Op vakantie in Noord-Macedonië ging de oplader van mijn Lacros Scamper kapot. We wilden met de camper nog rondtrekken door Albanië. Zonder electrische ondersteuning in de bergen aldaar was geen optie... Voir plus
Lisez les avis des autres
Al ruim 10 jaar is de service fantastisch. Wij doen m.n. zaken met Pieter Kemps en dat gaat altijd op een professionele, efficiënte en prettige manier. Kortgeleden bij een grote schade a.g.v. een pog... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vandaag bijzonder goed geslaagd in Schijndel. We zijn heel goed geholpen door Rick en Stijn. Die perfect aanvoelde wat onze wensen waren en daar de juiste match voor ons hebben gevonden. Wat een gewel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Al 2 jaar zeer tevreden over de scamper S600XL. Bij aanschaf ruim de gelegenheid gekregen om meerdere types uit te proberen. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam, ook bij servicebeurten.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Lacros is sinds 2009 dé specialist op het gebied van elektrische vouwfietsen. Met jarenlange ervaring, oog voor kwaliteit en een sterke focus op service en garantie, hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevend merk binnen Nederland en daarbuiten. Onze elektrische vouwfietsen zijn populair onder camperaars en kampeerders dankzij hun compacte formaat, comfortabele rijervaring en betrouwbare prestaties. Maar ook voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer of lange tochten – zelfs in heuvelachtig gebied – zijn onze fietsen een uitstekende keuze. Bij ons vindt u een breed assortiment elektrische (vouw)fietsen, allemaal ontworpen met comfort, gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten. Service en persoonlijk contact zijn voor ons net zo belangrijk als de fiets zelf. Ons deskundige team neemt de tijd om u te adviseren en biedt zowel service aan huis als vakkundig onderhoud en reparaties in onze werkplaats. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd veilig en zorgeloos onderweg bent.
Coordonnées de contact
Nieuwe Eerdsebaan 16, 5482 VS, Schijndel, Pays-Bas
- +3173 203 2487
- sales@lacros.nl
- www.lacros.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Comfortabele fiets
Comfortabele fiets: alleen mis ik nog wat dingen voor die prijs:
De magneet waarmee je het wiel vast klikt komt te gemakkelijk los... geeft lakschade aan het frame
De laklaag gaat heel snel af (snel krasjes die tot op het blanke staal gaan)... waarom geen kwalitatievere coating voor die prijs?
De zgn anti-lekbanden zijn zeker NIET anti lek: reeds de 9e keer dat ik naar mijn werk reed was mijn achterband al lek ! Heb dan zelf Tannus banden (echte anti-lek) banden laten opleggen ! voor de rest een comfortabele fiets.

Goed advies
Goed advies, meedenkend ,goede service, vriendelijke en ervaren medewerkers!

Lacros 2.0
Lacros 2.0 Onze fietsen moesten v een 1000km beurt naar Lacros. Remmen/tandwielen en trekhaak plaatsen. Fiets v mn vrouw zat er al een trekhaak maar deze had ik gevraagd om deze wat te liften aangezien deze wat gezakt was door gewicht kar. Fietsen werden 12/5 opgehaald en batt.hadden we in de fietsen gelaten. Bij ophalen van de fietsen melden mn vrouw nog of ze de sleutels vd fietsen/batt.nodig hadden.... nee dat was allemaal niet nodig. Fietsen na 1 wk terug gekregen en ja hoor.... het begon al met het resetten vd fietscomputer. Deze geeft melding v beurt v 1000km... anders weet je ook niet wanneer deze beurt nodig heeft. Beide fietsen computer niet gereset..had al een voorgevoel omdat de sleutels niet mee waren genomen..was allemaal niet nodig. De trekhaak op fiets v mn vrouw hadden ze wat opgelift..trekhaak op mijn fiets hadden ze geplaatst maar net zo scheef als die v mn vrouw eerste instantie. Erg vreemd. Toen de nieuwe tandwielen... mijn fiets kreeg ik de ketting met schakelen niet meer op zn grootste tandwiel.. ofterwijl niet goed afgesteld. Mn vrouw dr fiets dr rem voor liep aan... dus ook niet goed gedaan. Dit gemeld bij Lacros... het antw.was als volgt. Vonden het vervelend maar ze gaven wel hun fouten toe. Als je nu gelijk je werk goed doet hoef je niets toe te geven toch ? Wederom fietsen weer opgehaald vd 2e keer. Krijgen na 1 wk fietsen weer terug. Wat een gepruts zeg. Heb in het verleden al problemen gehad met Lacros.. zouden er alles aan doen om te verbeteren..maar zie er weinig van. Ik heb nu een Lacros fiets...maar zodra deze op zijn en aan vervanging toe zijn komt er nooit meer een Lacros.

Super fijne mensen
Super fijne mensen, meedenkend en ook de koffie is lekker!
Snelle service!

Réponse de Lacros
De service van lacros is uitmuntend
De service van lacros is uitmuntend. Zelfs na 2 jaar werden wij bijzonder goed geholpen.
Alles weer helemaal in orde gemaakt, we zijn er heel blij mee.
Vriendelijke groet,
Bert Holtmaat
Montfoort

Ervaringen met servicedesk Lacros
Ik heb eind 2024 een Carbon vouwfietsje gekocht met accessoires. Een keer een probleem gehad met de afstelling van de schijfremmetjes. Geheel gratis komt Lacros het fietsje ophalen en een week later weer brengen aan je huisadres. Dit allemaal zonder gemopper of moeilijk doen. Onlangs was mijn kabelslot defect. Eén mailtje naar Sales en dezelfde dag nog antwoord dat ze een nieuwe opsturen. Zoals Lacros met klanten omgaat kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Dit geeft vertrouwen en is goed voor mond op mond reclame. Kortom ik ben heel erg blij dat ik bij Lacros een fietsje heb afgenomen. Toppers zijn het

Réponse de Lacros
I recently wrote a bad review of my…
I recently wrote a bad review of my experience with LaCros and my e-bike refund. Appears the Lacros company I bought my bike from is an American company by the same name, not the European company. I truly apologize to them. By the emails we have been sending to each other they seem like a great company. Very quick to reply and genuine.

Réponse de Lacros
Degelijkheid in service en kwaliteit
Wij zijn al jaren bekend met lacros, de fietsjes zijn uiterst betrouwbaar,degelijk en de prijs is goed in verhouding met de kwaliteit. Het personeel is altijd heel vriendelijk en service gericht.La cros is een top bedrijf.

Réponse de Lacros
Top service,alle afspraken zijn stipt…
Top service,alle afspraken zijn stipt nageleefd. Waarvoor dank 🙏🏼

Lacros vouwfietsService helemaal top
Service helemaal top. Komen afspraken na. Ook fijne fietsen bovendien!!!

Réponse de Lacros
Ben weer prima geholpen voor klein…
Ben weer prima geholpen voor klein probleem
En weer veel te zien
Allemmaal top daar en betaalbaar

Fijn geholpen door Michel
Fijn geholpen door Michel, hij heeft ruimschoots de tijd genomen om ons te helpen en uit te leggen hoe de fiets werkt etc.
Lacros is een bedrijf die ik iedereen zou aanraden om een fiets voor de camper of caravan te kopen.

Prettig en deskundig contact
Goede uitleg bij de koop van mijn lacrosfiets, prettige afhandeling bij het ophalen. Er werd de tijd genomen.

Allereerst de fiets
Allereerst de fiets, een scamper met 24 inch wielen, Hij fietst zo fijn dat ik hem nu voor dagtochten gebruik ipv mijn reguliere E-bike. En de communicatie en service van Rick waren 100% én prettig. Gul met extra's ook. Kortom; helemaal goed.

Réponse de Lacros
Goede service. Makkelijk om een afspraak te maken voor een beurt. We werden vriendelijk geholpen met goede uitleg. Wij zijn super tevreden en genieten van onze Lacrosfietsen.

Onderdeel verloren
Onderdeel verloren. Geen probleem Werd direct kosteloos binnen 3 dagen opgestuurd gekregen.
Denkt u een elektrische vouwfiets te kopen, denk dan aan Lacros met een geweldige service.

Réponse de Lacros
Wij komen al jaren bij Lacros.
Wij komen al jaren bij Lacros.
Ze luisteren goed naar de klant en denken mee in oplossingen.
Super bedrijf!!

Réponse de Lacros
Bij het kopen van een nieuwe Lacros met…
Bij het kopen van een nieuwe Lacros met middenmoter en belt aandrijving afgelopen 30 april prima geholpen door vriendelijke behulpzame medewerkers en ook mooie inruilprijs voor mijn gebruikte scamper gekregen.
Wat de vreugde enigszins een bedierf was de lange aflevertijd (bijna 3 weken wachten) en dat terwijl de fiets volgens de medewerker op voorraad is. Blijkbaar gaat de verkoop erg goed.
Overigens ben ik heel tevreden over de geweldige service en nazorg van Lacros.

L’expérience Trustpilot