Læderiet Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Rigtig god kundeservice telefonisk og fik pakken dagen efter bestilling. Desværre - et lille men - jeg havde bestilt 2 kg møbel læderrester, og de kom i en papkasse, hvor det var mast ned hulter... Voir plus

Guten Tag! Ich habe zwei seltene YKK Aluminium Reißverschlüsse bestellt und die bestellte Ware in bester Qualität erhalten. Der Versand nach Hamburg erfolgte ganz schnell per Post. Ganz besond... Voir plus

Jeg købte to læder rem hos Læderiet og modtog pakken meget meget hurtigt. Desværre skete der en fejl, og jeg fik rem i en forkert størrelse. Efter en kort samtale sendte sælgeren de korrekte rem... Voir plus

Fantastisk dejlig forretning at være kunde i. Ærlig og professionel rådgivning. Kæmpe udvalg af lækre varer - jeg købte et helt koskind, hvor der på hjemmesiden stod, man skulle være forberedt på fejl... Voir plus

1. Magasin de maroquinerie

Écrit par l'entreprise

Leverandør til kreative indenfor læderarbejde. Her finder du materialer, tilbehør og værktøj, til dine projekter. Du kan desuden styrke dine kompetencer via vores kurser, og finde inspiration i bl.a. vores DIY guides. Webshop og stor fysisk butik.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

300 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Læderiet er vores bedste handelssted.

Vi har tidligere givet Læderiet gode anmeldelser og her er endnu en. Det fortjener de.
Der er altid hurtig respons fra dem, både når man skriver mail til dem og/eller handler på deres webside, og meget hurtig forsendelse.
Vi elsker at besøge dem i butikken, hvor der er et fantastisk rart og hyggeligt personale, der altid er klar når vi har brug for hjælp.
Vi kan bruge timer i butikken og mange penge, men vi tager altid derfra med en super god oplevelse.
Læderiet er vores bedste handelssted.

23 janvier 2025

Sådan får man tilfredse kunder👌

Jeg har vist været her før og fortælle om Læderiet, men jeg gør det gladeligt igen, for jeg havde en kunde der kom forbi men panik i øjnene og viste mig hans lederhosen hvor et spænde var knækket, og de skulle bruges i weekenden, heldigvis kom han om formiddagen, så jeg kunne nå at bestille dem hos Læderiet, men usikker på hvor lang tid der ville gå før de nåede frem skrev jeg i en note "haster" og det tog Læderiet vist meget alvorligt, for næste formiddagen ankom spænderne, og mindre end et døgn efter bukserne var indlevert, var de tilbage hos en meget glad ejer.
Og det er sådan man gør folk glade og tilfredse, både mig og min kunde.
Tak for en kanon service👌👌👌

21 janvier 2025

Den bedste service af medarbejdere!

Vi var i den fysiske butik, og det var simpelthen den bedste oplevelse! De sødeste medarbejdere jeg længe har mødt, og bare generelt sådan en fantastisk service!
Jeg kom med min servicehund, og vi var mere end velkommen! Alt i alt bare en så god oplevelse! Jeg kommer 100% igen! 🤩

Og lille side note; fantastisk indrettet butik med brede gange til os kørestolsbrugere, det er SÅ skønt!

23 janvier 2025

Altid nemt og hurtigt

Altid nemt og hurtigt - kompetente medarbejdere, og gode varer - har handlet igennem i en del år efterhånde, og der er altid super hurtig ekspedition.

9 décembre 2024

God og hurtig ekspedition

God og hurtig ekspedition.
Jeg bestilte en brændepen +bogstavsæt og talsæt, det eneste sted jeg kunne find dem. I skal bare fortsætte som et flagskib for dansk handelsbranche.

11 décembre 2024

Intet retursvar på mail trods mangel i ordre.

Ordre på 4 forskellige bredder elastikker. Modtog de 2 af dem. Skrev samme øjeblik til dem på mail, at jeg kun har modtaget en halv ordre, men har INTET hørt retur fra dem.
Sidste gang jeg handler der!!!

11 novembre 2024
Logo de Læderiet

Réponse de Læderiet

Kære Susanne,

Vi beklager meget at du forgæves har forsøgt at kontakte os. Vi har desværre ikke modtaget en mail, men vil selvfølgelig meget gerne sende dig dine manglende varer :-)

Giv os et kald på telefon 86 17 20 08 eller send en mail til mail@laederiet.dk - så får vi det ordnet hurtigst muligt.

God jul

Vh
Læderiet

Falsk varebeskrivelse

Jeg købte 2 ruller "Snøregarn Hamp 2,5 kg. ca. 288 meter pr. stk", hos Laederiet.dk.
Iflg. produktbeskrivelsen på hjemmesiden er snorens tykkelse 4mm. Ved modtagelsen kan jeg konstatere, at det overhovedet ikke holder. Tykkelsen er max. 2,5 - 3mm.
Billedet på produktsiden er endvidere groft misvisende. Når man sammenligner billedet på produktsiden og varens faktiske udseende ved modtagelsen, er det overhovedet ikke samme produkt. Det nærmer sig bedrageri.
-------
Forretningen har berigtiget situation til min tilfredshed.

14 novembre 2024

En webshop fyldt med alt jeg har brug…

En webshop fyldt med alt jeg har brug for.
Hurtig ekspedition. Bestilling kom dagen efter.
Havde selv skrevet forkert antal, et nul for meget. Der blev ringet til mig, om det var det korrekte antal. Der slap jeg for at modtage 100 stk for meget. Det viser, det er opmærksomme mennesker, der giver god kundeservice, også online.

1 novembre 2024

Rigtig godt!

Rigtig god butik med rigtig gode produkter og en aktiv og hjælpsom kundeservice.

Jeg havde en taske der havde brug for at få repareret dens læder stropper. Jeg sendte et billede til læderriet og Morten derfra hjalp mig med hvad jeg skal gøre for at fikse den. Nu er den pæn og klar til brug :D

Jeg handler helt klart hos dem igen :D

16 octobre 2024

god service

Sendte dem en mail, da jeg var lidt i tvivl om farven, de bad om et billede af vores læderstol og vendte tilbage med hvilket bud på farve der lå tættest på med link til det jeg skulle købe, fik tingene leveret allerede næste dag og er godt tilfreds med servicen og produktet.

23 octobre 2024