productbeschrijvingen en klantbeoordelingen maak je altijd een weloverwogen keuze. Met Kraamcadeau.nl kies je niet alleen voor een praktisch cadeau, maar ook voor een persoonlijke en betekenisvolle verrassing die ouders en baby zal ontroeren. Bezoek Kraamcadeau.nl en laat je inspireren.
Coordonnées de contact
Vissenstraat 14, 7324 AL, Apeldoorn, Pays-Bas
- 0553606537
- info@kraamcadeau.nl
- kraam-cadeau.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 10 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Leuke producten om te geven.
Leuke producten om te geven.
Goed en snel bezorgd
Snelle levering en altijd goed haha.
Ik heb hier een gepersonaliseerde tas…
Ik heb hier een gepersonaliseerde tas besteld van Little Dutch. Toen hij uit de verpakking werd gehaald bleek de zak met rits aan de voorkant erg scheef te zijn. Ik heb ze direct gemaild en gebeld. Ze hebben het netjes opgelost en ik mocht er voor kiezen om het retour te sturen. Of om 50% van de aankoop terug te ontvangen. De service is top 👍🏼
Leuke cadeautjes en snel geleverd
Leuke cadeautjes en snel geleverd. Degene die het cadeau kreeg was er blij mee!
Slechte/Geen communicatie
Artikel ontvangen met onvolledige opdruk, per email contact gezocht. Kreeg alleen de optie om geld terug te krijgen voor de betaalde opdruk die niet gemaakt was, maar ik wilde graag het artikel ontvangen zoals besteld. Geen enkele reactie meer ontvangen op mijn emails en telefonisch ook niet bereikbaar.
2 x een pakket gehad dat niet voor mij …
2 x een pakket gehad dat niet voor mij was maar wel mijn adres had. Eerste x 0 reactie du naar kringloop gebracht. Bij de 2e gevraagd of ze een retourlabel willen sturen, ik kreeg een email adres van de verzender en moest t dan zelf maar verder regelen. Als of ik mijn adres met een vreemde ga delen......Gelukkig wilde dhl mij wel helpen en is het retour afzender.
Little dutch trein besteld
Little dutch trein besteld, we geven toe zelf de fout te hebben gemaakt met het verkeerde geboorte gewicht.
Mevrouw komt met een oplossing om een nieuwe trein te bestellen.
Terwijl er om haar site dit word aangegeven;
Is er iets mis met een gepersonaliseerd artikel? Neem dan gerust contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing.
Hier is dus niks van waar !
Helemaal niet meedenkend of klantvriendelijk!
Zelf heb ik de oplossing om het blokje om te draaien en opnieuw te laten graveren tegen betaling uiteraard maar dat doet ze niet.
Slecht bedrijf !
DHL had leveringsproblemen met het bezorgen van een gepersonaliseerd kraamcadeau. Na contact met de klantenservice werd nog diezelfde dag een nieuw product verzonden zodat het kraamcadeau op tijd binnen was. Goede service!
Al meerdere keren kraamcadeaus besteld
Al meerdere keren kraamcadeaus besteld. Altijd snel binnen en goede kwaliteit.
De volgende dag is de trein bezorgd
Heel fijn site en heel tevreden
Heel fijn site en heel tevreden met de producten!
Even wennen aan de site, ik een concept niet opslaan en zo had ik vaker opnieuw moeten starten.
Ik ben erg blij met mijn aankoop
Ik ben erg blij met mijn aankoop: snelle levering en een uitstekende productkwaliteit.
Gedaan wat beloofd is
Gedaan wat beloofd is, netjes op tijd en exact zoals geschreven
Een badjas besteld met een naam erop…
Een badjas besteld met een naam erop geborduurd. Helaas bleek in het pakket wat ik heb ontvangen iets heel anders te zitten. Hierin zat een rugzak met een andere naam op. Meerdere malen gemaild en gebeld, maar niemand reageert terug. Wat een slechte service en hier moet je zeker niet bestellen!
Graveren is goede kwaliteit
Graveren is goede kwaliteit
Alles ingepakt in papier/karton
Super leuke kadootjes en snel verstuurd
Het ziet er prachtig uit
Het ziet er prachtig uit en het bestellen ging makkelijk en snel
Mooie producten/ slechte communicatie
Mooie producten, alleen jammer dat ik een verkeerd product heb ontvangen en tot heden nog geen reactie terug heb ontvangen op mijn mail met de vraag voor een oplossing.