Lægelinien Avis

4. Services médicaux de proximité
  5. Centre médical
  6. Service de certificat médical

Écrit par l'entreprise

ENG - Lægelinien provides medical assessment and guidance in Danish and English through telephone consultations or doctor visits in Denmark - DK - Lægelinien tilbyder lægelig vurdering og rådgivning på dansk og engelsk via telefonkonsultation eller sygebesøg i Danmark -

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Professional and prompt

Dr Al Shahrestani was prompt and professional. I wish every country had a service as easy as this. I asked for a house call and within a few hours at the exact time he said he would arrive he did. His treatment for my condition was exact and I am grateful.

3 janvier 2026

Varm anbefaling herfra

Har døjet med mavesår og spiserørs sår i noget tid nu, og er blevet smidt rundt i systemet, hvor jeg ofte har stået med flere spørgsmål end svar. Morten var grunding, og satte rigeligt med tid af, til at jeg kunne få afklaring på mine problemer. Kan varmt anbefale lægelinien!

9 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Desværre ikke muligt at få en læge på sygebesøg.

Desværre ikke muligt at få en læge på sygebesøg om 2 dage, hvor der vil kunne være dækning på kontoen til betaling.
Ønskede ikke at vurdere et stærkt hævet ben med omfattende hæmatomer og deraf afledte voldsomme smerter.
Troede muligvis at mit ærinde først og fremmest drejede sig om udskrivelse af stærke medikamenter, hvor jeg tværtimod ønskede, at sikre mig et hjemmebesøg af en læge for en faglig vurdering i tide.
Egen læge er allerede booket.
Ufatteligt at det skal være så problematisk at modtage sygebesøg i hjemmet - 1813 lader forstå, at noget sådan kun kan tilstås døende patienter.
Der er noget helt galt i et sundhedsvæsen, når mistillid og mistro i forhold til patienterne vægter højere end det at turde møde et menneske, der rækker ud efter hjælp, i øjenhøjde, og valget bliver til en afvisning på et forudfattet meningsgrundlag.
Er den lægefaglige uddannelse mon tilstrækkelig her i landet?

28 avril 2024

Effektivt, hurtigt og menneskeligt

Morten kom ud til vores 2-årige søn i weekenden. Han svarede hurtigt, fulgte op og var her hurtigt. Vores søn blev grundigt og tålmodigt tjekket og vi fin svar på alle vores spørgsmål.

I stedet for at sidde i et venteværelse på en akutmodtagelse kunne vi vente (kortvarigt!) i trygge rammer herhjemme.

Konceptet fungerer godt og vi kan uforbeholdent anbefale særligt Morten!

3 février 2024

Super hurtig effektiv behandling

Fik atrieflimmer. Lægen kom efter 15 minutter, undersøgte mig og fik mig indlagt akut efter andre 15 min.
Fulgte derudover op ved at ringe og høre til hvordan det gik.
Super effektiv og professionel behandling.
Mine bedste anbefalinger!

24 septembre 2021

Hurtig og kompetent service

Jeg har normalt ikke så megen interaktion med lægevæsenet, da jeg (heldigvis) yderst sjældent fejler noget der kræver lægehjælp.

Imidlertid døjer jeg pt. med nogle gener i mit ene øje, og havde derfor et spørgsmål, til de øjendråber jeg har fået ordineret.

Fandt frem til Lægelinien, og fik en hurtig og kompetent service fra en venlig læge, som rådgav mig omkring min medicin.

Det var en hurtig og effektiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

17 décembre 2020

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus