Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wir waren heute den gesamten Tag dort. Gestern Abend haben wir die Kombitickets ganz bequem per Internet gebucht. Erst 4 Stunden im Indoorbereich mit den Kids (3 Kinder im Alter von 9 und 11 Jah... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hold da fast en pengemaskine uden nogen former for anstændighed.. alt alt for mange mennesker, ingen udluftning med resultat af tårnhøj temperatur intet sted at sidde ned.. det er simpelthen for dårl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er faste kunder hos Borgen i Varde og har årskort, fordi vi simpelthen elsker at komme her. Det er et fantastisk sted for hele familien med et skønt legeland og en flot minigolfbane, hvor der al... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi holde min poldarbent på fangeborgen, og det var bestemt ikke pengene værd. Største delen af mekanikken duede ikke, stort set alle trykcensorer mm. Som skulle gøre det udfordrende, registrede ikke... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Parc de loisirs
  6. Salle de jeux pour enfants
  7. Terrain de jeu

Écrit par l'entreprise

Legeborgen i Varde er et indendørs legeland, hvor leg, bevægelse og gode oplevelser er i centrum. Her kan børn gå på opdagelse i et stort legeunivers med blandt andet klatrenet, tunneler, rutsjebaner, trampoliner, hoppeborg, boldkanoner, boldbane og softplay for de mindre børn. Legeborgen er en del af Borgen i Varde, hvor familier også kan besøge Golfborgen med 18-hullers adventure minigolf og Borgens Sportsbar. Det gør det muligt at kombinere flere aktiviteter under samme tag og skabe en hyggelig dag for både børn og voksne. Vi tilbyder også rammerne til børnefødselsdage. Her kan man vælge mellem forskellige menuer eller medbringe egen forplejning, og vi sørger for blandt andet opdækning med dug, flag og et personligt skilt til fødselaren. Legeborgen er tænkt som et sted, hvor børn kan få brugt kroppen og fantasien, mens familien kan være samlet omkring oplevelsen. Der er aktiviteter til både de mindre børn og dem, der gerne vil have mere fart på. Undervejs er der mulighed for at købe mad, snacks og drikkevarer. Der er gratis parkering lige ved døren, og der er også mulighed for opladning af elbil. Legeborgen ligger på Borgpladsen 6 i Varde. På legeborgen.dk kan du altid finde de aktuelle åbningstider, priser, fødselsdagstilbud og praktiske oplysninger før dit besøg.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

3,1

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Burde lukkes. Nu. Inden andre kommer til skade.

For to år siden var vi her sidst. Møgbeskidt og rigtig mange af maskinerne var defekte. (I blev kontaktet og billeddokumentation blev fremvist og haves stadig.) Det var spændende at komme retur i dag og se, om forholdene havde ændret sig.

Jeg nåede at tælle 5 maskiner der ikke virkede, var defekte/ubrugelige. Luften var tyg/tryggende, ventilationen duede enten ikke og ihvertfald ikke så det kølede. Rengøringsniveauet - som mange andre pointerer - har ikke bedret sig. Det er ulækkert beskidt mange steder.

Det værste - hvilket om kort tid medfører en tilsynsanmeldelse og om påkrævet en politianmeldelse - er jeres trampoliner.

Trampoliner hvor små børn skal kunne hoppe.

Underlaget i midten mellem trampolinerne er stenhårdt træ. Her faldt min søn i dag, slog baghovedet og fik konstateret blodansamling hos lægen for en time siden.

Jeg kan ikke advare nok, 445kr spildt, men vigtigere endnu så har vores børn fået en rigtig dårlig oplevelse.

I skulle skamme jer - føj!

EDIT:
Har været i kontakt med hhv. politiet, Arbejdstilsynet og den kvindelige leder af Legeborgen. Politiet opfordrede til kontakt til Arbejdstilsynet, hermed gjort. Kontaktede efterfølgende stedets leder. Mage til ansvarsfraskrivelse skal man lede længe efter. Hvis ikke man kan lide det dårlige indeklima må man jo finde et andet sted, de ved godt at der er meget varmt og elendig køling, men det er stedets placering ift solens skyld! Øvrige forhold benægtede man, og ligegyldigheden ift vores søn var larmende.

2 août 2018
Avis spontané
Logo de Legeborgen

Réponse de Legeborgen

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Din anmeldelse vedrører en periode før vi overtog Legeborgen den 1. september 2025. Selvom vi ikke stod for driften på daværende tidspunkt, er vi kede af at læse om den oplevelse og de forhold, du beskriver.

Vi har forståelse for, at det beskrevne forløb har givet anledning til både frustration og bekymring. Da vi ikke drev virksomheden på det tidspunkt, har vi ikke mulighed for at kommentere på de konkrete omstændigheder eller den daværende håndtering.

Sikkerhed, vedligeholdelse, rengøring og et godt indeklima er vigtige områder for os i den nuværende drift, og vi arbejder løbende på at sikre gode og trygge rammer for vores gæster.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Team Legeborgen.dk

Noté 3 sur 5 étoiles

Legeborgen varde

Dårlig betjening, wc var stoppet, skrælspand fyldt, mange af computere spil som ikke kunne bruges. Ellers et fint legeland

22 octobre 2016
Avis spontané
Logo de Legeborgen

Réponse de Legeborgen

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Din anmeldelse vedrører en periode før vi overtog Legeborgen den 1. september 2025. Selvom vi ikke stod for driften på daværende tidspunkt, er vi kede af at læse om de udfordringer, du oplevede med rengøring, faciliteter og de defekte spillemaskiner.

Vi sætter pris på, at du samtidig fremhæver, at legelandet ellers var fint. Vores mål er i dag at give alle gæster en god oplevelse med rene faciliteter og velfungerende aktiviteter, og derfor tager vi også tidligere feedback med i vores fortsatte arbejde.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Team Legeborgen.dk

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus