Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Alle hapjes en drankjes waren prima en stonden ook binnen redelijke tijd op tafel, dit terwijl zaak geheel vol was. Het betreft de vestiging in Den Helder, datum dat we daar met z'n vieren hebben ge... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Wij komen er vaak bij de groesbeekseweg in Nijmegen maar de laatste keer was vorige week en kregen we uienringen die waren zo hard gebakken was net chips dan denk ik toch dat jij als kok dit eruit du... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Voor ons geen la Cubanita Woerden meer ,wat is dit achteruit gegaan. Wij hadden op de site om 17.15 gereserveerd, dus paniek toen wij kwamen want ,de kok kwam pas om 17.30 en dan zouden ook de eerste... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Wij kwamen om 17.30u spontaan het restaurant binnen, dat op 1 tafel na leeg was. Er werd gevraagd of wij gereserveerd hadden en op ons antwoord dat wij vanuit Amsterdam een dagje Leeuwarden deden en v... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,6

Tous les avis

63 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

La Cubanita Ridderkerk echt een slechte…

La Cubanita Ridderkerk echt een slechte ervaring mee.
Wij nemen een completa menu inclusief drank, na nog geen 2 uur is de Rose op. Terwijl er maar 5 tafeltjes bezet waren.
Klacht ingediend via de mail en totaal geen reactie gehad. Wat een reclame dit. Nee wij komen hier niet meer.

29 juin 2026

Betreft locatie Woerden

Betreft locatie Woerden
Zeer slechte kwaliteit eten. Erg jong ongeïnteresseerd personeel
Eten is ronduit slecht en soms zelfs niet eetbaar.
Bestellingen niet compleet.
De in knoflook gebakken biefstuk is ronduit ziekmakend hard. gefrituurde kipstukjes zijn bikkelhard. En de gefrituurde uienringen bleken de laatste restjes in de zak te zijn wat niet eens ui bevatte.(tot 2x toe)

Nu 3e keer geweest met de zelfde conclusie .
Genoeg geduld en coulance getoond
Wij komen niet meer terug

5 juin 2026

La Cubanita Emmen

Een probleem met een voucher is goed opgelost.
Er is wel wat mailverkeer aan vooraf gegaan maar uiteindelijk prima opgelost.
Wij vinden het eten bij La Cubanita altijd erg goed en gaan er graag heen.
De prijs kwaliteitsvergelijking g is uitstekend!

27 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Genoten en lekker gegeten bij La Cubanita Leeuwarden.

Met mijn 3 zussen gegeten in la Cubanita in Leeuwarden. Het was druk maar toch heel gezellig. Bediening is vlot en zeer vriendelijk. Het bestellen met de app op de telefoon is even wennen maar werkt perfect. De tapas gerechtjes zijn heerlijk. We hebben gesmuld. Dikke 10 met een griffel.

19 mai 2026

La cubanita zaandam!

La cubanita zaandam!
Mijn man en ik komen heel vaak in zaandam! Ook met andere gaan we vaak heen.altijd lekker eten gezellige sfeer en leuk personeel! Wij komen snel weer terug.

13 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Eten was echt slecht (Zoetermeer)

Eten was echt slecht . De nieuwe kaart verschrikkelijk. Niet lekker gegeten gingen oprecht met honger weg. Meeste personeel, gesloopt moe, ruziemakend bij de bar .

Onze serveerster van de avond kan ik geen slecht woord over zeggen maar je komt voor het eten en dat was echt slechter dan slecht .

10 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Echt onwijs gezellige avond gehad met lekker eten

Wij hebben gisteren gegeten bij La Cubamita te Zwolle. Maar wat een leuke maar zeker ook lekkere ervaring. Service was echt geweldig. We hadden een jubileum en al het personeel heeft ons wel gefeliciteerd. Een echte aanrader als je in Zwolle woont of bent. Nogmaals bedankt voor alles 😊

7 mai 2026

erg lage kwaliteit

Het eten is van erg lage kwaliteit. Ondanks de prima sfeer en aankleding van het restaurant is het eten erg slecht. Ondanks de lage prijzen is het geen bezoek waard!

1 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Dit was echt heel slecht!!!

02-05-2026 bij La Cubanita Zaandam gegeten. Dit was heel slecht. Zo lang moeten wachten tussen de ronde.s door. Wat we kregen was lauw of koud of taai. De helft van de bestelde gerechten geen eens gekregen . Na twee uur waren we er klaar mee en hebben dan ook de helft betaald. NOOIT MEER!!

2 mai 2026

Zeker een aanrader

Gisteren avond wezen eten bij La Cubanita vestiging Beverwijk. Super leuke avond gehad gerechtjes waren echt lekker en een leuke sfeer. Het personeel is ook super aardig ! Wij komen zeker terug.

1 mai 2026

Slecht!

Ik heb vanavond (vrijdagavond) samen met mijn beste vriendin in Hoofddorp gegeten.
Om 20:00 uur waren er al 4 gerechten uitverkocht. Je mag 2 gerechten per ronde. De serveerster kwam zeggen dat beide gerechten die mijn BFF had besteld, allebei uitverkocht waren.
En om 20:15 uur waren er 5 gerechten uitverkocht!
En dat noemen ze All You Can Eat!
Vervolgens moesten we het volledige bedrag betalen en kregen we niet eens een drankje van het huis ofzo.
Het eten was middelmatig. Het was te lang gebakken en te lang gefrituurd waardoor het droog was.
Ik ga er niet meer heen!!!!

24 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Het ligt niet aan het eten

Het ligt niet aan het eten. Dat was wel lekker.maar als 2 oudjes, 1 met rollator en 1 met stok, zich de moeite nemen om van midden limburg te komen en geweigerd worden omdat ze niet gereseveerd hadden gaat me dat veel te ver. Zeker omdat de zaak half vol was. Helemaal niet druk. De serveerster had er ook moeite mee dat te zeggen. "De kok kon het niet aan"was de reden. Als je nu met een groepjonge lui was gekomen kon ik er nog wel in komen. Het was een verjaardagskadovoor onze kleinzoon anders was ik weg gelopen. Zou dit ook zo in andere filialen zijn?

23 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

De kaart is veranderd, je wacht veel te lang!

De kaart is veranderd, bijna alles is gefrituurd, vroeger ging je voor de speciale lekkere hapjes/tapas, dat is niet meer.
Vlees is doorgebakken, taai en smaakt nergens naar.
Iedere gang duurde een half uur.
Vreselijk traag nikszeggend (nieuw) personeel.
Was laatste keer Cubanita!

10 avril 2026

Bijna alles is Halal

Bijna alles is Halal, halal is pure dierenmishandeling. Zelfs de crème brulee, garnalen , zalm, slagroom soesjes zijn halal. Dus heb niet veel gegeten en wat ik heb gegeten, was matig. Nooit weer.

9 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Op onze paasdag 5 april 2026 dachten we…

Op onze paasdag 5 april 2026 dachten we te gaan eten. We hadden gereserveerd om 18:45 voor een all in dineetje. Dus alle dranken inclusief behalve de cocktails enz. Dan bestel je tapas en krijgen de eerste drie van de vier in één gerechtje. Prima opzich maar mijn vrouw die dit had georganiseerd kreeg pas na een uur haar eerste gerechtje. Daarna dachten we gaan sneller bestellen in de hoop eerder te kunnen eten. Maar nee de biefstuk smaakte naar schoenzolen
Verschillende tapassen hebben we nooit gehad! Vijf tafels die hetzelfde meemaakte was hun paasdagen verpest! De zaak wordt geleid door 16 à 18 jarige. De eigenaar is er nooit! Zelf erkent door de medewerkers. Het is gewoon zielig en triest wat deze medewerkers moeten meemaken. Wat een trieste zaak. Jullie en vooral de eigenaar zijn nog niet van me af! Wat een slechte zaak voor zijn klanten en personeel! Stop er dan gewoon mee als je er toch nooit bent als eigenaar!!

5 avril 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Hollands, veel, vet en goedkoop geworden

Het was vroeger zo leuk met echt lekkere dingetjes ... Nu allemaal goedkope zooi.de venusschelp in sobrasada saus zou ik heel graag weer is willen, maar dat is of kibbeling of de zoveelste garnaal geworden. De niet Nederlandse gerechtjes zijn allemaal weg om het maar zo goedkoop mogelijk te maken. Vandaag zag ik een nieuw menu en ook dat is weer verder uitgekleed. Jammer!

13 novembre 2025

koude gerechten helaas.

de laatste keer dat we met ons 2 er waren , personeel goed,
Maar het probleem is dat je steeds maar koude gerechten voor geschoteld krijgt nadat ik het gemeld had kreeg ik weer een koud gerecht en weer een melding gemaakt , ik zou een nieuw gerecht krijgen wat wel warm was. Maar na de 3e keer nog steeds een koud gerecht, nou toen had ik er genoeg van. we gaan afrekenen gaat het daar ook nog mis er stonden 4 biertjes op onze rekening terwijl we geen bier drinkers zijn. dlijkt dat ze deze op de verkeerde rekening hadden gezet. (foutje bedankt)

3 mars 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus