Lacros Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Op vakantie in Noord-Macedonië ging de oplader van mijn Lacros Scamper kapot. We wilden met de camper nog rondtrekken door Albanië. Zonder electrische ondersteuning in de bergen aldaar was geen optie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Al ruim 10 jaar is de service fantastisch. Wij doen m.n. zaken met Pieter Kemps en dat gaat altijd op een professionele, efficiënte en prettige manier. Kortgeleden bij een grote schade a.g.v. een pog... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag bijzonder goed geslaagd in Schijndel. We zijn heel goed geholpen door Rick en Stijn. Die perfect aanvoelde wat onze wensen waren en daar de juiste match voor ons hebben gevonden. Wat een gewel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Al 2 jaar zeer tevreden over de scamper S600XL. Bij aanschaf ruim de gelegenheid gekregen om meerdere types uit te proberen. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam, ook bij servicebeurten.

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos
  2. Magasin d'accessoires de vélo

Écrit par l'entreprise

Lacros is sinds 2009 dé specialist op het gebied van elektrische vouwfietsen. Met jarenlange ervaring, oog voor kwaliteit en een sterke focus op service en garantie, hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevend merk binnen Nederland en daarbuiten. Onze elektrische vouwfietsen zijn populair onder camperaars en kampeerders dankzij hun compacte formaat, comfortabele rijervaring en betrouwbare prestaties. Maar ook voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer of lange tochten – zelfs in heuvelachtig gebied – zijn onze fietsen een uitstekende keuze. Bij ons vindt u een breed assortiment elektrische (vouw)fietsen, allemaal ontworpen met comfort, gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten. Service en persoonlijk contact zijn voor ons net zo belangrijk als de fiets zelf. Ons deskundige team neemt de tijd om u te adviseren en biedt zowel service aan huis als vakkundig onderhoud en reparaties in onze werkplaats. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd veilig en zorgeloos onderweg bent.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

214 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fijne kortingsactie voor onderhoudsbeurt

Fijn dat jullie regelmatig een kortingsactie hebben voor onderhoudsbeurten en dat je daar ook op kunt wachten.
Ben ook erg blij met de thuisbus, als de fiets iets mankeert en ik zelf niet in de gelegenheid ben om naar jullie toe te rijden.
En tot slot: het zijn zulke fijne fietsen, die jullie verkopen.

29 décembre 2025

Réponse de Lacros

Dank u wel voor uw mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat u de onderhoudsacties, de mogelijkheid om te wachten en onze service aan huis zo waardeert. En natuurlijk geweldig dat u zo blij bent met onze fietsen. Bedankt voor het vertrouwen!

Veel keuze bij aankoop

Veel keuze bij aankoop . Persoonlijke begeleiding, ze nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden. En een super dienst na verkoop . Geen enkel vraag is teveel .

19 décembre 2025

Réponse de Lacros

Dank u wel voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat u de ruime keuze, persoonlijke begeleiding en onze service na verkoop zo waardeert. We nemen graag de tijd voor al uw vragen. Bedankt voor uw vertrouwen!

Service

Vandaag met onze vouwfiets langs geweest omdat de trapondersteuning het niet meer deed bleek gelukkig een los stekkertje te zijn.
Bedankt heren voor de snelle service.

17 décembre 2025

Réponse de Lacros

Dank u wel voor uw review! Fijn dat het probleem snel en eenvoudig verholpen kon worden en dat u weer op weg bent. Graag gedaan en bedankt voor uw vertrouwen!

Vanaf het begin klant

Vanaf het begin klant. Altijd goed geholpen. Rijden nu met volle tevredenheid op de tweede set fietsen.
De servicebeurt is een mooie aanvulling om de fietsen goed in orde te houden.

16 décembre 2025

Réponse de Lacros

Dank u wel voor het vertrouwen! Wat fijn om te horen dat u al vanaf het begin klant bent en nu met volle tevredenheid op uw tweede set fietsen rijdt.

Top bedrijf. Goede service

Prima service en prima qualiteit.

16 décembre 2025

Réponse de Lacros

Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en de kwaliteit. Bedankt voor het vertrouwen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Betrouwbaar en zeer goede service

Hele goede service en uitstekend en vriendelijk geholpen .
Keurige en rustige uitleg over de vouwfietsen .

11 décembre 2025

Réponse de Lacros

Dank u wel voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u onze service als betrouwbaar en vriendelijk heeft ervaren, en dat de uitleg over de vouwfietsen duidelijk was.

Noté 5 sur 5 étoiles

Werkelijk een topbedrijf met heel goede…

Werkelijk een topbedrijf met heel goede elektrische (vouw) fietsen. De service is iedere keer weer heel goed, dan spreek ik over inmiddels zeven jaar ervaring. Inmiddels met de TrotterXL veel steden, dorpen en landschappen door gefietst in heel Europa.

Réponse de Lacros

Dank u wel voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u al zeven jaar zo tevreden bent over onze elektrische (vouw)fietsen en onze service. Geweldig dat de Trotter u heeft meegenomen door zoveel mooie plekken in Europa.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en zeer vriendelijk…

Goede service en zeer vriendelijk personeel.

Réponse de Lacros

Dank u wel voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat ons team u vriendelijk heeft geholpen. Bedankt voor uw vertrouwen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Al meer dan 7 jaar alleen maar lof voor…

Al meer dan 7 jaar alleen maar lof voor Lacrosse. Niet alleen de fiets is geweldig - TrotterXL - maar de service is zo mogelijk nog beter! Alle lof voor dit bedrijf.

Réponse de Lacros

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat geweldig om te horen dat u na meer dan 7 jaar nog steeds zo tevreden bent over zowel de Trotter als onze service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het is een super product

Het is een super product, het bedrijf Lacros heeft service en aftersale hoog in het vaandel staan. Wij gebruiken de fietsen nu 3 jaar en zijn nog steeds tevreden.

5 décembre 2025

Réponse de Lacros

Dank u wel voor deze mooie woorden! Geweldig om te horen dat u na drie jaar nog steeds zo tevreden bent met onze fietsen. Fijn dat onze service en aftersales zo goed bevallen — daar doen we het voor. Bedankt voor uw vertrouwen!

Vriendelijke groet,

Prima fiets met goeie…

Prima fiets met goeie fietsondersteuning voor iemand met artrose in knie. Verder goeie service

5 décembre 2025

Réponse de Lacros

Dank u wel voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat de fiets u prettig ondersteunt, zeker met artrose in de knie. Ook fijn dat onze service naar wens was. Bedankt voor het vertrouwen!

Vriendelijke groet,

Winterbeurt voor de fiets

Vandaag mijn fiets weggebracht voor een winterbeurt en als mooi op tijd af en goed geïnformeerd, van te voren over de obstetrie die erbij kwamen.

3 décembre 2025

Réponse de Lacros

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de winterbeurt netjes op tijd is uitgevoerd en dat u vooraf duidelijk bent geïnformeerd over de extra werkzaamheden. Daar doen we het voor!

Servicebeurt vouwfietsen …

Fietsen voor een servicebeurt gebracht snel gedaan, kon er op wachten.
Akkefietje buiten garantie netjes opgelost

2 décembre 2025

Réponse de Lacros

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de servicebeurt snel en naar tevredenheid is uitgevoerd, en dat het punt buiten garantie netjes is opgelost.

Noté 4 sur 5 étoiles

Vriendelijke en vlotte bediening

Vriendelijke en vlotte bediening

2 décembre 2025

Réponse de Lacros

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze bediening als vriendelijk en vlot heeft ervaren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel vriendelijk en rustig geholpen

Heel vriendelijk en rustig geholpen. Geen gehaast.

1 décembre 2025

Réponse de Lacros

Bedankt voor uw fijne bericht! We zijn blij dat u onze rustige en vriendelijke aanpak zo waardeert. Graag tot een volgende keer!

Super vriendelijk personeel

Super vriendelijk personeel, goede service. En super gelukkig met mijn nieuwe fiets.

15 novembre 2025

Réponse de Lacros

Bedankt voor uw fijne review! Geweldig om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe fiets en onze service. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en altijd snel

22 novembre 2025

Réponse de Lacros

Bedankt voor deze mooie review! Geweldig om te horen dat onze service goed bevalt en dat u altijd snel geholpen wordt. We stellen het zeer op prijs dat u dit met ons deelt.

Geweldige fietsen

Geweldige fietsen, we hebben de 2 SCAMPERS met sterwielen en achterwiel motor nu 2 jaar.
Na de Trek T500 ruim 10 jaar is dit een geweldige ervaring, ben zelf gehandicapt en nu weer zonder moeite weer op weg.

20 novembre 2025

Réponse de Lacros

Bedankt voor het delen van deze mooie ervaring! Wat fijn om te horen dat de Scampers met sterwielen en achterwielmotor al twee jaar zo goed bevallen. Vooral dat u, na uw eerdere fiets en ondanks uw beperking, weer moeiteloos op pad kunt gaan, doet ons veel deugd.

Wij wensen u nog vele comfortabele en zorgeloze kilometers toe!

Noté 5 sur 5 étoiles

Gemakkelijk online afspraak maken voor…

Gemakkelijk online afspraak maken voor servicebeurt.
Nette, vriendelijke ontvangst bij aflevering fietsen voor servicebeurt.
Meteen gebruik gemaakt van actie m.b.t. vervangen banden.

19 novembre 2025

Réponse de Lacros

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het maken van een online afspraak soepel verliep en dat de ontvangst prettig was. Goed dat u ook direct gebruik heeft kunnen maken van de bandenactie.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus