À propos de l'entreprise

1. Magasin de luminaires

Informations provenant de diverses sources externes

Lampen en verlichting online bestellen bij Lampentoppers.nl. Groot assortiment met onder andere booglampen, hanglampen, inbouwspots en schemerlampen in verschillende stijlen: industrieel, trendy en landelijk. Gratis bezorging vanaf € 50,- en snelle leveri

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding. We kregen een prachtige lampenkap die ik niet duur vond. Mooi afgewerkt. Was beloofd voor de Kerstdagen in huis en dat hebben ze zelfs waar kunnen maken. Topbedrijf

24 décembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Staande lamp met 2 spots gekocht bij…

Staande lamp met 2 spots gekocht bij dit bedrijf. Na bezorging uitgepakt en in elkaar gezet om te kijken of het beviel op de plek van bestemming. We waren niet tevreden omdat toen bleek dat de spots niet flexibel waren en gefixeerd aan de hoofdstang. Bovendien vonden we de kwaliteit niet goed omdat de stang vd lamp bij verzetten snel los ging zitten. We wilden retourneren maar hier ontstond het probleem. Ze wilden nl de lamp alleen terug nemen in exact dezelfde verpakking en niet gemonteerd geweest voor beoordeling. Omdat het nogal ingewikkeld was ingepakt met veel verschillende onderdelen hebben we, na mailwisseling, besloten de lamp, waar we dus niet blij mee waren, te houden omdat het teveel gedoe gaf het weer exact terug te sturen zoals ontvangen. Ze maken veel reclame met gratis retour en 30 dagen bedenktijd, maar dit geldt alleen als je de lamp niet uitpakt en gemonteerd bekijkt. Ze zijn ons in elk geval kwijt als klant!

9 décembre 2025

Blij

Ik ben heel goed geholpen met het uitkiezen van de kleur, type en maten van de lampenkap. Ook heel blij met de lampenkap zelf, waardoor ik kan genieten van de stalamp van mijn overgrootmoeder.

19 octobre 2024

Prima service

Via bol.com een artikel besteld. Dit voldeed niet aan de verwachtingen, dus geretourneerd. De afhandeling werd niet goed geregistreerd bij bol.com dus contact opgenomen met lanpentoppers. Een mijnheer bij Lampentoppers zei dat ik niets meer hoefde te doen. Zij zouden zorgen dat het goed kwam. En inderdaad..al een kwartier later was mijn retour wel juist verwerkt. Dus zonder koop toch een prima service van lampentoppers. Waarvoor dank!

19 mars 2024

Super snelle levering.

Super snelle levering.
Voorzien op twee weken en is er reeds na enkele dagen.
Zien er fantastisch mooi uit.
Kwalitatief zeer goed.

16 décembre 2023

Goede communicatie en levering

Lamp met drie bollen besteld. Één bol glas hing minder mooi ten opzichte van de anderen. Kan gebeuren! De manier waarop ze er mee omgingen was top; we kregen direct een nieuwe bol opgestuurd en ook een telefonische update over de bezorging. Goede communicatie!

8 avril 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

slechte ervaring

2 identieke lampen besteld. Bij ontvangst bleken de lampen niet geheel identiek. Bij 1 lamp functioneerde de dimmer niet goed. De verpakking van dit product deed sterk vermoeden dat de lamp een voormalig retour product betrof, waarschijnlijk vanwege het mankement. Alles terug gestuurd. Klacht ingediend. Wordt pas na enkele dagen met een niets zeggend bericht op gereageerd zonder dat er inhoudelijk ingegaan wordt op de klacht. Geld is uiteindelijk wel geretourneerd. Mij zijn ze als klant kwijt.

13 janvier 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Hele prettige ervaring, ook met after-sales.

Ik heb juist een hele goede ervaring bij Lampentoppers. Tijdens mijn zoektocht naar een mooie lamp die ik cadeau wou doen, kwam ik er terecht. Prijs en levering leken in orde, dus een bestelling volgde. Alles werd netjes en op tijd geleverd, alleen zaten er wat (productie?)krasjes op de lamp. Op mijn mail hierover werd direct en adequaat geantwoord en binnen een hele redelijke tijd had ik een passende oplossing. Nu is deze recensie niet als reclame bedoeld, maar vind ik een positieve recensie meer dan verdiend in het hedendaagse oerwoud van (soms erg vage) internetbedrijven.

4 août 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus