Jeg har gennemført krap advanced uddannelsen. Maria er involverende, fagligt funderet, praksisnær og ser sine kursister. Krap advanced uddannelse har fuldt ud levet op til mine ønsker og forventning... Voir plus
Lisez les avis des autres
Stor tak til Peter og Sanne for at gøre mig mere KRAPsk. Er blevet mere bevidst omkring brugen af KRAP som metode og redskab i mit arbejdsliv. Det har været syv berigende kursusdage.
Jeg har haft en utrolig god undervisning Maria Metner, der er utrolig godt inde i faget. Og lever informationen på en faglig og humoristisk måde, så det er lidt forståeligt. Det giver gode faglig ba... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
PsykologCentret i Viborg og Skive er et veletableret privat psykologfællesskab bag KRAP. Vi tilbyder psykologiske og pædagogiske ydelser af høj kvalitet.
Coordonnées de contact
Ll. Sankt Peder Stræde 8, 8800, Viborg, Danemark
- www.krap.com
Aucun historique récent de demande d’avis
Meget dygtige og kompetente…
Meget dygtige og kompetente undervisere. Det er meget tydeligt at mærke, at de brænder for det de laver.
Dygtige og engagerede undervisere
Dygtige og engagerede undervisere. Meget kan man tage med hjem og bruge med det samme.
Stor tak til Peter og Sanne for at gøre…
Stor tak til Peter og Sanne for at gøre mig mere KRAPsk.
Det har været syv berigende kursusdage.
Konkret og brugbart pædagogisk værktøj…
Konkret og brugbart pædagogisk værktøj leveret af dygtige og engagerede undervisere
Jeg har haft et utrolig godt uddannelse forløb
Det giver gode faglig base til at kunne bruge krap i dagligdagen og i implementeringen.
Det kan klart anbefales.
Krap advanced
Krap advanced uddannelse har fuldt ud levet op til mine ønsker og forventninger, mit krap ståsted har udviklet sig og jeg har mod og gejst på mere krap i praksis i mit arbejde.
Konkret og praksis nær
Et højt fagligt niveau
Et højt fagligt niveau, der tog mine krap kompetencer til et nyt niveau.
Efter endt kursus er man godt klædt på…
Efter endt kursus er man godt klædt på i de KRAP'ske metoder. Jeg har selv sparsomt erfaring med KRAP, men føler mig rustet til at tage det med tilbage til min arbejdsplads og bruge det konstruktivt.
Virkelig godt kursus med fokus på…
Virkelig godt kursus med fokus på implementering - jeg tager meget med mig herfra 😀
Et fremragende kursus hvor jeg blevet…
Et fremragende kursus hvor jeg blevet styrket endnu mere i mit arbejde som pædagog.
Super godt uddannelses forløb
Super godt uddannelses forløb, det er relevant og man kan bruge det i hverdagen. Det bliver gjort hverdagsbaseret. En fantastisk måde at blive klogere på!
Givende Krap-kursus
Et meget givende KRAP-kursus med en engageret og kompetent underviser. Kurset har givet mig værdifuld viden og nye perspektiver på tænkning, refleksion og min egen praksis. Forløbet har været en lærerig og selvreflekterende proces. Jeg ser frem til at omsætte den nye viden og de konkrete redskaber samt modeller i mit daglige arbejde
Et virkelig anvendeligt kursus
Et virkelig anvendeligt kursus, med focus på muligheder frem for begrænsning
Super 5 dages kursus jeg har været på
Super 5 dages kursus jeg har været på, med Birgitte som underviser. Hun var så god til at gøre det praksisnært for os alle. Super godt.
Jeg fandt det meget spændende
Jeg fandt det meget spændende. Tænker helt sikkert at jeg vil gøre brug af det jeg har lært
Det har bare været godt!
Lærerigt kursus
Lærerigt kursus, som kan gøre mig endnu bedre til mit arbejde
Lærerigt til egnen forståelse af ens arbejde
Viden om alle skemaerne og hvordan de bruges
L’expérience Trustpilot