Lacros Avis 390

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne showroom waar deskundig personeel aanwezig is. je kunt er op meerdere fietsen proefrijden geen druk om te beslissen, mooie fietsen goed product goed services, vriendelijke mensen

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastische service, wij waren met de camper in Spanje toen de accu van mijn Lacros vouwfiets niet meer werd opgelaad. Na contact met de technische dienst,werd er direct een andere accu opgestuurd n... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een hartelijke ontvangst. Na eerst geluisterd te hebben naar onze wensen, kregen we advies. Uitgebreid diverse modellen getest. Er kon zelfs een verlengde zadelpen geleverd worden voor de lange benen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos
  2. Magasin d'accessoires de vélo

Écrit par l'entreprise

Lacros is sinds 2009 dé specialist op het gebied van elektrische vouwfietsen. Met jarenlange ervaring, oog voor kwaliteit en een sterke focus op service en garantie, hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevend merk binnen Nederland en daarbuiten. Onze elektrische vouwfietsen zijn populair onder camperaars en kampeerders dankzij hun compacte formaat, comfortabele rijervaring en betrouwbare prestaties. Maar ook voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer of lange tochten – zelfs in heuvelachtig gebied – zijn onze fietsen een uitstekende keuze. Bij ons vindt u een breed assortiment elektrische (vouw)fietsen, allemaal ontworpen met comfort, gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten. Service en persoonlijk contact zijn voor ons net zo belangrijk als de fiets zelf. Ons deskundige team neemt de tijd om u te adviseren en biedt zowel service aan huis als vakkundig onderhoud en reparaties in onze werkplaats. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd veilig en zorgeloos onderweg bent.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne showroom waar deskundig personeel…

Fijne showroom waar deskundig personeel aanwezig is.
vriendelijke mensen

27 avril 2026

Réponse de Lacros

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u de ontspannen sfeer en het advies in onze showroom zo prettig heeft ervaren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super snel geholpen goede service…

Super snel geholpen goede service vriendelijk personeel.

10 avril 2026

Réponse de Lacros

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u snel en prettig bent geholpen.

Allerbeste vouwfietsen

Ten eerste zijn het echt de beste vouwfietsen. Nooit problemen en gaan als de brandweer😃 ten tweede is de service top!

25 avril 2026

Réponse de Lacros

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Geweldig om te horen dat alles zo goed bevalt en dat u onze service zo waardeert.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ben super blij met hoe de aankoop van…

Ben super blij met hoe de aankoop van de fietsen is gegaan en ook de service toen er een klein probleempje aan de fiets was

24 avril 2026

Réponse de Lacros

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat zowel de aankoop als de service naar wens zijn verlopen en dat het probleem snel is opgelost.

Wij zijn heel tevreden goed behandeld

Wij zijn heel tevreden goed behandeld

24 avril 2026

Réponse de Lacros

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent en zich goed geholpen voelt.

Mooie kwaliteit fietsScamper S600 Belt

Mooie kwaliteit fietsScamper S600 Belt.
Goede service, prima personeel.

23 avril 2026

Réponse de Lacros

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u de kwaliteit en onze service zo waardeert.

Noté 4 sur 5 étoiles

Een fijne fiets maar wel zwaar

Een fijne, comfortabele fiets. Het enige nadeel is het gewicht.

11 septembre 2025

Réponse de Lacros

Hartelijk dank voor uw review en uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat u de fiets als comfortabel ervaart. We hebben ook lichtere modellen in ons assortiment; in het algemeen geldt dat extra comfort vaak ook wat extra gewicht met zich meebrengt.

Veel fietsplezier gewenst!

Zeer goede service.

Zeer goede service.
Vriendelijke medewerkers.

16 avril 2026

Réponse de Lacros

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en medewerkers.

Super goede service

We zijn super geholpen toen we in Schijndel de fiets ter reparatie brachten. Hele goede service ze denken met je mee

13 avril 2026

Réponse de Lacros

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in Schijndel en dat u onze service als meedenkend ervaart.

Service beurt gehad

Service beurt gehad . Snelle service . Vriendelijk geholpen . Goed advies gehad . Kleine onderdelen gratis vervangen .
Toilet en koffie gratis . Vriendelijk en veel
Personeel

10 avril 2026

Réponse de Lacros

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en het advies, en dat u zich goed geholpen voelde.

Fantastische service

Fantastische service, wij waren met de camper in Spanje toen de accu van mijn Lacros vouwfiets niet meer werd opgelaad. Na contact met de technische dienst,werd er direct een andere accu opgestuurd naar Spanje.
Lacros bedankt.

2 avril 2026

Réponse de Lacros

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat we u snel hebben kunnen helpen, ook tijdens uw verblijf in Spanje.

Betrouwbaar, deskundig en klantgericht

Ik schrijf niet snel een review over een product of geleverde dienst, maar voor Shinga Lacros maak ik graag een uitzondering. In juli 2020 heb ik hier mijn Lacros Scamper S400XL (zwart) gekocht en sindsdien is de service altijd uitstekend geweest. Ook over de kwaliteit van de fiets ben ik zeer te spreken.

Het advies dat zij geven is top en ik ben door de jaren heen telkens weer goed geholpen. In het bijzonder wil ik Daan, Wesley en Noud bedanken voor hun inzet en hulp recent.

Ik had me al eerder voorgenomen om een review te schrijven, maar stelde het steeds uit. Dit bedrijf is het echter dubbel en dwars waard en heeft zijn sporen echt verdiend! Daarom adviseer ik iedereen die op zoek is naar een vergelijkbare fiets om deze hier te kopen. Je wordt simpelweg goed geholpen, uitstekende service. Vanaf het eerste contactmoment tot en met de nazorg staat klanttevredenheid duidelijk centraal. Vriendelijk, deskundig en betrouwbaar, absoluut een aanrader!

Succes en ga zo door,

Jurgen

8 avril 2026

Réponse de Lacros

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review. Wat bijzonder om te lezen dat u al sinds 2020 zo tevreden bent over zowel uw fiets als onze service.

Uw waardering voor ons advies en de inzet van onze collega’s stellen wij zeer op prijs. Fijn dat u dit zo ervaart.

Wij wensen u nog veel fijne en veilige kilometers toe!

Adequate vriendelijke hulp

Vriendelijk en adequaat geholpen met een goed advies.
Lekker kopje koffie gekregen.
Goede service en wordt prima meegedacht

Réponse de Lacros

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en tevreden bent over ons advies en service.

Noté 4 sur 5 étoiles

Lacros kwaliteit en service

Hulp en service zijn accuraat

Réponse de Lacros

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u onze hulp en service als accuraat ervaart.

Proefrit

In Schijndel bij Lacros eindigde onze zoektocht naar vouwfietsen.
Ruime sortering, familiaire sfeer.
Jens gaf duidelijke, kundige uitleg op een vriendelijke manier.
Na een proefrit 2 fietsen gekocht.
Thanks Jens.

26 mars 2026

Réponse de Lacros

Dank u wel voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u geslaagd bent en dat Jens u zo goed heeft geholpen. Veel plezier met de fietsen!

Goede snelle service

Goede snelle service. Vriendelijk en goede uitleg.

Réponse de Lacros

Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle service en de duidelijke uitleg.

Buitengewoon goede ervaring

Buitengewoon goede ervaring. In 2018 een vouwfiets gekocht, waarbij Lacros maatwerk aanpassingen op mijn verzoek heeft gedaan - en tegen bijzonder scherpe prijzen. Deze fiets is oerdegelijk. "Still going strong" na nu 8 jaar gebruik, met minimale onderhoudskosten. Hartelijke ontvangst in hun bedrijf, en gepassioneerd bedrijf met liefde voor zijn product. Kenmerkend is flexibiliteit richting de klant. Ik wilde bijvoorbeeld zelf de remmen goed kunnen onderhouden, en heb toen tijdens een onderhoudsbeurt mee kunnen kijken met een zeer vriendelijke monteur, die in alle rust alles in detail heeft uitgelegd. Kleine defecten worden soms kostenloos verholpen jaren na aankoop. Service na kopen blijft top. Geen uit het oog uit het hart - maar echt hart voor hun klant.

24 mars 2026

Réponse de Lacros

Dank u wel voor uw uitgebreide en prachtige review! Geweldig om te lezen dat u al 8 jaar zoveel plezier heeft van uw Lacros fiets en dat onze service en flexibiliteit u zo goed bevallen. Fijn dat onze monteurs u rustig uitleg hebben kunnen geven en dat kleine defecten ook jaren later kosteloos worden opgelost. Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie woorden over ons team en bedrijf!

Noté 5 sur 5 étoiles

Na 1 jaar de ervaring van heerlijk…

Na 1 jaar de ervaring van heerlijk comfortabel fietsen. De service is hier ook TOP !

24 mars 2026

Réponse de Lacros

Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat u al een jaar zo comfortabel fietst en tevreden bent over onze service.

Team Lacros

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus