Léonie Items Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Klämmorna sitter bra, håruppsättningen håller ofta hela dagen. Färgerna är fina, mer sobra och eleganta än konkurrenternas mer skrikiga färger. Jag upplever dock att fjädern är FÖR stark nu, vilket... Voir plus

Die Haarklammern halten, was sie versprechen. Bin seit Jahren Kundin und finde auch die wechselnden Farben perfekt. Habe mittlerweile für jedes Outfit eine passende Haarklammer. PERFEKT

Älskar dessa hårklämmor. Igår kom min andra beställning från dom. Första gången jag beställde beställde jag dem större hårklämmor l och xl. De sitter verkligen fast i håret utan att kassa ner. Har... Voir plus

Min mamma rekommenderade dessa klämmor till mig och gav mig ett starter-kit! Sen dess kommer jag nog aldrig kunna använda några andra klämmor. Jag älskar hur bra dem sitter, utbudet av färger oc... Voir plus

1. Boutique d'accessoires de mode

Håraccessoarer som faktiskt håller ditt hår på plats! Jag har skapat Léonie Items då jag själv aldrig kunde hitta hårklämmor som faktiskt kunde hålla upp mitt hår. Nu gör vi produkter för hårvård och styling så du snabbt kan se fixad ut för dagen och slipper sätta om din frisyr gång på gång. Jag hoppas ni kommer att tycka om era produkter lika mycket som jag gör! Varma hälsningar, Julia grundare av Léonie Items

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

255 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 16 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

66 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snygga och sköna!

Fina produkter, har aldrig haft ett sånt bekvämt diadem! Rekommenderas!

10 janvier 2025

Réponse de Léonie Items

Det gör oss så glada att höra att du gillar våra produkter och att diademet är så bekvämt. Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss! 🥰

Bra service

Jag beställde fyra klämmor men fick en klämma i en annan färg som jag inte hade beställt, så kontaktade kundservice och de skickade genast ut en ny klämma i rätt färg. Supersnabb leverans och jättebra service! Kommer handla fler gånger!

9 janvier 2025

Réponse de Léonie Items

Tack för din fina ord! Det gläder oss att vi kunde lösa det snabbt och att du är nöjd med både leveransen och servicen💖

10/10

Jag älskar produkterna – kvaliteten är bra, de är vackra, och kundservicen är otroligt bra. Jag uppskattar verkligen att hårbanden är justerbara och har en smalare design bak, vilket är en smart detalj. Alltid en härlig upplevelse och jag kan varmt rekommendera 🥰

10 janvier 2025

Réponse de Léonie Items

Tack snälla för din underbara feedback – det värmer verkligen att höra! 🥰 Vi lägger mycket kärlek på både design och funktion, så det är fantastiskt att du uppskattar de små detaljerna som gör skillnad.

Det betyder mycket att du rekommenderar oss, och vi är så glada att vi kan bidra till en härlig upplevelse för dig. Tack för att du delar med dig!

på Léonie Items🤍

Så bra kvalité rakt igenom

Så bra kvalité på produkterna. Massa nya roliga färger på klämmor. Men även hårband 😊.
Saknade produkter vid leverans ett mail iväg till kundtjänst å den saknade produkten är på väg 🙏🏻

8 janvier 2025

Réponse de Léonie Items

Tack för dina fina ord om våra produkter, så roligt att du uppskattar både kvalitén, färgerna och kundtjänsten! 😊

Unzuverlässig

Unzuverlässig, respektlos und enttäuschender Kundenservice

Ich habe bei Leonie Items fünf Haarspangen bestellt, aber nur eine wurde geliefert. Als ich den Kundenservice kontaktierte, wurde mir unterstellt, die Ware unterschlagen zu haben. Trotz meines wiederholten Widersprechens und glaubhaften Versicherungen, dass ich nur eine Haarspange erhalten habe, wurde mir mehrfach gesagt, ich hätte die vollständige Bestellung bekommen – was definitiv nicht stimmt.

Diese Behandlung ist nicht nur enttäuschend, sondern auch respektlos. Anstatt den Fehler zu prüfen oder eine Lösung anzubieten, blieb der Shop bei dieser unhaltbaren Behauptung. Auf Basis dieser Erfahrung kann ich Leonie Items definitiv nicht weiterempfehlen.

10 décembre 2024
Avis spontané

Har alltid haft svårt att hitta hår…

Har alltid haft svårt att hitta hår klämmor som verkligen håller. Oså köpte jag dem här och måste bara säga WOOW. Dem håller verkligen hela håret och är utan tvekan dem bästa jag har testat.

19 décembre 2024

Réponse de Léonie Items

Att våra klämmor håller hela håret och funkar så bra för dig betyder allt för oss. Tack för att du delade med dig!🫶

på Léonie Items🤍

Ich bin sehr begeistert von den…

Ich bin sehr begeistert von den Haarklammern ! Ich habe sehr langes Haar und viele verschiedene Haarklammern ausprobiert aber keine hat so gut gehalten wie die von Leonie Items ! Bei anderen Klammern hatte ich nach einem halben Tag tragen Kopfschmerzen, bei diesen Klammern nicht ! Absolute Kaufempfehlung !!!!

15 décembre 2024

Superfina håraccessoarer

Superfina håraccessoarer! Kvaliteten är jättebra om man jämför med alla hårklämmor som jag haft tidigare. Jag är supernöjd med allt jag köpt hittills! Kundtjänsten var väldigt hjälpsamma och de svarade fort jag kontaktade dem.

29 novembre 2024

Réponse de Léonie Items

Tack för dina fina ord! Det gör oss så glada att du är nöjd med både våra produkter och vår service. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tiden och delade med dig av din upplevelse!🥰

på Léonie Items🤍

De är så hjälpsamma med när saker…

De är så hjälpsamma med när saker strular och löser det verkligen direkt. Deras XL klämmor är också de ända som faktiskt håller mitt hår på plats, skönt att äntligen ha hittat något som funkar efter så många år!

27 novembre 2024

Réponse de Léonie Items

Tack snälla för din fina feedback! Det gör oss så glada att höra att våra XL-klämmor fungerar så bra för dig och att du är nöjd med vår service! 😍

på Léonie Items🤍

Der Haarreif drückt grausam schmerzhaft…

Der Haarreif drückt grausam schmerzhaft hinter den Ohren. Eine Kommunikation mit dem Unternehmen fand nicht statt. Absolut nicht empfehlenswert.

25 novembre 2024

Réponse de Léonie Items

Vielen Dank für dein Feedback!

Es tut uns leid, dass du diese Erfahrung gemacht hast.

Unsere Geschäftszeiten sind von Montags-Freitags, weswegen wir Anfragen ab Freitag Nachmittag leider erst am Montag beantworten können. :-)

Wir haben gesehen, dass deine Anfrage schon bearbeitet worden ist und hoffen, dass sich alles zu Deiner Zufriedenheit klären konnte!

dein Leonie Items Team

Fantastiskt bra service

En fantastisk service när jag gjorde min beställning. Ställde frågor om öppet köp för julklappar och fick ett snabbt och trevligt svar från Hanna.
Skulle sedan komplettera min beställning efter köpet vilket strulade lite men Hanna hjälpte till igen.
Har ej fått varorna ännu och då de är en julklapp lär jag inte veta något om produkterna förrän om ett tag.
Tror nog att de är bra, att företag uppvisar kvalitet genom hela processen.
/Ulrika

21 novembre 2024

Hej Ulrika,

Tack snälla för dina fina ord – det betyder verkligen mycket! 🥰Jag är så glad att jag kunde hjälpa dig. Hoppas att julklappen blir uppskattad!

Magiska örngott

Magiska örngott - så härliga att sova på och färgen (ros) är helt underbar! "Startkitet" kändes lyxigt och generöst.
Kundtjänsten var väldigt hjälpsam och trevlig, jag fick skyndsam och bra hjälp med mitt ärende.
Rekommenderas varmt!

21 novembre 2024

Réponse de Léonie Items

Tack snälla för dina fina ord! 💕 Vi är så glada att du är nöjd med både örngottet och servicen – det betyder mycket för oss🥰

Schnelle Abwicklung

Schnelle Abwicklung, liebevoll gepacktes Paket, tolle- und sehr hochwertige Produkte. Vielen Dank für das kleine "Dankeschön". Viel Erfolg weiterhin :-).

18 novembre 2024

Réponse de Léonie Items

Vielen Dank für dein Feedback! :-)
Wie wunderbar, dass freut uns sehr zu hören.
Dir ganz viel Spaß mit deiner Bestellung.

Dein Leonié Items Team

Super 👍

Ich habe schon zum 2. Mal bestellt, die Haarklammern sind so edel und die Farben mega! Jetzt zum Herbst habe ich eine der neuen Farben bestellt 🤩 und auch gleich Haarreif und Haarband probiert... Eigentlich dachte ich, dass ich die vielleicht nicht so mag, aber trotz Brille merkt man beides kaum, super bequem ! Andere Farben bei Reif und Band (jeans blau, dunkelgrün... Pastelltöne...) wären schön, vor allem für den kommenden Frühling!
Und alleine die liebevolle Verpackung macht Spaß und wäre einen Stern on top wert!
🙋🏻‍♀️

16 novembre 2024

Réponse de Léonie Items

Vielen Dank für dein Feedback!
Wie schön, dass freut uns sehr zu hören.
Deine Ideen und Wünsche nehmen wir gerne in unsere Herstellung mit auf.

Herzliche Grüße,

dein Leonié Items Team :-)

BÄSTA BÄSTA klämmorna ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BÄSTA BÄSTA klämmorna ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har ganska tjockt och glansigt hår och dessa klämmor håller håret på plats hela dagen. Sitter så sjukt bra!
Dessutom har dom en mycket bra kundsupport, hjälpsamma och trevliga!
Snabb leverans!

16 novembre 2024

Réponse de Léonie Items

Wow, vilken fantastisk feedback! 🥰 Tack för dina fina ord, det betyder så mycket för oss! Så glad att du är nöjd med både klämmorna och servicen.

på Léonie Items🤍

Otrolig kundservice och otroliga…

Otrolig kundservice och otroliga klämmor! Kommer rekommendera vidare till alla!

15 novembre 2024

Réponse de Léonie Items

Tusen tack för din underbara feedback! Det gör oss så glada att höra! Tack för att du sprider ordet – vi uppskattar det enormt!🤍🙏

Såå nöjd!

Hårklämmorna sitter verkligen hela dagen.
Bra bemötande och hjälp då det blev fel i leverans och faktura.
Super nöjd med allt!

1 novembre 2024

Réponse de Léonie Items

Tack för din härliga recension! 🤍 Det gläder oss att du är nöjd med både klämmorna och vår hjälp – som vi vill att det ska vara🫶

Die Klammern sind mega

Die Klammern sind mega. Ich habe langes dickes Haar und die perfekten Klammern gefunden. Ich bekomme im Normalfall nach 30 Minuten Kopfschmerzen bei Haarklammern, da meine Haare zu schwer sind und jede Klammer verrutscht und zwickt. Habe sie heute morgen bekommen und jetzt am Abend immer noch im Haar. Ich hoffe nur das sie lange halten…

26 octobre 2024

Réponse de Léonie Items

Vielen Dank für dein Feedback.

Oh supi, dass freut uns zu hören und wünschen dir viel Spaß und Halt mit unseren Klammern.

Beste Grüße,

dein Leonie Items Team

Bin begeistert

Habe zwei Minis, 1 Medium und 1 Small bestellt. Am 22.10. bestellt und am 25.10. angekommen. Die Klammern sind super, halten was sie versprechen und sehen auch noch toll aus. Sind bestimmt nicht die letzten gewesen. Vielen Dank!

25 octobre 2024

Réponse de Léonie Items

Vielen Dank für dein Feedback.

Eine tolle Nachricht zu hören, dass dir unsere Klammern so gut gefallen und sie top in deinem Haar halten.

Viel Spaß mit unseren Klammern und bis bald.

dein Loenie Items Team

Prisvärda hårklämmor som håller håret…

Prisvärda hårklämmor som håller håret på plats länge. Supernöjd!

21 octobre 2024

Réponse de Léonie Items

Tack så mycket för din fina recension! Vi är så glada att du är nöjd med både kvaliteten och hållbarheten på våra hårklämmor🤍