Byggmax Avis 1 169

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har ikke modtaget min vare til en værdi af 9600 kr skulle være ankommet for 12 dage siden, jeg har stadig intet hørt fra Byggmax men penge er trukket. Tak for svaret og for kompensation, d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte gulvisolering tirsdag. Der var bøvl med med indkøbskurven på websitet. Ida i kundeservice hjalp på telefonen. Jeg spurgte om det var muligt at få leveret i indeværende uge, da jeg havd... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Sjovt at man skal anmelde inden man har fået varen, Derfor til en start 3 neutrale stjerne. Dog indledningsvist skuffende at hjemmesiden siger 5-10 dag og ordrebekræftelsen 30 dage til forventet lever... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg modtog et velux vindue med en mindre skade på. Alle odds var imod at jeg ville få noget dækket, grundet det har stået længe, er monteret osv. Bygmax tog dialogen med Velux og det resultere i at... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Quincaillerie
  2. Magasin de materiaux de construction
  3. Magasin de bricolage
  4. Magasin de bois
  5. Réagenceur

À propos de Byggmax

Écrit par l'entreprise

Byggmax ønsker at alle Gør-det-selv’ere og professionelle, uanset budget eller tidligere erfaring - realiserer deres byggedrømme.

Her køber du byggematerialer til en lav pris, hurtigt og smidigt.

Med over 200 butiker i norden og en E-handel med over 50.000 forskelige artikler, er Byggmax en af nordens førende byggematerialekæder med et bredt sortiment af Byg- Gør det selv produkter.

Velkommen til butikken eller til vores E-handel.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

alt efter planen

13 novembre 2025

Hej Karen

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback, og vi håber, vi ser dig på shoppen igen i fremtiden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem online ordre / nem afhentning !

Nem at afgive online ordre og nem at finde/afhente varen !

10 novembre 2025

Hej Erling

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for din positive oplevelse!

10 novembre 2025

Hej Bjarne

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du fik din ordre hurtigt leveret!

fremragende oplevelse

fremragende oplevelse

12 novembre 2025

Hej Jules

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at du havde en rigtig god oplevelse hos os. Vi håber, vi ser dig på shoppen igen i fremtiden!

Super produkt,til en super pris🇩🇰

Super produkt,til en super pris🇩🇰
Desværre lang leveringstid, dog til at leve med, når alt er super

4 novembre 2025

Hej Lennart

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os, selvom leveringstiden var længere end forventet. Vi arbejder selvfølgelig på at få varer ud til vores kunder så hurtigt som muligt, men nogle gange kan der opstå forsinkelser på grund af høj efterspørgsel eller forhold uden for vores kontrol.
Vi sætter stor pris på din tålmodighed og din forståelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det eneste sted jeg kunne finde den…

Det eneste sted jeg kunne finde den gældende vare på nettet, hvor man kunne handle som privat person.👍

2 novembre 2025

Hej Bjørn

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at du fandt det, du søgte hos os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Bygmax i årevis

Jeg har brugt Bygmax i årevis, gennem flere husbyggerier, og i stort set altid været meget tilfreds.
Kommer at blive ved med at bruge dem.

3 novembre 2025
Avis spontané

Hej Gunnar

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du gennem flere projekter har været tilfreds med dine oplevelser hos os.
Vi glæder os til at hjælpe dig med mange flere byggeprojekter i fremtiden!

God sevice

God sevice, hurtig levering.

30 octobre 2025

Hej Henrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og levering!

Nemt og økonomisk

Nemt og økonomisk. Rigtig god kommunikation om levering. Er meget tilfreds.
I skulle lave en huskeliste til en vare, jeg glemte at købe alu-tape, og det kunne have været et mersalg. ;-)

11 octobre 2025

Hej Allan

Noté 3 sur 5 étoiles

Leveringen kunne være noget bedre da…

Leveringen kunne være noget bedre da vores ordre blev leveret over tre dage

Samtidig forsvandt en pakke som aldrig blev sendt når man bruger tracking

Vi fik ingen besked om at en fragtmand var på vej, Og pludselig ringede og sætte varerne af ude foran vores hus.

Det var ruller med isolering hvor tre paller var pakket fra producentens side således isolering stod oprejst.

Den sidste palle var tydeligvis en deres leverandør havde pakket selv, Der ruller det lå ned hvilket har resulteret i at der er gået vand i isolering på grund af dårlig pakning

Nu står vi så med et projekt vi må udskyde og jeg frygter hvor lang tid en reklamation kan tage

Men man kan vel blive overrasket…. det må tiden vise

Update:
Reklamationen blev taget meget smertefrit og de vil sende nye ruller - så må vi se hvornår de kommer og håbe de er bedre pakket ind

20 octobre 2025
Avis spontané

Hej Jakob

Mange tak for din anmeldelse!
Vi beklager at leverandøren ikke havde pakket nogle af rullerne forsvarligt. Lige så snart du kontaktede os, satte vi straks en sag i gang med vores leverandør, som sørgede for at sende nye varer afsted til dig hurtigst muligt.
Skulle der opstå udfordringer med ordrer, sidder vi altid klar til at hjælpe, så vi kan få det løst hurtigst muligt.

10 octobre 2025

Hej Gitte

Super

1 octobre 2025

Hej Jan

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, du fik en god service hos os.

Noté 3 sur 5 étoiles

Ok produkt, men ringe fragt

Ok produkt, men rigtig dårligt at man ikke kan vælge afhentningssted for pakkeboks. Det kan alle andre finde ud af.
-----
Opdatering 16/10/2025
Tak for svar, Byggmax, jeg kan sige at Postnord IKKE afleverer ved nærmeste Box. Ikke tilnærmelelsvis. Og det er sket to gange i træk og IKKE fordi Box'ene tættere på er fyldt. Vil anbefale Jer, indtil Jeres system er sat op, at holde lidt mere øje med Postnord...

7 octobre 2025

Hej Martin

Tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse!
Vores system er desværre ikke sat op til, at man selv kan vælge, hvilken pakkeboks man gerne vil afhente hos. Det er noget, vi arbejder på at få implementeret, men indtil videre leverer vores leverandører så tæt på din adresse som de kan komme. Vi har før set, at den tætteste pakkeboks ikke havde nok kapacitet og derfor blev nødt til at levere ved det næst-tætteste leveringssted. Uanset så beklager vi selvfølgelig mange gange for ulejligheden.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ok med pris / ikke med tilfredsheds undersøgelse

Ok med pris og forsendelse men det trækker ned at man åbenbart skal udfylde en tilfredsheds undersøgelse

29 septembre 2025

Hej Michael

Tak for din positive anmeldelse!
Tilfredshedsundersøgelsen er noget, vi sender ud til vores kunder, så vi får en ide om, hvad vi gør godt, og hvad vi kan gøre bedre. Det er selvfølgelig ikke noget man skal udfylde for at handle hos os, men vi sætter selvfølgelig stor pris på det, når vores kunder deler deres oplevelser med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Indtil videre ser det ud til at er ok

Indtil videre ser det ud til at er ok.
Levering til tiden og produktet ok.
Install i dag😊

29 septembre 2025

Hej Pia

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du syntes om leveringstiden og produktet!

Hej Svend

Noté 2 sur 5 étoiles

Meget længere leveringstid end forventet

Leveringsdatoen er grebet ud af den blå luft. Hjemmeside siger: forventet forsendelse 5-10 hverdage.

Opdateringen på mail: forventet levering 27-31 okt.

Bestillingen er foretaget 5. Oktober

5 octobre 2025

Hej Sune

Leveringsdatoen på vores hjemmeside er den forventede tid, vores leverandører forventer at kunne levere ordren. Kingspan, som er forhandler på denne ordre, havde desværre en fejl i produktionen, som har skabt en længere leveringstid end forventet. Vi beklager selvfølgelig mange gange for de gener, det kan have skabt.

Levering til tiden

Levering til tiden, kunne dog godt have brugt et forvarsel om tidspunkt på dagen
Der manglede lidt varer, men der var fin service ved opkal til Byggmax og det er nu klaret

26 septembre 2025

Hej Ole

Tusind tak for din positive anmeldelse!
Vi kan desværre ikke altid komme med et forvarsel om, hvornår på dagen vores kunders ordrer bliver leveret. Mange af vores varer kommer direkte fra vores leverandører, hvor vi selvfølgelig beder dem om at ringe vores kunder op inden leveringen, men det er desværre ikke altid tilfældet, at de efterkommer dette.
Hvis der er noget galt med ordren, så sidder vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe vores kunder på bedst mulige vis 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bruger byggmax til at bestille…

Jeg bruger byggmax til at bestille jernplader og profiler og der er altid god pris og hurtig levering.

2 octobre 2025

Hej Claus

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, du fik dine jernplader og profiler levering hurtigt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Konkurrencedygtige priser og prævis…

Konkurrencedygtige priser og prævis levering. Kan varmt anbefales.

26 septembre 2025

Hej Peter

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus