Jeg har ikke modtaget min vare til en værdi af 9600 kr skulle være ankommet for 12 dage siden, jeg har stadig intet hørt fra Byggmax men penge er trukket. Tak for svaret og for kompensation, d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sjovt at man skal anmelde inden man har fået varen, Derfor til en start 3 neutrale stjerne. Dog indledningsvist skuffende at hjemmesiden siger 5-10 dag og ordrebekræftelsen 30 dage til forventet lever... Voir plus
Jeg bestilte gulvisolering tirsdag. Der var bøvl med med indkøbskurven på websitet. Ida i kundeservice hjalp på telefonen. Jeg spurgte om det var muligt at få leveret i indeværende uge, da jeg havd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg modtog et velux vindue med en mindre skade på. Alle odds var imod at jeg ville få noget dækket, grundet det har stået længe, er monteret osv. Bygmax tog dialogen med Velux og det resultere i at... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Stiftsvej 41a, 7120, Vejle, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Sjovt at man skal anmelde inden man har fået varen, Derfor til en start 3 neutrale stjerne. Dog indledningsvist skuffende at hjemmesiden siger 5-10 dag og ordrebekræftelsen 30 dage til forventet levering
Kontaktede Byggmax support på mail efter fysisk dialog i forretning. Årsagen var fund af en udhusdør i Bauhaus som vi var interesseret i at finde til den bedste pris.
Hos Byggmax er man god til at informere, at der er prisgaranti og findeløn på 10%, og at der efter køb og fremsendt dokumentation vil blive udstedt kreditnota.
Efter længere mail korrenspondance viste det sig, at prisgaranti og findeløn på 10% IKKE GÆLDER VARENS REELLE PRIS, MEN KUN LISTE PRIS SELVOM VAREN OGSÅ SKAL FRAGTES. Hverken Bauhaus eller Byggmax ligger inde med varen i de fysiske butikker. Dobbeltdøre bestilles hjem ved salg og derfor er fragten en reel del af prisen!
Beregning ved senarie:
Byggmax 4.022 dør + fragt 699 = 4.721
Bauhaus 3.249 dør + fragt 249 = 3.498
Forskel i pris 1.223,00
10% af 1.223 122,30
Kreditering burde derfor værre 1.345,30 kr
Dvs en total sum på 3.375,70 kr. incl levering burde være prisen efter kreditering.
Besparelse ved at finde prisen burde derfor være 122,30 i forhold til den samlede pris i Bauhaus!
Men nej, Byggmax ser ikke fragten som en del af prisen i den pågældende sag. Prismatch er derfor i vore øjne misvisende og har ingen værdi!
Ovenstående beregning forholder Byggmax sig ikke til, og døren er derfor nu købt i Bauhaus.
Konklusion: sørg for at undesøge priser grundigt før varer bestilles hos Byggmax. Havde vi bestilt hos Byggmax var dobbektdøren blevet 450 kr dyrere hos Byggmax end hos Bauhaus alene på fragten (699 - 249 kr i fragt), det kan ikke dækkes af en findeløn på 77,30 kr. Havde vi blot bestilt som anvist, og afvendet efterfølgende kreditnota, så var tabet først blevet synligt der!

Réponse de Byggmax
Ja uden tvivl gode priser, MEN deres leverandørstyrring og kundeinformation er IKKE eksisterende.
Jeg bestilte og betalte mine vare d.20/4 med levering d.23/4, Men der kom ingen vare, ingen besked, ingenting, d.24/4 retter jeg så henvendelse til Byggmax, de ville lige undersøge sagen, det tog så et par timer før de vendte tilbage, med information af deres leverandør først kunne leverere varene d.29/4, hvilket slet ikke gav mening for mig,
Et er at der kan opstå problemer med en levering, det forstår jeg 100% men at man har en så ringe leverandørstyrring at man simpelthen ikke aner hvornår en vare leveres til kunden er mig en gåde, Jeg handler hos Byggmax og ikke hos deres underleverandører, hvad der foregår imellem dem, er mig totalt uvedkommende, da jeg har en ordre hos Byggmax.!
På trods af dette fortæller at det ikke er deres skyld, hvilket er helt hen i vejret !!!
Men alt i alt kostede denne lille svipser mig 3000.Kr da jeg skulle bruge de materialer indenfor den lovede leveringstid.
Så aldrig mere Byggmax for mit vedkommende, Men husk lige at tjekke op på hvornår de levere hvis du står i en situation hvor du skal bruge varene ( dette skal gøre direkte til kundeservice, da deres tracking system ikke opdateres så snart den er videresendt til deres leverandør, som de åbenbart ikke følger op på.
Ydremere fastholder de reservationen af din betaling i 3-5 dage, Åbenlyst endnu en uforståelig process, dette kan gøre på under 10 min, og er IKKE et bank issue, bare en dårlig foretningsprocess.

Réponse de Byggmax
Tak for svaret og for kompensation, der kan jo ske fejl.
Glæder mig til at modtage min bestilte vare

FAKTISK NUL STJERNER
Elendig indpakning har ødelagt produktet (gulvvarmeslange lagt på palle med søm som stak op - og derved lavede skader på gulvvarmeslangen). Skaden kunne ikke ses ved levering, først da produkter blev taget i brug.
Firma nægter at ombytte da det åbenbart er mit ansvar hvordan de pakker deres forsendelser på defekte paller.
Hold Jer langt væk.

Réponse de Byggmax
Lang levering men sådan er det med danske fragtmænd. Ellers alt godt

Réponse de Byggmax
God hjælp i varehuset fra ekspedienten alt lå klar, og vi kom fra Aarhus. Ekspedienten hjalp med at putte varene ind i traileren

Réponse de Byggmax
Bestilte en fin vare, som blev markeret som reserveret og betalt.
Modtog efterfølgende en annullering fordi varen var udsolgt.

Réponse de Byggmax
Vi har altid fundet det vi skulle bruge når vi har været i Byggmax. Så kun positivt herfra.

Réponse de Byggmax
De er på en måde meget flinke der over hos byggmax problemet er at der ikke er styr på tingene og at der går for lang tid imellem bestilling og levering. Jeg har fået 21 mail på samme ordre og sms’er oveni , de deler ordren op i tre forsendelser så man skal være hjemme tre dage og vente på varerne, tingene kommer bare ikke den dag man får oplyst. Den ene kom dagen før anmeldt og en anden kom et par dage efter. Den tredje som var to æsker skruer kom i en postboks det var fint nok. Der var så kun en æske skruer i pakken, jeg fik dog 37,kr tilbage men skulle så køre efter flere skruer alligevel. Det er for mig noget rod. Det minder lidt om en skoleklasse der leger købmand i emneugen. Når man skriver 2 til 5 dages leveringstid så er det ikke 14 dage. Men som sagt de er da meget flinke der over. :)

Réponse de Byggmax
plukkegebyr på 49kr.! Vi skal selv ordne det hele, I har det så ikke på lager og det skal vi betale for som kunder? Hvad med lidt kundeservice der giver mening! Reend mig.

Réponse de Byggmax
En savoir plus sur les différents types d'avis.