Echt een super leuke Tiktok onderneemster die samen met haar moeder de leukste life’s heeft. Eerlijke prijzen qua kleding, modieuze fashion en super behulpzaam. Toffe mensen die keihard werken. Gister... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik had de foldover jort besteld in maat 36 en ik kreeg maat 34 opgestuurd (kan gebeuren, maar los het dan op!). Ik wou graag de broek ruilen voor de goede maat dus ik probeerde contact te zoeken met h... Voir plus
L'entreprise a répondu
LoetzFashion heeft naast leuke items ook een top service. De pakketjes zijn goed en mooi verpakt, nooit ontbreekt er iets of is een item de verkeerde maat. Daarnaast zijn ze mega snel qua bezorging en... Voir plus
Fantastische webshop met kwalitatieve zeer goede kleding, veel anders dan andere shops, en voor leuke prijsjes. Ook een zeer goede service. Lotte doet alles voor haar klanten. Ook vaak leuke acties. K... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Loetz fashion is een webshop waar je terecht kan voor trendy en vooral betaal dameskleding en accessoires.
Coordonnées de contact
Groenestraat 2, 7009 BJ, Doetinchem, Pays-Bas
- info@loetz.nl
- www.loetzfashion.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Al jaren lang trouwe klant en grote fan…
Al jaren lang trouwe klant en grote fan van Loetz! Mooie kleding en goede kwaliteit. Lotte geeft altijd goed advies en helpt iedereen met de vragen die hij/zij heeft. Prijzen zijn echt goed en je krijgt er super kwaliteit voor terug! Ik blijf bij Loetz en raad het iedereen aan om eens een kijkje te nemen. Ook voor de Curvy dames zijn er hele leuke items te scoren.

Réponse de Loetz fashion
altijd gezellig live.
altijd gezellig live.. De dames zjjn zoo klantvriendelijk.....
De kwaliteit van kleding en schoenen zijn heel mooi en goed.
Dus iedereen shoppen bij loetz.
Gisteren besteld vandaag al in huis
Gisteren besteld vandaag al in huis, de kleding zat weer perfect en super mooi van kwaliteit, zeker een aanrader om hier te bestellen!!! ook super lieve dames die je helpen als je vragen hebt.
Kleding ALTIJD goede kwaliteit
Kleding ALTIJD goede kwaliteit. Lotte en haar moeder zijn zo lief altijd. Ik ben een trouwe klant💞
Fantastische kleding
Fantastische kleding, betaalbaar. En super goed advies. Leuke webshop met prachtige kleden
Body
Vandaag mijn body al binnen gekregen, super snelle levering en top kwaliteit😍. Ook super goed geholpen met maat advies, ik zou het zeker aanraden om hier te bestellen☺️
Absoluut een aanrader
Alles wat ik daar besteld heb is van zeer goede kwaliteit, van blazer, T-shirt tot tracksuit. Je krijgt eerlijk advies, ook als het niet aan te raden valt qua maat. Gaan voor kwaliteit ipv kwantiteit. Zijn super klantvriendelijk. Zeker een aanrader om daar online te shoppen, heel betrouwbaar en snelle levertijd.
Ik ben altijd super tevreden met mijn bestellingen! De kleding is van topkwaliteit, de pasvorm is perfect en de levering is altijd snel. De webshop is overzichtelijk. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle en betaalbare kleding!
Super leuke itemss en zeer goede…
Super leuke itemss en zeer goede kwaliteit.
Is snel bezorg bij je aan huis!
Plus super gezellig en leuke meiden❤️
Hele fijne en betrouwbare webshop!
Ik bestel al een tijdje regelmatig bij Loetz. De items zijn altijd prachtig en van goede kwaliteit, ook word het snel verzonden. Ik ben heel blij dat ik deze webshop heb leren kennen😍
Super goede service en prachtige…
Super goede service en prachtige kleding. Echt een top bedrijf
Super service en de kleding is…
Super service en de kleding is fantastisch! Check vooral de live op TikTok. Zo gezellig! Ga zo door!
Super leuke kleren en laatst parfum…
Super leuke kleren en laatst parfum gekocht de geur coco vanille en wat ruikt deze lekker!
Fijne leuke webshop!
Vorige week een bestelling geplaatst, en ben heel erg tevreden! Duidelijk foto’s en uitgebreide productomschrijving en vooral hele goede service van de lieve eigenaresse! Pakketje was snel binnen en precies zoals omschreven! 😘
Zeer tevreden!!
Echt blij met de tall spijkerbroek!! Hele fijne prijzen en snelle levering! Ga zeker gauw weer een bestelling plaatsen!
altijd toppie
Top service!
Ondertussen ben ik hier vaste klant😆 Super lieve mensen! Denken met alles mee, geven eerlijke maatadviezen en hele leuke prijzen!
Altijd tevreden als ik een bestelling…
Altijd tevreden als ik een bestelling plaats bij Loetz fashion. Top service!