Underbara produkter
Underbara produkter! Castile tvålen är så fantastiskt!
Lapland Eco Store är den miljövänliga, ekologiska och giftfria webshoppen för dig som vill leva ett mer giftfritt och miljövänligt liv. Butiken för dig som vill plastbanta, handla miljövänligt & fairtraide och för dig som vill leva hållbart och göra ett mindre avtryck på vår planet.
Blå Vägen 207, 92331 , Storuman, Suède
Underbara produkter! Castile tvålen är så fantastiskt!
Trevlig butik med bra priser, snabb leverans och toppentrevlig personal!
Stort sortiment av ekologiska varor till bra priser. Köper mina städartiklar från detta företag och har alltid varit nöjd hittills. Snabb leverans och trevligt bemötande höjer betyget ytterligare. Gillar dessutom skarpt deras plastbantarkit. Företaget rekommenderas varmt!
Jättenöjd med min första beställning - varorna kom mycket snabbare än fraktalternativet jag valt och kvalitén på deras grejer är super!
Frakten kostar 59 sek, vilket är ett rån för en så pass liten pryl som jag köpte. (Över 20% av varans försäljningsvärde; de är dock enda återförsäljaren i Sverige.)
Dessutom skickades den med DHL. Detta ogillar jag då de är långsamma (tydligen ligger butiken så långt norrut att det tar ännu längre tid än vanligt) och eftersom deras utlämningsställen är minst sagt udda placerade.
Butiken betraktar dock inte det senare som något problem enligt deras kundtjänst. Sannolikt betraktar det det inte heller som ett problem att jag inte kommer att återkomma.
Eftersom jag ännu inte mottagit min vara (långsam frakt, som sagt) så kan jag inte uttala mig om emballage etc.