Fik en hurtig og nem løsning, efter der opstod et problem med min ordre. (Pakkeshop med min pakke lukkede ned.. Ikke forhandlers skyld.)
Lisez les avis des autres
Lensway , heel erg bedankt. Vandaag de gewonnen bril ontvangen. Had gekozen voor een leesbril voor mijn echtgenoot. Keurig netjes, met doosje, doekje ,schoonmaakspray en superhandig een sc... Voir plus
Ik bestel al jarenlang naar volle tevredenheid mijn lenzen bij Lensway. Ik doe dit voornamelijk vanwege het grote prijsverschil t.o.v. opticien! Ik had ooit eens een probleem met de bezorging... Voir plus
geweldig ik heb een gratis bril gewonnen , vandaag even een meting laten doen en jawel hoor mijn bril inmiddels besteld..was nog even zoeken, omdat ik altijd kindermonturen draag omdat ik een vrij... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Bestel uw contactlenzen en brillen online! Tot en met 70% goedkoper dan de opticien! We hebben ook alle huismerken contactlenzen van de opticien.
Coordonnées de contact
Suède
- www.lensway.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
God service
Zeer goede service
Zeer goede service. Altijd op tijd met leveren. Proefsetje aangevraagd en deze wordt netjes geregeld met terugkoppeling over levertijd etc.
Zeer slechte ervaring met Lensway
Zeer slechte ervaring met Lensway. Je pakket word snel bezorgd, maar wanneer je wat wilt retourneren kun je ze niet bereiken. Ik heb meerdere malen geprobeerd ze te bellen, maar mijn telefoon bleef onbeantwoord. Op de website staat dat je een pakket kunt afgeven bij een postkantoor. Tot mijn spijt is dit in de realiteit niet zo. Mijn pakket werd niet aangenomen op het postkantoor, doordat ze mij geen bewijsstuk mee konden geven. Ik zal nooit meer een artikel vanuit deze website bestellen. Dit vind ik jammer, omdat zij mooie spullen aanbieden.

Réponse de Lensway
de levertijd klopt niet
Vorige week donderdag een zonnebril besteld met een levertijd van 2-3 werkdagen. Je krijgt geen track&trace dus je kan je bestelling niet volgen. Nadat ik op de 4e dag nog geen pakketje had ontvangen contact opgenomen waar uit bleek dat zij zelf ook niet kunnen achter halen waar de bestelling zich bevind. je hebt 2 opties: 1. wachten 2. je bestelling als vermist opgeven. Na 7 dagen heb ik eindelijk mijn bestelling ontvangen waar ik overigens wel blij mee ben.

Réponse de Lensway
Ik bestel al jaren lenzen bij lensway …
Ik bestel al jaren lenzen bij lensway altijd binnen 3 dagen geleverd maar helaas ging het dit keer mis na 10 dagen nog steeds niets binnen gebeld en het werd opnieuw verzonden excuses en 10% korting voor het ongemak gekregen.
Dat vind ik nu een geweldige service prima bedankt.
Noot: de actie met de gratis zonnebril is 1 keer leuk maar vaste klanten korting geven is een beter idee ik heb nu inmiddels wel genoeg zonnebrillen.
Betrouwbare en snelle levering en …
Betrouwbare en snelle levering en retour sturen is ook goed geregeld...was dat de bril niet paste anders was het perfect geweest.
slechte levertijden
De levertijd die wordt gehanteerd op de site, klopt niet. Ik heb een zonnebril op dinsdag besteld en aangezien er op de site staat 2-3 werkdagen, verwacht ik hem ook dezelfde week. Nu blijkt dat ik hem pas de dinsdag erop krijg. Ook krijg je er geen track en trace bij, dus weet je niet waar je pakje is.
Geweldige service. Topbedrijf!
Lensway bewijst dat een webwinkel ook heel persoonlijk kan zijn. De service bij Lensway is uitmuntend! Met een heel prettig onderling contact.
Ik ben al jaren klant bij Lensway. Twee jaar geleden had ik een biofocale zonnebril gekocht. Een mooie Rayban zonnebril ideaal voor in de auto en op vakantie. Helaas liet na verloop van tijd stukjes van de coating los. Contact opgenomen met Lensway. Ik mocht de zonnebril opsturen en zou een complete nieuwe zonnebril terugkrijgen. Voor het ongemak zou ik zelfs nog een upgrade naar premium coating krijgen.
Ik ben nu superblij met de nieuwe zonnebril. Ik kreeg zelfs nog geld terug wegens een prijsverschil van het montuur. Dat vond ik wel heel eerlijk. Ik wist niet dat dit nog bestond.
PS Ook alle lof voor Specsavers Osdorp waar je voor 20 Euro terecht kunt voor een controle afspraak
Geweldige site en goede, snelle service.
Geweldige site! Ik bestel hier al jaren mijn lenzen. Ze hebben ook leuke akties met gratis zonnebrillen enzo. Recent ging er wat fout met fakturering van een aktie. Ik had gereclameerd op een dag dat ze dicht waren. 'S middags kreeg ik een mail, met excuus. Alles zou gecorrigeerd worden en op de faktuur die ik enkele minuten later ontving, was alles al in orde gemaakt.
Dat geeft wel vertrouwen. Het gaat altijd goed en als het een keer fout gaat, wordt het onmiddellijk gecorrigeerd.
lenzen
ik had 2 kapotte lenzen en kon direct 20% korting krijgen of 2 nieuwe lenzen en kreeg ook snel antwoord terug ,echt klasse
Dag en nacht lenzen
Ik had dag en nacht lenzen besteld in mijn sterkte maar helaas wijkte de sterkte af van mijn normale daglenzen . Ik heb een mail gestuurd en kreeg snel antwoord , mocht de lenzen terug sturen .
Zeer goede service van Lensway. Van mij een warme douche.👍🏻👍🏻👍🏻
Geweldige service!
Je ziet het niet vaak meer, een bedrijf dat service bied en met je mee denkt. Dit bedrijf wél!
Had voor 10 maanden daglenzen besteld, maar na anderhalve maand bleek ik een andere sterkte nodig te hebben. Ik kon alles retour sturen en kreeg de juiste sterkte direct toegestuurd + 1 90-pack gratis! Ik schrijf nooit reviews, maar deze service verdient een goede review. Ik blijf klant.
Zeer tevreden
Zeer tevreden over de klantenservice,goed dat er toch nog bedrijven zoals lensway zijn die een beetje met je meedenkt.Levering van de bestelde producten zijn ook goed...kortom alleen maar pluspunten.
Zeer tevreden
Zeer goede service met het bestellen van een tweede bril. Met 1 mail gepiept! Bedankt Lensway.
Top bedrijf
Ik zou iedeeen deze bedrijf aanbevelen ff een belletje en het wordt snel geregeld !!! Top .
Very professional and helpful customer service.
I was impressed by the quality of customer service. That makes the company stand out among the competitors.
............supper LENSWAY...............
Ik moest weer lenzen hebben via de site kreeg ik de verkeerde korting.....
dus via de mail contact gezocht.. en kreeg zeer snel een duidelijk antwoorden de goede korting......
Dus 1 woord SUPPER.....
GR.PETER.
Uitstekende service
Er was een probleem met de de productie van de lenzen die ik besteld had. Na enige tijd geen update te krijgen heb ik contact opgezocht met LensWay. De lenzen konden pas enkele weken later geleverd worden. Binnen een dag kreeg ik een gepaste oplossing om andere (duurdere) lenzen te ontvangen, werd allemaal voor me opgelost. Erg fijne service!