Rigtig god kundeservice telefonisk og fik pakken dagen efter bestilling. Desværre - et lille men - jeg havde bestilt 2 kg møbel læderrester, og de kom i en papkasse, hvor det var mast ned hulter... Voir plus
Lisez les avis des autres
Guten Tag! Ich habe zwei seltene YKK Aluminium Reißverschlüsse bestellt und die bestellte Ware in bester Qualität erhalten. Der Versand nach Hamburg erfolgte ganz schnell per Post. Ganz besond... Voir plus
Jeg købte to læder rem hos Læderiet og modtog pakken meget meget hurtigt. Desværre skete der en fejl, og jeg fik rem i en forkert størrelse. Efter en kort samtale sendte sælgeren de korrekte rem... Voir plus
Fantastisk dejlig forretning at være kunde i. Ærlig og professionel rådgivning. Kæmpe udvalg af lækre varer - jeg købte et helt koskind, hvor der på hjemmesiden stod, man skulle være forberedt på fejl... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Leverandør til kreative indenfor læderarbejde. Her finder du materialer, tilbehør og værktøj, til dine projekter. Du kan desuden styrke dine kompetencer via vores kurser, og finde inspiration i bl.a. vores DIY guides. Webshop og stor fysisk butik.
Coordonnées de contact
Bøgekildevej 35, 8361, Hasselager, Danemark
- 86172008
- mail@laederiet.dk
- www.laederiet.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Det må være dks hurtigste levering
Det må være dks hurtigste levering. Jeg bestilte den ene dag, og allerede dagen efter kom pakken. Det er god stil
Super hurtig levering til rimelig priser
Intet svar på e-mail.
Jeg har tidligere bestilt fra læderiet, og har været glad for mine køb. Jeg bor i Grønland, og vælger altid fragt med fly, da det går meget hurtigere. Dog denne gang bestilte jeg den 24. November og har stadig ikke modtaget noget. Jeg har forsøgt at skrive til læderiet om hvad man kunne gøre, da pakken nok er sendt med skib, og taget i betragtning af at jeg betalte 507kr for flyfragt, synes jeg ikke det er i orden, at man ikke prioriterer at svare på en e-mail. Er ret skuffet over dette, da jeg ellers havde opfattelsen af, at der var god service igennem.
Hurtigt Beijing fin service
Jeg fik lige det jeg manglede for at…
Jeg fik lige det jeg manglede for at kunne lave min taske👍
De var hurtige til at sende varen.
God kvalitet
Kan kun anbefales
Kh Thomas
Service & kvalitet når det er bedst
Bestilling på 4 læderreme der ikke var i den kvalitet som jeg forventede ved ankomst.
Skriver herefter en klage vedlagt foto af problemet, under 24 timer efter klage, fik jeg en mail hvor man vil sende nogle nye læderremme, samme dag blev jeg ringet om af en medarbejder der lige vil værre sikker på at jeg fik de rigtige remme. 18 timer efter kunne jeg hente mine nye remme i pakkeshopen.
Det er hvad jeg kalder service i topklasse, vil vart anbefale at købe dine læderprodukter her. Det er ikke sidste gang at jeg køber noget her.
Hurtig og god service
Er lige startet på læderarbejde
Er lige startet på læderarbejde. Læderiet havde alt til værkstedet og alt i materialer. God hjemmeside og hurtig levering. Alt som det skal være.
Hurtig ekspedition!!
Hurtig ekspedition!!
Varerne var hurtigt fremme hos mig!!
Kurt Johansen
Hurtigt levering og god service hilsen…
Hurtigt levering og god service hilsen Anne😄😄😄
God og hurtig leveringAltid rigtig god service og hurtig…
Altid rigtig god service og hurtig levering :)
Good quality product at very reasonable…
Good quality product at very reasonable price. Efficient delivery
Highly recommend
Altid varer der er i orden 👍
Altid en god oplevelse at handle hos Læderiet
Nemt at finde på hjemmesiden. Super hurtig levering.
Ekstremt god kundeservice!
Ekstremt god kundeservice!
Havde bestilt nogen nåle og noget tråd. Desværre vare den ene nål knækket, skrev en mail og vedhæftet et billede. Dagen efter om morgenen, havde de svaret at de beklagede og havde sendt en ny pakke nåle. Virkelig god kundeservice og hurtig
God kvalitets produkter generelt, men vigtigst af alt, hjælpsom og imødekommende service. 😊 bestemt ikke sidste gang jeg handler hos læderiet.
Nem hjemmeside
Nem hjemmeside , gode og billige produkter.
L’expérience Trustpilot