En god handel beror på slutresultatet. Der er uovertruffet service i jeres butik i København når en nethandel ikke helt lander korrekt Det er god handel Ps , det var mig der bestilte en forkert bre... Voir plus

Hold da op en uovertruffet service af Ahmed i Kristen Bernikowsgade i Kbh K. Magen til sød behandling og service skal man godt nok lede længe efter. I dag er det nærmest mere en sjældenhed end kuty... Voir plus
Efter min opfattelse, så er servicen i Lloyds webshop rigtig god. Dette bla. fordi der i webshoppen er en naturlig fremdrift i tingene, sådan at det ikke er nødvendigt, at sende opfølgende reminder ma... Voir plus
Hurtig levering og god kommunikation ang. bytning til anden størrelse. God service i Butikken i KBH
À propos de Lloyd-Shop.dk
Écrit par l'entreprise
Her er fordelene ved at handle hos os.
DEN OFFICIELLE LLOYD SHOP
Du handler direkte hos LLOYD og får de bedste tilbud og services
DET STØRSTE UDVALG AF LLOYD SKO
Vi har hele kollektionen og mere end 300 forskellige modeller på lager.
FLEKSIBEL LEVERING
Vi sender både med PostNord og GLS
GRATIS FRAGT & RETUR
ved køb over 1.000 kr. I Danmark med PostNord og GLS. Du kan også returnere webordrer i vores Concept Stores.
30 DAGES RETURRET
Uanset om du handler online eller i vores Concept Store i København
UDELT OPMÆRKSOMHED
At hjælpe dig er vores vigtigste prioritet.
SPECIALUDDANNET PERSONALE
Som Concept Store ved vi alt om LLOYD og har adgang til hele LLOYD's sortiment af sko og accessories, herunder LLOYD Premium Collection 1888 og LLOYD damesko.
TILPASSET HJÆLP
Da vi har forskellige skoserier til individuelle fodtyper, har vi produktkendskab og ekspertise til at hjælpe dig med at finde de rigtige sko til dine fødder.
Bestil nemt og bekvemt
Gratis fragt og retur over 1.000 kr.

Kristen Bernikows Gade 11, 1105, København K, Danemark
- 33 15 33 16
- info@lloyd-shop.dk
- www.lloyd-shop.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 62 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Lynhurtig levering i forventede…
Lynhurtig levering i forventede kvalitet og ovenikøbet en ekstra rabat via Visa-kortet
What has happened to Lloyds
I bought a pair of shoes a few months ago that I haven’t used because they’re not suited for winter.
Now I have used them for a short walk, just over 500 meters, and the soles looks like shit.
It’s just paper!
I have mailed costumers service but they seem to give a damn.
Over the years I bought Lloyd shoes and boots but that won’t happen again!
Normalt meget tilfreds - denne gang gik det knap så godt
Den købte sko kom til tiden og var som forventet. Men i løbet af få dage opstod en mindre fejl i begge sko. Jeg fik returseddel og sendte dem tilbage. Desværre var modellen i mellemtiden udgået - så nu får jeg pengene tilbage men jeg vi jo hellere have nogle gode sko!
God hjemmeside
God hjemmeside. Hurtig leverering med betryggende mulighed for returnering.
Kampagnerabat og kvalitetsprodukter
Der var 15% kampagnerabat og kvaliteten af de købte sko var som altid fremragende.
Super service i forbindelse med bytning.
Er tilfreds med sagsbehandlingen og…
Er tilfreds med sagsbehandlingen og leveringstiden.
Købt tre par sko og de passer perfekt 👌
Varerne var som forventede
Varerne var som forventede, dog lidt langclevering da de første skulle sendes fra Tyskland.
Bruger gerne Lloyd igen
Forældet bytte system
Er tilfreds men ikke med jeres lange returnerings tid af sko ,da på nuværende tidspunkt kan tage 14 dage inden man får pengene retur på køb ,også selvom men køber et nyt par .
Har købt sko til min mand på nettet…han bytter dem i butikken og køber et par nye.
Pengene for de første har jeg ikke modtaget endnu da det tager 14 dage inden de ankommer….der er et forældet system som ikke er kundevenlig.
Let og ubesværet købsproces samt hurtig…
Let og ubesværet købsproces samt hurtig levering. Produkterne er fine som sædvanlig
kvalitet det er bare et level over det…
kvalitet det er bare et level over det almindelige