Jeg har ikke modtaget min vare til en værdi af 9600 kr skulle være ankommet for 12 dage siden, jeg har stadig intet hørt fra Byggmax men penge er trukket. Tak for svaret og for kompensation, d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte gulvisolering tirsdag. Der var bøvl med med indkøbskurven på websitet. Ida i kundeservice hjalp på telefonen. Jeg spurgte om det var muligt at få leveret i indeværende uge, da jeg havd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sjovt at man skal anmelde inden man har fået varen, Derfor til en start 3 neutrale stjerne. Dog indledningsvist skuffende at hjemmesiden siger 5-10 dag og ordrebekræftelsen 30 dage til forventet lever... Voir plus
Jeg modtog et velux vindue med en mindre skade på. Alle odds var imod at jeg ville få noget dækket, grundet det har stået længe, er monteret osv. Bygmax tog dialogen med Velux og det resultere i at... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Stiftsvej 41a, 7120, Vejle, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Nem at afgive online ordre og nem at finde/afhente varen !

Réponse de Byggmax
Super produkt,til en super pris🇩🇰
Desværre lang leveringstid, dog til at leve med, når alt er super

Réponse de Byggmax
Det eneste sted jeg kunne finde den gældende vare på nettet, hvor man kunne handle som privat person.👍

Réponse de Byggmax
Jeg har brugt Bygmax i årevis, gennem flere husbyggerier, og i stort set altid været meget tilfreds.
Kommer at blive ved med at bruge dem.

Réponse de Byggmax
Nemt og økonomisk. Rigtig god kommunikation om levering. Er meget tilfreds.
I skulle lave en huskeliste til en vare, jeg glemte at købe alu-tape, og det kunne have været et mersalg. ;-)

Réponse de Byggmax
Leveringen kunne være noget bedre da vores ordre blev leveret over tre dage
Samtidig forsvandt en pakke som aldrig blev sendt når man bruger tracking
Vi fik ingen besked om at en fragtmand var på vej, Og pludselig ringede og sætte varerne af ude foran vores hus.
Det var ruller med isolering hvor tre paller var pakket fra producentens side således isolering stod oprejst.
Den sidste palle var tydeligvis en deres leverandør havde pakket selv, Der ruller det lå ned hvilket har resulteret i at der er gået vand i isolering på grund af dårlig pakning
Nu står vi så med et projekt vi må udskyde og jeg frygter hvor lang tid en reklamation kan tage
Men man kan vel blive overrasket…. det må tiden vise
Update:
Reklamationen blev taget meget smertefrit og de vil sende nye ruller - så må vi se hvornår de kommer og håbe de er bedre pakket ind

Réponse de Byggmax
Ok produkt, men rigtig dårligt at man ikke kan vælge afhentningssted for pakkeboks. Det kan alle andre finde ud af.
-----
Opdatering 16/10/2025
Tak for svar, Byggmax, jeg kan sige at Postnord IKKE afleverer ved nærmeste Box. Ikke tilnærmelelsvis. Og det er sket to gange i træk og IKKE fordi Box'ene tættere på er fyldt. Vil anbefale Jer, indtil Jeres system er sat op, at holde lidt mere øje med Postnord...

Réponse de Byggmax
Ok med pris og forsendelse men det trækker ned at man åbenbart skal udfylde en tilfredsheds undersøgelse

Réponse de Byggmax
Indtil videre ser det ud til at er ok.
Levering til tiden og produktet ok.
Install i dag😊

Réponse de Byggmax
Leveringsdatoen er grebet ud af den blå luft. Hjemmeside siger: forventet forsendelse 5-10 hverdage.
Opdateringen på mail: forventet levering 27-31 okt.
Bestillingen er foretaget 5. Oktober

Réponse de Byggmax
Levering til tiden, kunne dog godt have brugt et forvarsel om tidspunkt på dagen
Der manglede lidt varer, men der var fin service ved opkal til Byggmax og det er nu klaret

Réponse de Byggmax
Jeg bruger byggmax til at bestille jernplader og profiler og der er altid god pris og hurtig levering.

Réponse de Byggmax
Konkurrencedygtige priser og prævis levering. Kan varmt anbefales.

Réponse de Byggmax
En savoir plus sur les différents types d'avis.