Jeg fikk plutselig 4 pakker fra Lab Pharma med "Haircare" som jeg ikke kan huske å ha inngått noen avtale om. Ser at det er mange flere som har opplevd det samme. Da jeg ville avbryte abonnement... Voir plus
Lab Pharma är riktiga bedragare akta er!!! Inget svar från kundtjänst förens efter att du ansvarig för att stå för en abonnemangs avgift helt otroligt 90 kr blev helt plötsligt 2100 kr. Dom är svart... Voir plus
Svindel Min mor mottok inkasso og måtte bet nesten 3000 de fortsetter p sende varer selv om vi prøver å si opp. Ingen å ringe kun en mailadresse. Umulig å gå i en fornuftig dialog via mail!!! IKKE... Voir plus
Jeg vil også bekrefte det de andre har sagt. Jeg har prøvd å klage på vegne av en bekjent. Dette er et firma med umoralsk forretningsskikk, og misbruker helt bevisst lovverket for å tjene mest mulig p... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Kjøpte en pakke på annonse på fb
Kjøpte en pakke på annonse på fb, fikk plutselig en eske med 4 pk i posten og en faktura på 1999,-kr
Sendte pakken og fakturaen i retur samme dag, men fikk idag purring på faktura og varsel om inkasso.
Har sendt Mail til kundeservice, fikk svar at selv om varene er returnert må fakturaen betales, men kundeforholdet er avsluttet.
Blir politi anmeldelse i morgen.
Jeg har ikke inngått noen avtale med dem, og har nå sjekket lovdata, og så lenge man ikke har inngått noen avtale kan de ikke kreve betaling.
Over 200 politi anmeldelser på firma i Sverige, de svindler folk med falske avtaler.
Opplevde det samme fikk en gratis…
Opplevde det samme fikk en gratis prøvepakke, så når jeg betalte for den ,sa opp abonnementet med en gang med fikk tilsendt 4 esker som jeg måtte betale 1999 kr, ubrukelig og hold dere unna de her, for de er svindelere, 🤬🤬🤬🤬🤬
värsta BEDRAGAREN
Efterb jag sade upp mitt abonnemang hos lapharma, fortsätte dem att skicka produkterna igen. jag skickade tillbaks till adressen som stod på fakturan spårbar, jag fick mittpacket precist som jag hade skickat.
Företagt är falskt. Deras telefon svarar inte, deras e-post kommer också tillbaka. Var noga med att ringa polisen omedelbart. De samarbetar till och med med några av inkasso företag.
Lab Pharma är fullkomligt oseriöst och onåbart
Lab Pharma har skickat varor till min omyndiga dotter (trots att de har 18-årsgräns på sidan/produkterna). Jag har bekostat retur som företaget nu inte har hämtat ut. Kundservice går inte att nå / svarar inte och hoten om inkasso till min dotter fortsätter att komma in. Fullkomlig kafkaesque scam!
It’s all fake bro they snd my medicine…
It’s all fake bro they snd my medicine I cancelled but they say I must pay I don’t need these medicine
Utpressning Lab Pharma
Om ni har fått en faktura från detta inkassoföretag, ring dem omedelbart och bestrid den. Det verkar som om de har hittat ett nytt sätt att pressa kunder på pengar. Att kontakta Lab Pharma är ingen idé – de fortsätter att skicka varor man aldrig beställt och fakturor som inte borde existera.
Jag har polisanmält företaget och skickat vidare ärendet till inkasso för att undvika problem med Kronofogden. Det här är ett vidrigt företag som bör blockeras direkt.
Ni kanske undrar hur de fick tag på våra uppgifter? Tacka personuppgiftssajterna och offentlighetsprincipen för det!
Bluff Har fått hem produkter jag inte ens…
Har fått hem produkter jag inte ens beställt
Mottar pakker jeg ikke har bestilt og…
Mottar pakker jeg ikke har bestilt og de krever betaling. Hva kan jeg gjøre eller hvem kan jeg kontakte? Må jeg betale for det. Har sagt opp abonnement men de sier jeg må betale. Kjøpte bare en gratis pakker for to måneder siden og betalte for frakten på den men nå ber de meg om 1799kr for noe jeg ikke har kjøpt ???? Hjelp
VARNING
VARNING. Verkar seriöst men lurendrejeri. Som alla företag som vill binda upp unga på en svindyr prenumeration. Black Friday-erbjudande som inte stämde med priset. Leverans så sen att det knappt hinns med att ångra köp. Ingen återkoppling vid retur. Fel adress på hemsida vid uppsägning. Allt för att det ska vara svårt att ta sig ur i tid. Sk. Kundtjänst som vägrar ge ut telefonnummer och använder sig sedan av inkasso för att driva in pengar trots returnerade varor. Usch Tvi och fy f-n. Dela gärna denna text och varna era barn/ungdomar. VARNING
Blir presset på med ting jeg ikke har…
Blir presset på med ting jeg ikke har bestilt, får fakturaer stadig, med purring, uten å ha mottatt varen.
Og i tillegg er de varene som blir solgt uten noen som helst, forbedring på kropp å helse, totalt useriøst
Styr unna dette firmaet
Jeg har mottatt flere inkassovarsler/krav på SMS fra Labpharma og har betalt tre av dem, totalt rundt 1500 kr.
Da jeg tok kontakt med inkassofirmaet de brukte, fikk jeg beskjed om at mitt navn ikke var registrert i deres systemer. Jeg kontaktet deretter Labpharma på e-post, hvor de opplyste at noen har brukt mitt telefonnummer ved bestilling. Til tross for dette nekter de å tilbakebetale beløpet jeg har betalt.
Labpharma har oppgitt et navn som ikke finnes i telefonkatalogen, samt en useriøs e-postadresse, noe som tyder på at dette kan være svindel.
Jeg kommer ikke til å bruke mer energi på denne saken, men ønsker å advare andre mot dette useriøse firmaet.
Vi har sagt upp oss den 1/11 2024 men…
Vi har sagt upp oss den 1/11 2024 men ändå skickar Lab Pharma det vi beställt tidigare och hotar med inkasso om vi inte betalar. Det har dom inget för, vi betalar inte och nu har vi till att börja med meddelat Konsumentverket Europa och Allmänna reklamationsnämnden. Vi får se om kronofogden blir inblandad men det har Lab Pharma inget för. Lab Pharma borde få näringsförbud.
får ikke avslutte abonnement
får ikke avslutte abonnement. de bare sender varer og sender regning. ingen mulighet å avlutte. har tenkt å melde til forbrukerrådet og politi anmelde . flere bør gjør det samme for å stoppe dem.
SVINDEL!!!!!⚠️⚠️⛔
SVINDEL!!!!!! Hvis du har blitt svindlet Politi anmeld jo flere jo bedre.
Beware of this company!
Beware of this company! I just paid over 1000 krone for pills that they told me would be free to try, they make you pay for them and keep sending you more to pay for! Their social media post claims its "gratis" free. I only paid because I didnt want to go through the trouble of collection company fines. They didnt deserve that money but I hope karma gets them. Shame on you Lab Pharma AS and Alektum. ALWAYS READ THE FINE PRINT.
Alltså fick hem varor tänker anmäla för…
Alltså fick hem varor tänker anmäla för jag har ej beställt från detta företag alls hur gör man nu ????
Scam
Scam, a website that lures in customers and takes their money without their knowledge and consent
For det første så er det nesten umulig…
For det første så er det nesten umulig å kontakte dere. Ikke noe tlf.nr. Har blitt sagt opp. Vil si opp avtalen. Må utsette betaling men vet ikke hvor jeg gjør det? Ikke særlig god på pc eller mobiltelefon. En veldig dårlig opplevelse.
This company is a complete scam
This company is a complete scam! Avoid trying any of their “free” products at all costs. I tried their Collagen Pro, and after two weeks, I decided to cancel to ensure no subscription charges after the trial period. Customer service confirmed the cancellation and assured me it was taken care of. However, to my shock, I later received a bill for 799 kroner. They claimed I hadn’t canceled the subscription, even though I never received the product they’re charging me for. This is clearly how they operate—by exploiting and deceiving people for profit. DO NOT SUPPORT AND PATRONISE THIS COMPANY. THEY ARE FRAUDSTERS!!!