2,2

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,2

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Dårligste mad til dato

Vi har i dag d. 27/11. Bestilt en pizza og en durum fra stedet.
Vi har sjældent været utilfredse før. Og har derfor ofte set bort for små “forglemsomheder” trods der er lagt fokus på de ting der skulle huskes.
Men denne gang er det bare nok.

Vi får leveret en halvklod pizza, hvori smagen af selve pizzaen var atypisk, vil faktisk sige det smagte muggent.

Og durum var så fedtet at det hele faldt fra hinanden bare man forsøgte at få papiret af. og kylling var ligesom at tykke i gummi, og havde en sur smag, og lugt.
Vi sidder og føler vi har smidt 226 kr lige i skraldespanden.. føj at lade priser stige sådan, men ikke kan leve op til en kvalitet af prisen. Er under alt kritik.

27 novembre 2025

Bestilt 2 burger og en halv grill…

Bestilt 2 burger og en halv grill kylling med pommes.
Venindens cheeseburger er tom for ost, til trist for at vi ringede til butikken, og får at vide at der var kommet 2 stk ost i og at de nok var smeltet!!
Burgeren smager end ikke aytden ost der så skulle være smeltet.
Sælger er dårlig at forstå over tlf og til sidst ligger han på.
Vi handler ALDRIG hos stedet igen.. De får 1 stjerne for meget.

12 septembre 2024

Virkelig dårlig oplevelse…

Virkelig dårlig oplevelse…. Bestilte pizza online ventede om en time ringede flere gange og blev flydt med løj… håber virkelig de får strammet op på deres dårlige service i Struer

27 mars 2024

Ringe oplevelse

Ringe oplevelse, og vi nåede ikke engang at få pizzaerne.

Vi bestiller på hjemmesiden med levering, 20min efter pizzaerne skulle være kommet ringer jeg og høre hvor de bliver af, hvor efter jeg får af vide hjemmesiden ikke virker og de ikke har modtaget bestillingen, dette på trods af at jeg havde fået bekræftigelse på e-mail.

21 juillet 2023

Det er det "bedste" af de dårlige pizzariaer i byen

Det er det "bedste" af de dårlige pizzariaer i byen, og stadig ikke særlig godt!...
Servicen er ikke særlig venlig eller imødekommende. De regner ofte forkert, på trods af de bruger lommeregner. Så som kunde har jeg tit følgt mig snydt!
Hvis du ber om f.x ekstra pepperoni, så husker de at du skal betale mere.. men det ligner ikke der kommer ekstra på..? Og ber du om at få noget fjernet så sørg for 2-3 gange at spørge om de også husker det! For dét gør de sku nærmest aldrig.

Men ja.. det er her vi desværre køber fra, da amore, og havana er endnu dårlige kvalitet...

Men når La boheme ellers ikke har for travlt så laver de okay, eller middel god pizza....

12 mai 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit