Echt een super leuke Tiktok onderneemster die samen met haar moeder de leukste life’s heeft. Eerlijke prijzen qua kleding, modieuze fashion en super behulpzaam. Toffe mensen die keihard werken. Gister... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik had de foldover jort besteld in maat 36 en ik kreeg maat 34 opgestuurd (kan gebeuren, maar los het dan op!). Ik wou graag de broek ruilen voor de goede maat dus ik probeerde contact te zoeken met h... Voir plus
L'entreprise a répondu
LoetzFashion heeft naast leuke items ook een top service. De pakketjes zijn goed en mooi verpakt, nooit ontbreekt er iets of is een item de verkeerde maat. Daarnaast zijn ze mega snel qua bezorging en... Voir plus
Fantastische webshop met kwalitatieve zeer goede kleding, veel anders dan andere shops, en voor leuke prijsjes. Ook een zeer goede service. Lotte doet alles voor haar klanten. Ook vaak leuke acties. K... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Loetz fashion is een webshop waar je terecht kan voor trendy en vooral betaal dameskleding en accessoires.
Coordonnées de contact
Groenestraat 2, 7009 BJ, Doetinchem, Pays-Bas
- info@loetz.nl
- www.loetzfashion.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Heb hier al paar keer besteld en elke…
Heb hier al paar keer besteld en elke keer weer super blij met de items altijd super leuke collecties en lot is ook geweldig en super lief en hebt je altijd goed als je niet met de maat uit komt dus ik zal hier zeker een keer bestellen
Kleding
Super goede service en goede kwaliteit van kleding.
Lot je doet het super goed je bent aan het groeien en groeien!
Loetz fashion is een mega leuk…
Loetz fashion is een mega leuk modebedrijfje, de meid werkt echt super hard en heeft snelle service. Heb een spijkerpak besteld en de volgende dag had ik hem al in huis. Zeker een aanrader om daar te bestellen.
Nog nooit zo’n goede service gehad!
Echt mega lieve meiden, uitstekende service. Om privéredenen moest ik de bestelling annuleren, ze hadden hier alle begrip voor en hielpen me met liefde.
Zeker aan te raden!!
Tevreden klant
Nu een aantal keer besteld bij Loetz en altijd snelle en goede service ervaren. Fijne webshop!
Bestelling heel snel binnen gekregen en…
Bestelling heel snel binnen gekregen en top service 🫶🏽
Prima levering
Prima levering, alleen was de broek niet erg leuk en kon helaas vanwege uitverkoop niet meer terugsturen. Erg jammer dat dat niet kan..
Huisnummer vergeten te melden
Huisnummer vergeten te melden. Kreeg keurig een mailtje of ik dat alsnog wilde vermelden. Netjes !
Snelle levering.
Fantastische webshop
Ontzettend fijne ervaring gehad bij Loetz Fashion! Toppers die super enthousiast zijn om je te helpen & ook nog eens ontzettend hard werken. Ook erg blij met de aankoop, alles was perfect! Zal hier zeker vaker een aankoop doen en raad het ook zeker iedereen aan.
Heel fijn en super leuke oorbel
Snelle verzending en heel vriendelijk!!
Een zaak met klasse ...…
Een zaak met klasse ...heel veel bedrijven op tik tok maar deze is hun 5 sterren zeker waard .
Ga zo door
Groetjes
Natalie
( feestontbijt)
Hier wil je gewoon vaker shoppen. Kassy
Zo ontzettend leuk lief,en begaan met je zijn deze mensen. Word echt naar je geluisterd en niet overzien. Pakketje ook binnen 22uur binnen🤩🥰.de kleding top kwaliteit🤩
Je krijgt een goed advies over de kleding, maten
Je krijgt een goed advies over de kleding met betrekking tot de maten en kwaliteit! Snelle service! Well done Lotte
Altijd leuke en fijne broeken
Altijd leuke en fijne broeken ! Mijn lengte is 168 en de broeken zijn perfect
beige satijnen broek
De beige satijnen broek besteld, binnen 2 dagen binnen zonder problemen of iets.
De broek is een mooie stof en goed afgewerkt!
De broek is wel erg lang dat is een voordeel voor de lange vrouwen onder ons ( val ik helaas niet onder😂 )
Dus even inkorten en het is m’n nieuwe favo broek🥳

Réponse de Loetz fashion
Eerste bestelling was te groot gekocht…
Eerste bestelling was te groot gekocht maar super makkelijk kunnen retourneren en 2e bestelling is super snel binnen gekomen.
Mooie broek, en super goeie kwaliteit.
Super tevreden 🥰
Top!
Snelle verzending, en eindelijk een eind gemaakt aan mijn broeken speurtocht. Lekker veel stretch en mooie lengte. Erg blij mee!!!
L’expérience Trustpilot