Echt een super leuke Tiktok onderneemster die samen met haar moeder de leukste life’s heeft. Eerlijke prijzen qua kleding, modieuze fashion en super behulpzaam. Toffe mensen die keihard werken. Gister... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
LoetzFashion heeft naast leuke items ook een top service. De pakketjes zijn goed en mooi verpakt, nooit ontbreekt er iets of is een item de verkeerde maat. Daarnaast zijn ze mega snel qua bezorging en... Voir plus
Fantastische webshop met kwalitatieve zeer goede kleding, veel anders dan andere shops, en voor leuke prijsjes. Ook een zeer goede service. Lotte doet alles voor haar klanten. Ook vaak leuke acties. K... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Loetz fashion is een webshop waar je terecht kan voor trendy en vooral betaal dameskleding en accessoires.
Coordonnées de contact
Groenestraat 2, 7009 BJ, Doetinchem, Pays-Bas
- info@loetz.nl
- www.loetzfashion.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Geen goede klantenservice
Ik had de foldover jort besteld in maat 36 en ik kreeg maat 34 opgestuurd (kan gebeuren, maar los het dan op!). Ik wou graag de broek ruilen voor de goede maat dus ik probeerde contact te zoeken met het bedrijf, want als ik ging retourneren zaten er kosten aan verbonden terwijl zij mij de verkeerde maat hadden opgestuurd, dus dat wou ik liever niet doen op die manier. Ik heb een mail gestuurd hierover om te kijken hoe we dit kunnen oplossen, maar ik krijg jammer genoeg helemaal geen reactie. Ik heb ook contact proberen te zoeken via social media, maar helaas daar ook geen reactie op. Jammer want ik wou de broek graag ruilen, nu heb ik niks aan de broek en wel betaald. Slechte service helaas….

Oplichting
Ik heb een blazer besteld en deze vervolgens geretourneerd. De betaling verliep via Klarna. Ik heb inmiddels meerdere bewijzen aangeleverd waaruit blijkt dat de retourzending correct is verstuurd en door het bedrijf is ontvangen.
Ondanks deze bewijzen geeft het bedrijf geen juiste informatie door aan Klarna, waardoor de betaling blijft openstaan. Gezien de vele vergelijkbare reacties en klachten van andere klanten heb ik het vermoeden dat er sprake is van een structureel probleem waarbij klanten onterecht worden benadeeld.
Ik vind daarom dat er een melding van dit bedrijf gemaakt moet worden, zodat dit onderzocht kan worden en andere consumenten mogelijk worden beschermd. Ik beschik ook over de bedrijfsgegevens en het adres.

Réponse de Loetz fashion
Super mooie longsleeve gekocht helaas…
Super mooie longsleeve gekocht helaas lijken de letters op de foto wit maar in het echt zijn ze geel.
Altijd super tevreden over deze…
Altijd super tevreden over deze webshop, krijg snel reactie bij vragen, snelle verzending en ze helpen je goed! Mega leuke en betaalbare kleding 🙏🏼
Goeie kwaliteit
Check foto’s voor je ergens besteld!!!
Denk je een kwalitatieve set te kopen van bijna €60, blijken de labels er nog aan de hangen dat je ziet het gewoon van AliExpress komt & €14/€15 kost!. Kwaliteit is er niks bij & valt nog klein uit ook. Retouren gaat t hem niet worden, want daar komen ook nog verzendkosten bovenop! En zoals ik het lees bij meerdere is de kans dus 75% je je geld niet eens terug krijgt. Oplichting dus! Check altijd de foto’s voor je ergens gaat bestellen.

Réponse de Loetz fashion
Heel leuk persoonlijk geholpen door…
Heel leuk persoonlijk geholpen door Lotte !! Wat een top webshop en hele fijne service. Tot de volgende bestelling.
Ik heb 2 bodys terug gestuurd en krijg…
Ik heb 2 bodys terug gestuurd en krijg geen terug betaling… heb 3 keer verzendkosten moeten betalen…. Hopelijk wordt er wat meegedaan en hebben andere hier geen last van. Bijna 70 euro kwijt voor niks
Bestelling nooit ontvangen terwijl…
Bestelling nooit ontvangen terwijl volgens de webshop het pakket wel geleverd zou zijn. Meerdere keren contact opgenomen en alles netjes gemeld, maar helaas geen oplossing of reactie meer gekregen. Erg teleurstellende klantenservice en geen passende afhandeling van het probleem.
Ik ben al jaren vaste klant bij Loetz
Ik ben al jaren vaste klant bij Loetz. Ik ben verliefd op de items en shop enorm graag bij ze! De klantenservice is top! Ze denken met je mee en doen echt hun best om voor beide partijen de service het beste te laten verlopen! Ik zou deze webshop zeker aanbevelen!!

Réponse de Loetz fashion
Super mooie broek bij loetz besteld en…
Super mooie broek bij loetz besteld en ik ben super tevreden! De pasmaat is perfect 👌🏼😍
Verdiend op retouren
Een maand geleden een body geretourneerd en tot op heden nog steeds geen terugbetaling ontvangen.
Na contact op te nemen kreeg ik te horen dat de retour binnen 5 dagen verwerkt zou worden, maar inmiddels zijn we weken verder zonder enige update of terugbetaling.
Dit wekt weinig vertrouwen. Klantenservice reageert traag en afspraken worden niet nagekomen. Erg teleurstellende ervaring! Verdienen op retouren diep triest

Amazing amazing amazing
Alles van Loetz is van topkwaliteit, zit super en ook nog eens hele goede prijzen! Altijd gezellig in de lives op TikTok, waar je tevens goed advies krijgt. Ik kan iedereen Loetz van harte aanbevelen!
Als je twijfelt vooral NIET doen, lees de andere reviews
Als je twijfelt, DOE HET VOORAL NIET.
Na het lezen van de andere reviews dacht ik toch, ach het zal mij niet overkomen, maar helaas.
3 tops besteld, een paste dus die niet geretourneerd, de andere 2 paste niet en dus wel geretourneerd, en dus ook niet aan gehad.
Shirtjes zijn nog geen 5 min uit de verpakking geweest.
Krijg ik een mail: "we kunnen je retour niet behandelen want er zitten vlekken op".
Dus ik netjes een mail teruggestuurd met dat dat niet gebeurt kon zijn in de tijd dat het bij mij is geweest en waarom ze denken dat dat wel daar is gebeurd en niet tijdens de verzending of vanuit het magazijn, want het heeft nergens opgelegen, is nog geen 5 min uit de verpakking geweest. Maar helaas krijg ik daar geen reactie op alleen maar dat het bij mij gebeurd is.
Jammer, maar bij twijfel dus zeker NIET doen. Lees het hier vaker terug... moet ook eerlijk zeggen, de vlekken lijken op vlekken die er al langer inzitten.

Réponse de Loetz fashion
Ik zag deze winkel op TIKTOK voorbij…
Ik zag deze winkel op TIKTOK voorbij komen en de dame die het presenteerde had een heel leuk shirt aan, nog geen 24 uur later heb ik hetzelfde shirt maat is perfect prijs is voor mij prima en service van deze dames geweldig Chapeau!!

Helaas opgelicht door Loetz Fashion
Helaas opgelicht door Loetz Fashion. Ik heb een item retour gestuurd , waarvan de zeiden dat er een make up vlek opzat (foundation). Ik draag geen foundation en heb dat ook niet in huis dus dat kan niet. Ook heb ik het item niet aangehad, want mijn partner vond de tekst op het shirt niet leuk, dus is het niet mijn vlek. Ik zie dat het item ook niet meer in de collectie zit, dus waarschijnlijk moesten ze er gewoon vanaf. Erg jammer wat Loetz verkoopt mooie spullen , en ik had zeker veel vaker besteld , maar nu raad ik het mijn omgeving af. Ik heb gevraagd om een passende oplossing, maar de enige optie die ik kreeg was het item weer ontvangen.

Top bedrijf!
Top bedrijf!
Altijd snelle en goede service. Je word goed geholpen met je vragen, ook makkelijk te benaderen via alle platformen. Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Beste webshop!
Altijd super mooie kleding en van goede kwaliteit. Ook is de verzending altijd super snel! De eigenaresse is mega behulpzaam.
Altijd goede service en super goede…
Altijd goede service en super goede kwaliteit kleding!