Loepenshop Avis

1 042
TrustScore 3 sur 5

2,9

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Uitgebreide website met duidelijke informatie.. Levering liet lang op zich wachten. Waar staat snelle levering dachten wij 1 week voor vaderdag te bestellen en dat het wel op tijd binnen zou zijn. M... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn advies op de website, met name het filmpje over welke juweliersloep te kiezen. Want meer vergroten is niet altijd beter en dat realiseerde ik mij niet. Kwalitatief goede loep! Mooie leren houder... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Het leek alsof het verkeerde pakje bezorgd was omdat het in een gebruikte doos van kattenspeeltjes was verpakt. Helaas geen reactie op vragen waar het pakje bleef. Ook geen bericht dat het pakje verzo... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

TV bril besteld. Werd na twee afgeleverd. Origineel doosje werd gebruikt als verzendverpakking en was beschadigd. Bril geprobeerd, maar bleek totaal ongeschikt. Retourformulierlink werkt niet! Telefon... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(1 042)

37 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat ik een visuele beperking heb.

Omdat ik een visuele beperking heb maar wel heel actief ben met vele projecten waar zicht essentieel is ben ik altijd op zoek naar betaalbare en bruikbare hulpmiddelen. De Loepenshop heeft veel producten die voor mij heel goed werken. Top shop voor mij dus!

25 juillet 2025

Één grote bak ellende

punt 1 veel te lange levertijd zou 1A2 werkdagen zijn maar het werden er 8
Punt 2 voldoet totaal niet aan de eisen
Punt 3 retour sturen ook een probleem
Punt 4 vele reviews die vele problemen laten zien
Punt 5 ben benieuwd wanneer ik mijn geld terug krijg dan komt uit dit alles misschien ook nog iets positiefs
Niet te geloven maar ik krijg net mijn geld terug gestort 22-07-2025 toch nog 1 positiefs randje aan al deze ellende
Maar inmiddels informatie ingewonnen bij het juridisch loket die adviseren om de 14 dagen die ze beloven om terug te storten af te wachten anders pakken zij de zaak op een fijn gevoel na alle ellende

18 juillet 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Heb de loep na 1,5 week ontvangen

Heb de loep na 1,5 week ontvangen, wat best wel een lange tijd is, over de loep geen klachten, is erg goed alleen het wachten zonder enige uitleg, of informatie waarom, is lastig/ storend.

20 juin 2025

Vaag bedrijfje

Bestelling gedaan en betaald. Daarna blijft het stil. Mail wordt niet beantwoord. Telefoon wordt niet opgenomen. Als ik het product al geleverd krijg, ik vrees dat het uiteindelijk een prul uit China blijkt te zijn, zou ik dit bedrijf niet aanbevelen. Uiterst vaag allemaal.

21 mars 2025

Gewoon goed

Online wordt veel geklaagd, maar het is ook wel eens leuk aan te geven als er een goede ervaring was met een bedrijf. Afgelopen maand 2 keer bij dit bedrijf besteld. Overzichtelijke website, goede voorraad aanduiding, snelle levering en goede prijs vergeleken met andere shops. Aanrader.

22 février 2025

HIER NIET KOPEN

HIER NIET KOPEN! Ga uit van de negatieve reviews over dit bedrijf op trustpilot. Er is geen levering, geen contact, geen terugbetaling als je het product niet ontvangen hebt. Volgens mij wordt de inkoop gedaan bij AliExpress waar het product veel goedkoper wordt aangeboden en dan (eventueel nog) naar de klant gestuurd. Daarom duurt de levering vaak weken, terwijl er op de website van de Loepenshop staat dat er binnen 1 a 2 dagen geleverd wordt. Geen track en trace via post.nl maar post.nl meldt wel dat het product aangemeld is maar nog niet ontvangen is! Zelfs na 14 dagen nog niet. Het wordt tijd dat dit bedrijf aangemeld wordt als malafide!

14 février 2025

De levering(stijd) kan beter

De levering(stijd) kan beter. Dit duurde toch wel ruim 2 weken, terwijl de aanmelding bij postNL al na 1 dag was aangemeld. Vervolgens wel goed geholpen en netjes mijn spulletjes binnengekregen.

19 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Gewoon zoals het hoort: perfect!

Goed advies via e-mail, snelle levering en makkelijk en overzichtelijke website .Ook mijn bestelling zat degelijk en veilig verpakt, mijn loupelamp is intact in Belgie toegekomen!

4 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht bedrijf en niet te vertrouwen.

Zeer slecht bedrijf. Heb nog steeds niet het geld terug gekregen. Per telefoon kun je ze niet bereiken. En per mail geven ze geen antwoord.Ze doen er niets aan.
Schandalig. Ga daar niet kopen. Pakket hebt ontvangen. Voldeed niet aan de wensen. en teruggestuurd. Maar het geld wat ze beloofd hadden terug te storten. bedrag dat ik betaald heb. Nooit gekregen.

22 janvier 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus