Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en gammel, men fin og dyr lampe der var faldet på gulvet så et mellemled knækkede. Jeg henvendte mig til lamper.dk uden de helt store forventninger, men blev glædeligt overrasket over den v... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kom tilfældigvis forbi jeres virksomhed og ønskede at købe en bordlampe. Det var ikke jeres åbningsdag, men vi blev modtaget alligevel og fik lampen med hjem. Rigtig dejlig service.

Noté 5 sur 5 étoiles

I havde reservedelen til Rosy Angelis på lager, som jeg længe havde ledt efter i hele Europa. Producenten har desværre en utrolig dårlig kundeservice og opfølgning efter salget. Jeres medarbejder... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de luminaires

À propos de Lamper.dk

Écrit par l'entreprise

HVEM ER VI
Du møder et stærkt team af medarbejdere med mange års erfaring fra belysningsbranchen, når du handler hos Spotlight eller på Lamper.dk. Du kan du derfor være sikker på at møde fagfolk med stor viden om lamper samt indretning med lys.

HER FINDER DU OS
Kig forbi vores butik og showroom samt Occhio gallery by Spotlight på Store Kongensgade 103 i København, vores Occhio store by Spotlight & Spotlight på M. P. Bruunsgade 62 i Aarhus eller klik ind på vores store flotte lampe-webshops på www.lamper.dk og www.spotlightshop.dk.

ALLE DE KENDTE BRANDS
Udvalget af lamper i vores sortimentet er kæmpe stort, så der er noget for enhver smag og i alle prisklasser.

Find dine nye spisebordslamper, køkkenlamper - lamper til børneværelset eller andre steder i boligen. Vi har lamper til alle typer af behov.

Med en lang række lampebrands i vores udvalg, kan du altid finde den helt rigtige lampe. Her finder du f.eks. lamper fra:

Louis Poulsen
Verpan
Fritz Hansen
og mange flere.

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE
Har du spørgsmål om belysning, indretning med lys eller specifikke lamper, er vi altid klar med rådgivning og svar. Kontakt os på mail, telefon eller chat!

Coordonnées de contact

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Hurtig og god ekspedition

25 mars 2026

Hej Jens,
Tak for din anmeldelse – dejligt at høre, at ekspeditionen både var hurtig og god 😊
Det sætter vi stor pris på!

Klar anbefaling

Godt - fair prissætning og hurtig levering. Stor anbefaling herfra.

27 février 2026

Hej Morten,
Tak for din anbefaling – den betyder virkelig meget 😊
Dejligt at høre, at både prisen og leveringstempoet levede op til forventningerne!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jamen jeg føler mig tryg ved at handle…

Jamen jeg føler mig tryg ved at handle hos jer, nu er det anden gang jeg køber en designer lampe hos jer.

10 mars 2026

Hej Henriette,
Det gør os virkelig glade at høre 😊
Tryghed er vigtigt for os – og når du vælger at handle hos os igen, tager vi det som et stort skulderklap.
Tusind tak for din tillid!

Fantastisk kundeservice

Fandt i sidste øjeblik ud af, at lamper.dk, havde de lamper, som vi skulle bruge til vores nybyggede præstegård. Vi var pressede på tid, da de skulle monteres inden vi skulle afholde åbent hus arrangement. Fantastisk kundeservice, som sørgede for at det hele gik stærkt, og holdt os opdaterede. Vi modtog de 6 lamper, så de kunne monteres i tide. Og det er SÅ flot :-)

6 mars 2026

Hej Dorte,
Sikke en timing – og hvor er vi glade for, at vi kunne hjælpe jer i mål 😊
Tak for de pæne ord om vores kundeservice – og hvor er det skønt at høre, at resultatet blev så flot! ✨

Omhyggelig indpakket

Efter flere måneders venten ved et andet firma, annulleret jeg min ordre.
Fandt de samme lamper herinde og det hele gik perfekt.
Jeg havde mine 5 lamper, indenfor små 14 dage og de var pakket så omhyggeligt ind☺️👏

15 mars 2026

Hej Sabrina,
Hvor er vi glade for, at det endte godt hos os 😊
Det er dejligt at høre, at både leveringstiden og indpakningen levede op til forventningerne.
Tak for din tillid, og nyd de 5 lamper!

Noté 5 sur 5 étoiles

Der er et stort udvalg af alle mulige…

Der er et stort udvalg af alle mulige typer lamper. Jeg har nu handlet her flere gange, og der leveres også hurtigt.

10 mars 2026

Hej Lonni,
Hvor er det skønt at høre – især når det er en tilbagevendende kunde 😊
Dejligt, at både udvalget og leveringstempoet fortsat lever op til forventningerne. Det sætter vi stor pris på!

Hurtig levering.
Synes vurdering af produktet er lige så vigtig og det er ganske enkelt en fantastisk lampe

3 mars 2026

Hej Karin,
Det er jo den bedste kombination – hurtig levering og en lampe, der virkelig imponerer 💡
Dejligt at høre, at den lever helt op til forventningerne. Tak for din fine anmeldelse!

God shopping oplevelse

Godt udvalg og jeg fandt det jeg søgede for. Hurtig leverance til Island.

3 mars 2026

Hej Regina,
Hvor er det dejligt at høre! 😊
Skønt at du fandt lige det, du søgte – og at leveringen helt til Island også gik hurtigt.
Tak for din anmeldelse!

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside, man finder hurtigt et rigtig godt udvalg. Hurtig forsendelse og god service 👍🏼

9 mars 2026

Hej Anne,
Tak for de pæne ord 😊
Det glæder os at høre, at hjemmesiden var nem at finde rundt på, og at både udvalg, service og levering levede op til forventningerne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik leveret 2 lamper til den…

Jeg fik leveret 2 lamper til den anførte leveringsdag... god oplysning om levering og de er nu givet videre i gave til en glad modtager. Super god pris ... kan bestemt anbefales. 🫶🫶

24 février 2026

Hej Monica,
Hvor er det skønt at høre, at lamperne endte hos en glad gavemodtager 🫶
Dejligt også, at både levering og pris levede op til forventningerne.
Tusind tak for anbefalingen – den sætter vi stor pris på!

Noté 5 sur 5 étoiles

Til den lampe jeg købte var produkt-info vigtigt…

Til den lampe jeg købte var der fyldestgørende produkt informationer, og leveringen var hurtig. Så med denne købsoplevelse, har jeg ingen forbedringspunkter og vil handle hos jer igen uden betænkeligheder.

2 mars 2026

Hej Lise,
Det er virkelig dejligt at høre 😊
Grundig produktinfo og hurtig levering er noget, vi prioriterer højt – så det betyder meget, at du lagde mærke til det. Og at du vil handle hos os igen uden betænkeligheder… det er en stor ros.
Tusind tak for din tillid!

Handel til fuld tilfredshed

God beskrivelse af varen.
Hurtig levering.
Alt i alt rigtig god oplevelse.

11 février 2026

Hej!
Hvor er det dejligt at høre 🙌
Tusind tak for din anmeldelse! Vi håber at se dig tilbage en anden gang

Noté 4 sur 5 étoiles

Alt var i orden

Alt var i orden

16 février 2026

Hej Torben,
Skønt at høre – når alt er i orden, er vi præcis dér, hvor vi gerne vil være 😊
Tak for din tilbagemelding!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt nemt og vare levede fuldt op…

Hurtigt nemt og vare levede fuldt op til forventningen

18 février 2026

Hej Jens,
Det lyder, som det skal være – hurtigt, nemt og helt som forventet 🙌
Tak for din anmeldelse, vi er glade for, at det hele spillede!

Gode produkter

Gode produkter. Gode priser og hurtig levering.

13 février 2026

Hej Boris,
Det er en kombination, vi virkelig går efter – gode produkter, skarpe priser og hurtig levering 🙌
Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik virkelig fin hjælp til at finde mine to produkter

Jeg fik virkelig fin hjælp til at finde de to produkter, jeg havde brug for.

18 février 2026

Hej!
Hvor er det dejligt at høre 😊
Det betyder meget for os, at du følte dig godt hjulpet – vi elsker at finde de helt rigtige produkter sammen med vores kunder.
Tak for din fine tilbagemelding!

Noté 5 sur 5 étoiles

God pris og godt produkt

God pris og godt produkt. Og imponerende hurtig levering! Ikke en finger at sætte på den service 🤩

19 janvier 2026

Hej Lotte,
Det er svært ikke at smile, når vi læser sådan en anmeldelse 😄
Det er præcis den service, vi stræber efter.
Tusind tak for de flotte ord 🤩

Suveræne produkter

Lamper.dk og Spotlight har i 30 år haft de mest suveræne lamper man kunne købe på markedet. Derfor kigger jeg altid der når jeg søger efter en ny lampe.

10 février 2026

Hej Gandalf ,
Sikke en fantastisk ros – den tager vi virkelig til os 🙏
At du gennem årene har haft os i tankerne, når du leder efter nye lamper, betyder meget.
Tusind tak for tilliden – vi glæder os til at se dig igen næste gang!

30 janvier 2026

Hej Jan,
Sådan skal det være.
Mange tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

god og hurtig betjening

26 janvier 2026

Hej Charlotte,
Tak for de pæne ord – dejligt at høre, at både betjening og levering sad lige i skabet 🙌
Det sætter vi stor pris på!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus