LegekædenAvis

1 186
TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Jeg er altid glad for at handle hos Legekæden. Både online og lokalt i Frederiksværk. I butikken er de altid søde og hjælpsomme. Har også kun oplevet super fin service online. Min sidste pakke kom o... Voir plus

God oplevelse hele vejen igennem. Kan kun anbefale denne hjemmeside. Hvis jeg skulle sige noget konstruktivt, så burde I skrive på hjemmesiden at hvis ens “klik og hent” er delt i 2 forsendelser så e... Voir plus

Meget hurtig levering med GLS til pakkeboks. Legetøjet var super fint, Lego Duplo og pakket forsvarligt ind, hvilket er vigtigt, da julepakker bliver udsat for lidt af hvert i posten.

Jeg må desværre nøjes med at give 3 stjerner. Jeg bestilte gaver fra Legekæden og et andet sted. Fik ordrebekræftelse fra begge steder med det samme, og det andet sted pakkede og sendte produkterne sa... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de jouets

Écrit par l'entreprise

Legekæden – Legen starter her Legekæden består af 45 selvstændige forretninger, og er branchens "rigtige legetøjsbutik", hvor det er den passionerede butiksindehaver du møder i butikken. Vi prioriterer vejledning og service i butikkerne meget højt, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af det legetøj, vi tilbyder i vores butikker. Kom ind i Legekæden, hvor vi altid har en masse legetøj du kan prøve, eller bestil på vores webshop til direkte levering, eller afhentning i din lokale legekæden butik. Velkommen til Legekæden.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(1 186)

66 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ingen varer modtaget/ingen kundeservice

Har ikke modtaget min ordre som jeg bestilte 9. Maj. Har kontaktet LegeKædens kundeservice, men intet hørt i en uge. Dette må beskrives som ingen service. Bogen skulle have været med på ferie, men nu er vi så kommet hjem.

9 mai 2026

Lover 1-3 dage men intet sker Jeg har bestilt et Lego sæt som…

Jeg har bestilt et Lego sæt som fødselsdagsgave gave til en 6 årig . Leveringstid 1-3dage. Efter opkald i dag 7 dage senere og i går begge dage blev jeg lovet afsendelse af pakken dagen jeg ringede men intet sket . Ingen besked om at den er afsendt . Det er kkke første gang det står i deres annonce med levering 1-3 dage. Men det er simpelthen løgn .Jeg synes det er mega dårligt at jeg ikke kan regne med at få den gave til tiden når jeg bestiller 10 dage inden. Men

6 mai 2026

Dårlig service øv!!

Jeg bestilte 2 varer, hvoraf den ene var et større stykke legetøj og det andet var 1L sæbeboblevand. Jeg når ikke grænsen til gratis fragt, og betaler derfor fragt til pakkeshop. Jeg får derefter en besked om at I har annulleret den store del af min ordre, og at I ikke trækker pengene. MEN jeg kan ikke få lov til at annullere hele ordren, og derved er jeg nødsaget til at betale for sæbeboblevand 20,- også kommer fragten oveni…. Hvilket betyder jeg kommer til at betale 50,-kr! For en flaske sæbeboblevand. Jeg har gjort opmærksom på at jeg gerne vil annullere HELE ordren, da jeg ikke vil betale dét, nu hvor I har valgt at annullere det primære stykke legetøj i ordren. Jeg får besked på at jeg kan lade det ligge i pakkeshoppen eller returnere i en butik. Så får jeg de 20,-kr retur. Men jeg skal bøde for fragten?! Så fordi I vælger at annullere størstedelen af ordren, mister jeg penge. Virkelig dårlig service! Kæmpe nej herfra til at handle online hos jer igen!

23 avril 2026

Jeg bestilte en julegave den 16-Dec

Jeg bestilte en julegave den 16-Dec. Fulgte første gange op på telefonen torsdag deb 18-dec, ventede 1 time før jeg kom igennem . Fik af vide at medarbejderen at ordren var i gang med at bliver pakket af lageret. Fredag aften måtte jeg indse at der ingenting var sendt... fulgte op lørdag og søndag , fik hurtig svar på e-mail men de fik desværre ikke fulgt ordentlig op jeg har nu dagen før jul stadig ikke modtaget min ordre som er en julegave....
Jeg har nu måtte køre ned i en butik hvor de heldigvis havde den på lager...
bestiller aldrig hos legekæden igen.. magen til useriøs kundeservice...!

16 décembre 2025

Leveringstiden er en katastrofe

Leveringstiden, oplyst på hjemmesiden stemmer på ingen måde overens på det faktiske.
Jeg har ikke hørt om andre butikker der venter en uge med at sende en vare de har på deres lager.

13 décembre 2025

Overholder ikke leveringstidspunkt. Dårlig kundeservice

Bestilte en engelsk bogserie hos LegeKæden den 31/12 25 Modtog en mail et par dage efter, hvor de gjorde opmærksom på, at der ville være 4-9 dages leveringstid ved engelske bøger. (Dette måtte de gerne tydeligt oplyse på hjemmesiden). Efter 9 dage tog det mig over en time, at komme igennem til kundeservice. De kan stadig ikke den 12/12 25 gøre rede for pakkens placering eller leveringstidspunkt.

12 décembre 2025

De overholder SLET ikke leveringsfristen

De overholder ikke leveringsfristen
Havde bestilt julegaver til mine børnebørn den 6/12
Var inde og læse de negative anmeldelser her på Trustpilot da jeg intet hørte. Fik en dårlig fornemmelse og sendte dem en mail. Fik det svar at jwg kunbe forvente svar indenfor 3 - 5 dage. Så ringede jeg til deres kundeservice. Det tog næsten 1,5 time at komme igennem. Fik det svar at de ikke kan sige hvornår jeg vil modtage min pakke. Vi rejser på juleferie den 18/12 og ville derfor have en garanti på at jeg ville modtage seneste den 17/12. Det kunne jeg ikke få. Efter en masse snak frem og tilbage valgte jeg at få annulleret min ordre uden garanti for den bliver accepteret. Det er grotesk qt man ikke kan stole på ens julegaver når frem. Endda selvom de er bestilrvu god tid. Det var så første og sidste gang jeg handler online hos det firma

11 décembre 2025

Leveringstid overholdes ikke

Jeg bestilte et spil den 27/11-25, som jeg skal bruge til en gave den 6/12-25. Da jeg bestilte, stod der at, spillet ville blive leveret mellem 2-5 hverdage. I dag en uge senere, er spillet stadig ikke på vej. Jeg har sendt mails og besked via Facebook, men butikken er tavs. Da jeg kontakter dem i dag pr. Telefon, kan de ikke fortælle, hvornår min ordre bliver sendt. Måske bliver den sendt i morgen eller måske i næste uge. Det er virkelig ikke OK! Så det ender med, at jeg kommer til fødselsdag lørdag uden gaven.

Update den 6/12-25:
I skriver nu, at min ordre er sendt og I ikke har hørt fra mig. Hvad bilder I egentlig ind?? Jeg har ikke hørt fra jer siden, jeg bestilte 27/11. Jeg har sendt jer flere mails, Messenger-besked og også talt med en dårlig kundeservicemedarbejder. Er mine 2 ordre på vej nu? Så meddel mig meget gerne track&tracenr.!

4 décembre 2025