Lavpris Træ Avis

2 833
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Super fin og hurtig levering og en fantastisk chauffør der vidste præcis hvor han,bedst for mig,skulle placere varen. Så en rigtig god oplevelse, stort tak.

Bestilte vare over nettet, med levering med lastbil. Lavpris træ informerede om planlagt levering via sms og mail. På dagen ringede chaufføren da han var på vej, og igen ved ankomst for at bekræ... Voir plus

Flot kvalitet på terrassebrædder og reglar! Der var endda tilføjet et par ekstra brædder for at imødekomme de få brædder med fejl. Hurtig levering. Prisen på terrassebrædder mv. var meget lig andre tr... Voir plus

.De har næsten alt det, man skal bruge, og leveringstiden er fin. Ved afsætning af materialerne er de fleksible og sætter dem der, hvor kunden ønsker det. Den eneste grund til, at de får fire stjern... Voir plus

1. Marché de matériaux de construction
  2. Fournisseur de matériaux de construction

Écrit par l'entreprise

Lavpris Træ blev etableret i 1990 og har dermed mere end 34 års erfaring bag sig. Vi er en dynamisk lavpris tømmerhandel med afdelinger i Næstved, Slagelse, Køge og Hillerød. Vores forretning er kendt for at tilbyde træ og bygningsmaterialer af høj kvalitet til faste lave priser. I vores salgsteam hos Lavpris Træ finder du brancheuddannede salgsassistenter, der prioriterer god service og professionel vejledning.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 19 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(2 833)

335 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lukker før lukketid

Er ellers rigtig for at handle her, men ankommer kl 13:54 efter have tjekket åbningstiden for butikken i Køge (de lukker kl 14). Men de lukker åbenbart før tid, så har jeg spildt tiden ved at køre herhen og kan køre igen i morgen. Det er uprofessionelt.

27 juin 2026

Alt er godt

Alle varer, var som forventet. Leveringstid, samt samtale med chauffør, var rar. Topkarakter herfra😁Tak. Vi er meget glade, nu når terrassen er færdig😉😁💪

31 mars 2026

Har købt træ og tagrender osv for ca…

Har købt træ og tagrender osv for ca 6000 kr. Flinke til at hjælpe og fik låne bil til at fragte det. MEN da jeg fik problemer med opsætning og kørte tilbage for at få hjælp bliver man nærmest talt ned til, prøvede mange gange at spørge men eneste svar var, det ved jeg da ikke , og hvad vil du have vi skal sige. Måtte køre forgæves igen.

18 juin 2026

Useriøs.

I forbindelse med bestillingen af 16 gliphager på hjemmesiden blev min ordre annulleret. Ved personlig kontakt på telefon blev ny ordre lavet da jeg fik denne var der pludselig 2 gange fragt på denne ene ordre. Jeg fik da oplyst at det var fordi de ikke havde nok i Næstved og varen derfor skulle sendes fra 2 forskellige steder. Dette måtte dog være firmaets problem ikke mit. De medgik at de afdelingerne i mellem havde intern forsendelse, og de ville samle det et sted og afsende det.
Jeg lavede en straks overførsel for varen. Og fik at vide at varen ville blive afsendt hurtigt muligt ugen efter. Ugen efter kom dog intet. Om mandagen 11 dage efter betaling rykkede jeg for varen, først skulle de lige se på sagen, og så undskyldte han sig med at han havde haft ferie. Man skulle da tro andre i firmaet kunne sende varen i tilfælde af ferie. Syntes godt nok det var en useriøs omgang.

8 juin 2026