En god handel beror på slutresultatet. Der er uovertruffet service i jeres butik i København når en nethandel ikke helt lander korrekt Det er god handel Ps , det var mig der bestilte en forkert bre... Voir plus

Hold da op en uovertruffet service af Ahmed i Kristen Bernikowsgade i Kbh K. Magen til sød behandling og service skal man godt nok lede længe efter. I dag er det nærmest mere en sjældenhed end kuty... Voir plus
Efter min opfattelse, så er servicen i Lloyds webshop rigtig god. Dette bla. fordi der i webshoppen er en naturlig fremdrift i tingene, sådan at det ikke er nødvendigt, at sende opfølgende reminder ma... Voir plus
Hurtig levering og god kommunikation ang. bytning til anden størrelse. God service i Butikken i KBH
À propos de Lloyd-Shop.dk
Écrit par l'entreprise
Her er fordelene ved at handle hos os.
DEN OFFICIELLE LLOYD SHOP
Du handler direkte hos LLOYD og får de bedste tilbud og services
DET STØRSTE UDVALG AF LLOYD SKO
Vi har hele kollektionen og mere end 300 forskellige modeller på lager.
FLEKSIBEL LEVERING
Vi sender både med PostNord og GLS
GRATIS FRAGT & RETUR
ved køb over 1.000 kr. I Danmark med PostNord og GLS. Du kan også returnere webordrer i vores Concept Stores.
30 DAGES RETURRET
Uanset om du handler online eller i vores Concept Store i København
UDELT OPMÆRKSOMHED
At hjælpe dig er vores vigtigste prioritet.
SPECIALUDDANNET PERSONALE
Som Concept Store ved vi alt om LLOYD og har adgang til hele LLOYD's sortiment af sko og accessories, herunder LLOYD Premium Collection 1888 og LLOYD damesko.
TILPASSET HJÆLP
Da vi har forskellige skoserier til individuelle fodtyper, har vi produktkendskab og ekspertise til at hjælpe dig med at finde de rigtige sko til dine fødder.
Bestil nemt og bekvemt
Gratis fragt og retur over 1.000 kr.

Kristen Bernikows Gade 11, 1105, København K, Danemark
- 33 15 33 16
- info@lloyd-shop.dk
- www.lloyd-shop.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 62 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Hurtig levering med løbende orientering…
Hurtig levering med løbende orientering om leveranceforløbet
Sorte skindstøvler str 39 bare en forkert model
Jeg bestilte et par sorte skind støvler på tilbud, men i kassen lå et andet par sorte skind støvler. Valgte at beholde dem, da de andre nu var solgt på nettet. og jeg ikke gad bøvlet med forklaringer og så ville jeg jo ikke få nogle nye støvler lige nu. Støvlerne er heldigvis gode at gå i.
Dårlig service
Har handlet meget med dem, MEN DET ER SLUT NU!!
Har købt at par støver, hvor den ene støvle desværre er fejlbehæftet. Den svupper når jeg går i den. Iflg deres kundesupport, er det fordi der er knækket noget inden i sålen, så helt klart en fabrikationsfejl. Støvlen er kun brugt i ny og nå og er på ingen måde slidt eller misbrugt, men desværre er den mere end 2 år gammel.
Var af den opfattelse at de stod 100 procent på mål for deres sko og kvalitet. Det er åbenbart IKKE tilfældet.

Réponse de Lloyd-Shop.dk
30 år med Lloyd
Gennem de seneste 30 år har jeg "kun" haft og brugt Lloyd sko og støvler.
ALTID med stor tilfredshed.
hvad er det for et svar at give ??
hvad er det for et svar at give ???
er det mailen eller skoen, og hvem skal man kontakte, og hvorfor sender du ikke mailen videre til "dit" reklamationsteamet. Tak for intet , der fremgår ingen stedet hvor/hvordan man får kontakt til reklamationsteamet, virkelig elendig serice.
"Hej Michael,
Dette er naturligvis beklageligt.
du bedes sende dem ind til vores reklamationsteam som vil håndtere dem derfra.
Med venlig hilsen
Thor
LLOYD SHOES
Kundeservice"

Réponse de Lloyd-Shop.dk
God venlig og høflig service
Perfect service level
Perfect service level. Orders are processed almost immediately, if it is working day. And LLOYD quality is really great. Online shop is absolutely perfect solution for those, who precisely know, what shoes they want.
Hurtig levering
Blandt et stort udvalg af sko, fandt jeg et par som så rigtigt pæne ud, og til en god pris. Pakken blev leveret i løbet af få dage.
Halvslatten kundeservice ved reklamation
Jeg købte for et par måneder siden et par sko sammen med såler der passer til skoene.
Skoene gik desværre i stykker på meget kort tid. Deraf laver jeg en reklamation af skoene. Efter 14 dage må jeg rykke for svar fra Lloyd og her får jeg ad vide, at de er hos skomager og det er beklageligt at jeg ikke har modtaget denne information. Efter 20 dage er der endelig svar.
Her får jeg ad vide, at skoene desværre ikke er til at reparere og de er udgået, så de ikke kan erstatte dem. Hertil er det naturligvis forståeligt det hele.
Da jeg rækker ud vil Lloyd indledningsvis kun give mig et tilgodebevis til deres hjemmeside fremfor pengene retur. Jeg forlanger som minimum pengene retur for den pakke af ting, som jeg har købt eftersom disse jo er købt med henblik på at passe sammen.
Dette bliver blankt afvist af en medarbejder og jeg får tilmed blot fortalt, at pengene nu er sendt retur. Dette er dog stadig kun for de sko jeg købte.
Jeg svarer retur og påberåber mig min utilfredshed for at jeg nu står med produkter, der er købt så de passer til skoene, som jeg ikke kan bruge. Hertil får jeg ad vide, at de blot har ageret inden for reglerne.
Mit modargument som forbruger er naturligvis, at virksomheder er underlagt regler som de som minimum skal følge, men at man, som udgangspunkt gerne må afvige til forbrugeres fordel for blandt andet for at øge kundetilfredsheden.
------------
Til opfølgning:
Jeg har fået tilbudt en anden model, som jeg selv har foreslået til med 35% rabat af prisen, som jeg havde givet for de originale par sko.
Selvom der blev fundet en løsning synes jeg stadig, at det er nødvendigt at skrive ovenstående anmeldelse. (Deraf også 2 stjerner i stedet for 1)
Lloyd laver nogle fantastiske sko at gå…
Lloyd laver nogle fantastiske sko at gå i, samtidig med at det visuelle look også er helt i orden.
Har ligeledes altid oplevet god service i forbindelse med mine køb :)
God og hurtig service
Alt virker meget prof
Der var hurtig levering
Der var hurtig levering. Man kunne følge varen hele vejen. Fin kommunikation.