Har bestilt materialer til bygning af skur. Og er overordnet super tilfreds. Især deres leveringsservice har for mig været helt fantastisk alle gange. Chaufførerne har gjort hvad de kunne, og taget... Voir plus
Venlig og imødekommende i telefonen. Ingen problemer med manglende varer, ej heller med retur. De hentede det hos mig. Alt i alt en god oplevelse. Ingen slinger i valsen. Kan anbefale Lavpris Træ.
Super fin og hurtig levering og en fantastisk chauffør der vidste præcis hvor han,bedst for mig,skulle placere varen. Så en rigtig god oplevelse, stort tak.
Bestilte vare over nettet, med levering med lastbil. Lavpris træ informerede om planlagt levering via sms og mail. På dagen ringede chaufføren da han var på vej, og igen ved ankomst for at bekræ... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Lavpris Træ blev etableret i 1990 og har dermed mere end 34 års erfaring bag sig. Vi er en dynamisk lavpris tømmerhandel med afdelinger i Næstved, Slagelse, Køge og Hillerød. Vores forretning er kendt for at tilbyde træ og bygningsmaterialer af høj kvalitet til faste lave priser. I vores salgsteam hos Lavpris Træ finder du brancheuddannede salgsassistenter, der prioriterer god service og professionel vejledning.
Industribuen 2, 4700, Næstved, Danemark
- 70201630
- naestved@lavpristrae.dk
- www.lavpristrae.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 19 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Les gens ont aussi consulté
Virksomheden og dens medarbejder er…
Virksomheden og dens medarbejder er behagelige at handle med, og så syntes jeg , det med at man kan følge ens ordre er i højsæde.
God at handle med tak!
Materialerne kom som lovet.
hurtigt nemt og rimelige priser
Virkelig god service ved levering
Efter lidt lang leveringstid (13 dage), blev det leveret yderst punktligt, og så på en helligdag. En meget venlig og hjælpsom chauffør, kørte det ind og pladserede det lige hvor jeg ønskede det.
Træet er også helt som det skal være.
Vare var ikke læsset af hvor jeg havde…
Vare var ikke læsset af hvor jeg havde anvist , det ene Rionet var beskadiget
Den var rigtig fin
Den var rigtig fin, blev dog ikke informeret om at mine varer ikke kom den dag der først var aftalt, først da jeg selv ringede.
Dagen efter blev mine varer forsinket, men her kom der information.
Super hurtig levering som altid!
Super god service
Super god service, fine varer og hurtig levering.
Kan kun anbefale dem.
Jeg fik effektiv levering op til påske
Jeg fik effektiv levering op til påske, til en konkurrencedygtig pris. Det var præcis som det skal være, og jeg vil ikke tøve med at bruge dem næste gang.
Produkter af god kvalitet
Produkter af god kvalitet, gode priser og perfekt levering på trods af påsken. Ikke sidste gang.
Profilbrædder er skadet og kan ikke…
Profilbrædder er skadet og kan ikke anvendes har tidligere fået samme brædder uden skader fra samme trælast
Selv om der var forsinkelse på…
Selv om der var forsinkelse på leveringen må jeg indrømme at det var super service de havde lagt alt ind under overdækningen i vores carport.
Mange andre havde lagt ved vejen.
God service og ikke sidste gang jeg handler her
Leveringen var ikke lige i skabet
Leveringen var ikke lige i skabet. Den udeblev, og der var ged i notifikationerne. Har skrevet om nogle ødelagte ting under transport, har ikke hørt fra dem.
Varer kom til tiden og leveret til…
Varer kom til tiden og leveret til døren- super god betjening.
Tak for god service :) Det har været en…
Tak for god service :) Det har været en fornøjelse, men produkt kom 1 uge forsinket. Ellers en rigtig rigtig god oplevelse
Præcis og perfekt levering.