Kristianjuul Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Det var nemt at samle og det virker rigtig godt fordi vi havde behov for at kunne sætte vores TV til side når vi ikke skulle se noget i det.

Klart anbefalesværdigt: Det er der, fordi de sender STRAKS! Produkterne er top kvalitet og smukke, og så er der en uovertruffen service, der lytter, hjælper og forstår en som kunde! Tak for hele pak... Voir plus

Har købt den nye Sika TV-stander. Flot produkt - lækkert forarbejdet. Montageinstruktionen og medfølgende skruer kan forbedres. Du modtager 6 poser med skruer uden indikation af, hvor de skal brug... Voir plus

Har købt vinylreolen - nydeligt håndværk og let at samle. Pladeholderne duer ikke fordi plader kommer i forskellige tykkelser, med og uden ekstra pladecover. Det betyder at man fx ikke kan have si... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Træbeklædt stikdåse

Jeg har til en start købt jeres træbeklædte stikdåse.
Når man har brug for en stikdåse, som vil være synlig, er jeg bare glad for, at jeg har fundet en æstetisk én.
Fin hurtig levering.

25 janvier 2024

Virkelig lækkert produkt!!

Jeg er yderst tilfreds med mit køb af KAYA tv-stander, hylde, stikdåse og konsolholder.
Virkelig et lækkert produkt, kvaliteten er i top, nem at samle, og så giver det et helt fantastisk udtryk i stuen.
Der var også god og hurtig service, da jeg havde et par spørgsmål.
Jeg kan varmt anbefale dette produkt.

12 septembre 2023

Fantastisk produkt og god service

Fantastisk produkt og god service!
Ikke alene er jeg rigtig glad for KAYA TV stander, men mindst lige så glad er jeg hjælpen og vejledningen under hele processen. Hele oplevelsen lever op til mine forventninger, og Kristian Juul får 5/5 stjerner herfra.

23 novembre 2023

Har købt en Kaya tv stander

Har købt en Kaya tv stander. Må bare sige at den lever mere end op til mine forventninger! Virkelig lækkert design og utrolig nem at samle. Jeg så på mange andre tv standere, men var slet ikke i tvivl om at jeg måtte eje denne.

22 novembre 2023

Lækkert produkt!

Jeg har haft min KAYA TV-stander i et stykke tid nu, og det hele spiller bare! Jeg har lige købt hylden til den, og der var heller ingen kvaler med leveringen eller opsættelsen af den. Lækkert produkt!

22 novembre 2023

Kvaliteten er uacceptabel til prisen

Jeg har købt KAYA TV-stander, konsolophæng og stikdåse.

TV-stander og stikdåse lever nogenlunde op til forventningerne ift. billederne på hjemmesiden.
Dog skal det siges, at man ikke modtager bolte og tilpasning med i pakken som er særlig alsidigt. Jeg skulle i Bauhaus for at hente nye bolte og tilpasninger for at montere mit fjernsyn...

Min største årsag til 2 stjerner er konsolophænget.
Det jeg troede, at jeg købte, var læder straps, men jeg har i stedet betalt ekstremt overpris for tør kunstlæder i dårlig kvalitet, hvor messinghovederne til at låse straps sammen var monteret forkert og jeg derfor endnu en gang selv skulle modificere det modtagne for at kunne bruge det.

Det føles simpelthen lidt for meget som en "tjene penge på høj avance"-kultur. De ødelægger idéen om dansk design, hvor man går op i kvalitet frem for at tjene maksimalt.

8 juin 2023
Logo de Kristianjuul

Réponse de Kristianjuul

Hej Peter Vi er kede af at du føler du har haft en dårlig oplevelse med Kristian Juul.

Der er dog visse udsagn i din ovenstående påstand vi simpelthen er uenige i og dermed føler os forpligtede til at korrigere.

1) Der medfølger både M6 x 60mm og M8 x 60mm bolte med til ophæng af fjernsyn. Du har ret i, at disse bolte ikke passer på alle slags fjernsyn men langt størstedelen. Som jeg forklarede dig i den telefonsamtale vi havde, så sender vi ikke 10 forskellige bolte med, da det simpelthen ville være resursespild. Tværtimod så tilbyder vi at eftersende de bolte som folk har brugt for, hvilket jeg også tilbød dig. Du ville dog selv tage i Bauhaus fortalte du.

2) Vores "Konsolophæng" består ikke af kunstlæder som du påstår men af ​​kernelæder som vi skriver på webshoppen. Du har ret i, at de ikke levede op til dem som blev fremvist på webshoppen, dette er fordi vi netop har skiftet leverandør og ikke nået at ændre billedopsætningen på webshoppen, dette beklager vi mange gange. Men må informere om, at kvaliteten er fuldstændig ens. Eneste forskel er, at vi ikke længere har en synlig syning hele vejen rundt om læderet. Tilbød dig via e-mail at tage produktet retur, dette har du ikke ønsket, hvilket undre os, siden du er så utilfreds?

3) Din påstand om at vi ødelægger ideen om dansk design og at vores kultur skulle være at tjene penge på høj avance, syntes vi er lidt fræk. Hvis du er så utilfreds, hvorfor har du så valgt at beholde alle produkterne? Det er svært for os at tage din anmeldelse helt seriøst, når du har behov for at ytre din holding offentligt men samtidig beholder vores produkter?

Vh // Kristian Juul

Gennemtænkt design og flot møbel

Har købt Kaya tv stander med hylde og stikdåse bagpå.

Jeg er så tilfreds med købet. Det er så nemt at samle og de små finish der er prikken over i'et. Det er gennemtænkt med hensyn til både køber og designer.

Var i tvivl om der var skruer med til at sætte tv'et op med, og blev oplyst over telefon at der både var str. 6 og 8 med. Mega god service.

Der manglede dog det sæt skruer jeg skulle bruge og en af de små knopper til at dække for skuerne, ved levering. Gjorde opmærksom på det, og blev eftersendt med det samme, grundet helligdage gik der lige lidt ekstra tid, så nåede at købe mine egne skruer, så jeg kunne få tv'et op.

Kan kun varmt anbefale møblet

30 mai 2023

Super flot TV-stander

Jeg er så glad for min smukke Kaya TV-stander! Det er så fint og enkelt et møbel, som i øvrigt har fået en del komplimenter fra mine gæster 😊

10 novembre 2022

Billeder på hjemmeside kontra hvad man…

Billeder på hjemmeside kontra hvad man får tilsendt er på ingen måde tilsvarende. Eg er markant mørkere og ligner næsten valnød træ. Manglende service, når vi informerer om fejlen.

26 décembre 2022
Logo de Kristianjuul

Réponse de Kristianjuul

Hej Annemette Olesen
Vi er kede af din oplevelse med Kristian Juul. Vi går meget op i vores kundeservice og prøver konstant at optimere vores processer.

Ift. din case, så må vi henvise til, at vi informere om at træet er olieret med en klar olie. Ikke to stykker træ er ens, det kan dermed give en lille smule varierende struktur og glød - hvilket i vores optik er charmen ved træ.

At vores egetræ skulle ligne valnød kan vi dog på ingen måde give dig ret i.

Vh
// Kristian Juul