Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik en hurtig og nem løsning, efter der opstod et problem med min ordre. (Pakkeshop med min pakke lukkede ned.. Ikke forhandlers skyld.)

Noté 5 sur 5 étoiles

Lensway , heel erg bedankt. Vandaag de gewonnen bril ontvangen. Had gekozen voor een leesbril voor mijn echtgenoot. Keurig netjes, met doosje, doekje ,schoonmaakspray en superhandig een sc... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik bestel al jarenlang naar volle tevredenheid mijn lenzen bij Lensway. Ik doe dit voornamelijk vanwege het grote prijsverschil t.o.v. opticien! Ik had ooit eens een probleem met de bezorging... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

geweldig ik heb een gratis bril gewonnen , vandaag even een meting laten doen en jawel hoor mijn bril inmiddels besteld..was nog even zoeken, omdat ik altijd kindermonturen draag omdat ik een vrij... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre d'ophtalmologie

Informations provenant de diverses sources externes

Bestel uw contactlenzen en brillen online! Tot en met 70% goedkoper dan de opticien! We hebben ook alle huismerken contactlenzen van de opticien.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

5,0

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lensway is TOP!

Lensway is de goedkoopste, heeft alle topmerken in huis, levert zeer snel, betaling o.a. met iDeal of acceptgiro. Klantenservice is gratis en snel. De service is geweldig. Een regelmatige oogcontrole miste ik eerst, maar daar is nu mobiele oogcontrole van Lensway voor gekomen. Dat kan zelfs bij u voor de deur.
Het lijkt misschien of Lensway dit verhaal zelf heeft geschreven, maar niets is minder waar. Ik ben gewoon al jaren een zeer tevreden klant!

11 janvier 2012

mooi nieuwe gratis bril

gisteren de bril ontvangen die ik gewonnen had via facebook.
vond het wel spannend of alles goed zou gaan, maar gelukkig ga ik de feestdagen in met een nieuwe look!!
@ L.D.Terpstra: brilrecept kun je gewoon ophalen bij je eigen opticiën,dus iedereen kan gebruik maken van deze (gratis) aanbieding.....(mits je natuurlijk al brildrager bent!!)

25 décembre 2011

Dank is groot.

De communicatie met Lensway is echt goed, ze sturen van te voren dat de bril is verstuurd en wanneer te verwachten.
Binnen de vermelde termijn heeft de post het pakket geleverd.
Boven verwachting, wat een mooie kwaliteit, compleet met een stevige brillekoker, extra reiszakje, sprayflacon glazenreiniger.
Maar wat echt superhandig is de sleutelhanger met 2 schroevedraaiertjes, als je die nodig heb heb je die nooit bij de hand.
Bril zit en past goed, zie het nu tenminste weer helder.
Lensway me dank is groot.

24 décembre 2011
Noté 5 sur 5 étoiles

Lensway komt de belofte echt na!!

ook ik heb via de Facebook actie een bril gewonnen , heb de voorwaarden en keuzen eerst goed gelezen , heb toen de keuze gemaakt om voor de gewonnen waarde een bril uit te zoeken, met niets extra,s, nu vandaag is het zover,pakket dienst voor de deur met het pakketje met daar in de bril en acc.
super leuke bril met de goede sterkte,ga dus nu nieuw gebrild de feestdagen in, toppie

Bedankt Lensway

23 décembre 2011

Te gek!

Gisteren werd hij bezorgd, de bril die ik gratis heb gekregen. Het is echt een mooi montuur, heel apart van hout. Hij staat te gek! Dank je wel.

23 décembre 2011
Noté 5 sur 5 étoiles

Perfect op elke i een puntje!

Nadat ik een coe kreeg voor een grats bril heb ik die online utigezocht, wel apart op scherm uitzoeken.
Recept doorgegeven en laten maken en na 9 dagen is hij bezorgd, netjes is mooie stevige doos, zakje erom en een heel leuk schoonmaak setje.
Hij zit perfect en ik heb weer goed zicht.
Het is echt tot in de puntjes geregeld.
Prima service en tot voglend jaar als ik weer een nieuwe nodig heb.

22 décembre 2011

Leuk, maar niet heus

Ik kan helemaal geen bril bestellen, heb geen recept, ben ook niet in de gelegenheid om dat te verkrijgen, de mobiele controle is alleen maar in het westen en ik krijg dus een cadeautje waar ik niets aan heb.............jammer!

20 décembre 2011

Wat een OPLICHTING!!!

Een bril van € 500 gratis, dat was de slogan bij Facebook. Gratis?? tot een waarde van € 500 jha owkee, maar dan moet ik nog WEL bij betalen. Mijn bril kost bij de gemiddelde brillen winkel € 400,= Dus bij lensway zou die dan helemaal gratis moeten zijn. Onzin dus, pure flessentrekkerij!!! Ik krijgen HELEMAAL geen bril van € 500,= Ik krijg een bril van nog geen € 100, die ik dan gewoon moet betalen, en die ik overal voor dat zelfde bedrag kan kopen!!! Lensway claimt dan dat die bril WEL € 500 kost, en dat ik alleen maar de extra kosten moet betalen, € 500 is € 500 toch??? LENSWAY!!! Jullie LIEGEN!!!!!! Net zo erg als de schoonmaak middel reclame op de tv waar poppetjes ui de fels komen. Maar ja, daar kan ik dan nog wel om lachen!!! WAT EEN AFGANG!!!!!!!!

19 décembre 2011

goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik heb nu al een aantal keer (3x) een bril bestelt via lensway. De eerste keer was wel spannend omdat ik geen idee had of de bril wel stond en de sterkte goed was. Maar gelukkig was ik vlak daar voor bij een opticien geweest om mijn sterkte te meten.

Al met al goede kwaliteit/prijs verhouding en de moeite waard om je collectie brillen aan te vullen. Toch merk ik wel verschil in de kwaliteit van de glazen, deze krassen sneller dan mijn andere brillen, terwijl ik wel heb gekozen voor een kras vrije coating. Maar gezien de prijs (1/3 wat ik bij een gewoon opticien zou betalen) toch de moeite waard.

11 décembre 2011
Noté 2 sur 5 étoiles

niet behulpzaam

Handig om lenzen te bestellen die goedkoper worden aangeleverd dan bij de opticien.
- puntje is dat ze je lastig blijven vallen met zogenaamde aanbiedingen etc.
en als je telefonisch contact hebt met een medewerker dan zijn ze niet al te behulpzaam

17 novembre 2011

Lenzen snel geleverd!

Ik bestel al een tijdje mijn maandlenzen bij Lensway en vooral tevreden met makkelijke nabestelling omdat je een reminder kan krijgen als je lenzen na zoveel maanden opgebruikt zijn, ook leveren ze erg snel!

4 octobre 2011

Mooi product

Ook ik heb een gratis bril gewonnen bij Lensway.nl. Met de kortingscode heb ik een prachtig montuur uitgezocht en er zelf voor gekozen de glazen extra te laten slijpen en kraswerend en ontspiegelend te laten maken. Nu, anderhalve week later, heb ik mijn bril ontvangen via Selektvracht en ik ben zeer tevreden! De snelheid waarmee het product is geleverd, de kwaliteit (prima!) en de extra's (brillenkoker, kleine schroevendraaier, doekje en spray) zullen er zeker voor zorgen dat ik de volgende keer eerst bij Lensway.nl ga kijken. Ik ben zeer tevreden!

27 septembre 2011

goede klantenservice bij lensway

hallo

heb gratis n bril gewonnen via facebook actie door foute bestelling was de code niet meer geldig vriendelijke meneer frank heeft de bestelling doorgegeven nu afwachten....
klantenservice reageert vriendelijk en geen lange wachttijd
wel zou ik op uw website duidelijker zetten hoe het bestellen van n zonnebril op sterkte gaat ook had ik in mn mail geen link gekregen om code in te vullen door reakties op facebook kon ik eindelijk inloggen

21 septembre 2011

Thanks but no cigar

Ik had een gratis bril gewonnen in een actie van Lensway. Wat er alleen niet bij stond was dat varifocale glazen dan bijbetaald moesten worden à 90 euro. Pech gehad - als drager van een varifocale bril doe ik dan nog maar even met mijn oude bril.
Bart Doets

21 septembre 2011

Ideaal!

Helemaal goed dat de bestelling door de brievenbus kan, scherp geprijsd en je kan ook nog eens je ogen laten opmeten!

2 septembre 2011

gewoon goed

gratis bril gewonnen. prima geregeld;)
keurig thuisbezorgd (in no time) in mooi stevig doosje met doekje en schoonmaaksetje (en nog zo'n handig mini-schroevedraaiertje).
keurig!

9 août 2011
Noté 5 sur 5 étoiles

Gewonnen bril van de Facebook actie ontvangen

Ondanks dat ik een dag te laat was, kreeg ik toch nog de gewonnen bril. De klantenservice heeft het perfect voor me geregeld en zojuist de bril ontvangen. Helemaal top verzorgd ingepakt, inventieve brillenkoker erbij, flesje schoonmaakmiddel en een doekje

22 juillet 2011

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus