Alle hapjes en drankjes waren prima en stonden ook binnen redelijke tijd op tafel, dit terwijl zaak geheel vol was. Het betreft de vestiging in Den Helder, datum dat we daar met z'n vieren hebben ge... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wij komen er vaak bij de groesbeekseweg in Nijmegen maar de laatste keer was vorige week en kregen we uienringen die waren zo hard gebakken was net chips dan denk ik toch dat jij als kok dit eruit du... Voir plus
Voor ons geen la Cubanita Woerden meer ,wat is dit achteruit gegaan. Wij hadden op de site om 17.15 gereserveerd, dus paniek toen wij kwamen want ,de kok kwam pas om 17.30 en dan zouden ook de eerste... Voir plus
Wij kwamen om 17.30u spontaan het restaurant binnen, dat op 1 tafel na leeg was. Er werd gevraagd of wij gereserveerd hadden en op ons antwoord dat wij vanuit Amsterdam een dagje Leeuwarden deden en v... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Viel tegen
Wij hebben gegeten in Harderwijk en vonden dit niet zo lekker. Het was niet vers en dat is wel jammer
Vandaag gegeten bij Lacubanita zwolle
Vandaag gegeten bij Lacubanita zwolle! Waar ik jaren geleden heerlijk gegeten heb. Was het vandaag slecht! Eten wat koud of lauw was. Toetjes die uit de vriezer kwamen en waar je iemand een gat in het hoofd mee kon slaan, daarnaast zaten er ingrediënten in die niet op de kaart weer gegeven stonden. Daarnaast kwamen we er achter dat alle frituur hapjes (zowel vis, vegetarisch als vlees) uit de zelfde frituur komt echt een NO GO als je het mij vraagt! We kwamen hier achter doordat er een vega hapje door onze kip frituur hapje zat. Ik ben vanavond erg teleurgesteld heb in tijden echt niet zo slecht gegeten!
La Cubanita in Harderwijk
Wij hebben heerlijk bij La Cubanita in Harderwijk gegeten. Eigenaren en personeel waren erg vriendelijk! Eten was erg lekker. En de sfeer was gezellig! Wij komen zeker terug!
Leuke ervaring
Ik ben met 2 vrienden geweest. De personeel was erg vriendelijk en het eten was snel geserveerd.
Ik geef het een 5 sterren!
Heel jammer dat wij tot 3 keer toe een…
Heel jammer dat wij tot 3 keer toe een half uur op eten moesten wachten. Maar wel vriendelijk personeel
Gezellig uit eten geweest
Wij zijn met 6 vrienden uiteten geweest
We zijn erg tevreden Over het personeel en het eten
Wij hebben onze getuigen gevraagt en het personeel heeft erg goed mee gewerkt en alles is naar wens verlopen
Groetje's Benny & Jenny
Mohamed en alles colega' Bedankt voor de gezellige avond tot de volgende keer
Heerlijk gegeten alleen de porties zijn…
Heerlijk gegeten alleen de porties zijn iets te groot. Als ze kleiner zijn kan je wat meer verschillende tapas proberen. Bediening heel goed niks op aan te merken. Zeker nog een keer terug!
Zo lekker ,echt een avondje uit met…
Zo lekker ,echt een avondje uit met allergic verschillende gerechtjes, Top!!
Goed eten voor weinig geld
Erg lekker eten (altijd) en voor een mooie prijs. Vriendelijk personeel. Wij komen hier graag....
Kwaliteit eten viel tegen en chaotisch met de bestellingen
Vrij chaotisch met de bestellingen, bestelde gerechten kwamen of niet of later dubbel. Smaak/kwaliteit viel ook erg tegen. Bediening vrij vriendelijk en behulpzaam (vestiging Amersfoort)
Het eten was van een matige kwaliteit
Het eten was van een matige kwaliteit. Ik kreeg een bedorven vitello tonato voor geschoteld. Dat werd gewoon terug gestuurd naar de keuken. Geen excuses, kreeg ook niet de indruk dat dit voor het eerst was. Veel gerechten op de kaart stonden niet op het online menu waardoor de keuze zeer beperkt was. Er lagen van die feesttoeters op tafel wat zeer irritant was omdat mensen er steeds op aan het toeteren waren. Het nagerecht besteld en dat kwam maar niet. Na 30 minuten maar gevraagd waren ze het vergeten door te geven. Wederom geen excuses. Van de 4 man bediening was er maar 1 meisje wat echt de hele tijd aan het werk was. Kortom vanaf binnenkomst het ontvangst en de manier waarop we geholpen werden en de slechte kwaliteit van het eten gaan wij hier niet meer naar toe. Echt jammer.
Heerlijk gegeten
Heerlijk gegeten, en een top service van de leuke bediening. Wij gaan snel nog een keer
Bedorven eten
Bedorven eten! Vestiging Gouda. Personeel zei vanmorgen vers gemaakt en weg. Wat een schande!
niks mis mee...heerlijk gegeten
niks mis mee...heerlijk gegeten, super gezellig, leuke bediening..
Was wel te doen de sfeer was wat minder
Was wel te doen de sfeer was wat minder
Wat een aanfluiting
Wat ging er mis? Is de vraag hier… je kan beter vragen: wat ging er niet mis… wat een ballentent! We gingen gezellig met de familie (16 personen) eerste kerstdag hier eten…. We konden 2,5 uur eten en drinken… Het begon al met 1 persoon aan een tafel teveel, waardoor we niet voor allemaal tegelijk konden bestellen, dit meerdere keren gezegd, en na een tijdje was het eindelijk opgelost (bleek nogal moeilijke rekensom dat we dan ipv met 4, met 5 aan die tafel zaten) vervolgens besteld… eten zitten we nog op te wachten, is gewoon nooit gekomen, vervolgens, na 10 minuten, ronde 2 besteld… dat kwam op een gegeven moment wel… drinken kwam ook maar niet, na paar keer vragen kwam dat dan eindelijk wel. De rest van de tafel had ook last van spullen die maar niet kwamen, een aantal keer naar de bar gelopen voor opheldering, want ja, we hadden maar 2,5 uur en als je dan zo lang moet wachten en spullen komen niet… maar de manager deed er maar weinig aan. Het bedieningspersoneel deed wel hun best, maar kan me voorstellen dat het werken voor hun ook zo geen doen is, er waren overal klagende mensen (ook andere tafels) en er werd weinig opgelost… uiteindelijk met het betalen van de rekening moesten we ook nog even €300,- teveel betalen, was een foutje en gelukkig hadden we het zelf door, maar Manmanman wat een aanfluiting… wij gaan hier ook niet meer terug!
Dordrecht, vreselijk personeel
Dordrecht: Vreselijk personeel die ondanks wat op de site staat geen rekening wil houden met mensen met een maagverkleining. Zelfs niet als je met 7 personen komt.
Eten heel goed, organisatorisch chaos
Eten heel goed, netjes verzorgd.
Duurde 40 minuten voor we onze eerste bestelling kregen nadat we ernaar gevraagd hebben. Drinken werd na 20 minuten gebracht. Aantal gerechtjes waren koud, dubbel gebracht en bestellingen vergeten.
3 Kwartier voordat de gereserveerde tijd stond, kwam er iemand langs met de melding dat dit de laatste mogelijkheid was iets te bestellen voor ons?
1 personeelslid liet het een en ander uit zijn handen vallen, kan uiteraard altijd gebeuren, geen probleem. Feit was alleen dat dus midden in het gangpad een grote plas tomatenolie lag, personeel stapte er allen netjes overheen, klanten hebben we maar gewaarschuwd dat ze niet uit zouden glijden. Ander personeelslid die we lieten weten dat hij voorzichtig moest doen, kwam meteen terug met een emmer en doekje, toen hij zag dat er allerlei tomaten olie vlekken op mijn jas zaten, nam hij direct actie, erg fijn.
Hoewel het eten prima was, voor ons geen terugkomer.
vergelijken met de 8 maanden geleden…
vergelijken met de 8 maanden geleden zeer verslechterde en verminderde menu.
te veel tafels, veel lawaai en kabaal
Teamuitje axxicom
Wij gingen met ons team van axxicom eten bij la cubanita. Toen we gingen zitten werd er ons verteld, dat ze al voor ons gerechten uitgekozen hadden. Ons hele team was zwaar teleurgesteld. Eenmaal toen we de gerechten kregen moesten we met z'n tweeën van elk schaaltje eten. En het waren gerechten, die makkelijk en goedkoop waren. Veel dingen hield ik niet van. We hadden en budget van €35 per man, maar sorry hoor, dat is echt niet gebruikt. Als je zonder een groep normaal gaat eten kies je een paar dingen per ronde voor jezelf. En nu moesten we het delen echt ronduit belachelijk. Axxicom is genaaid waar ze bij stonden. Ik ga hier nooit meer eten wat een schande!!! 😡😡😡