Er virkelig glad for de mange steder, man via Visma LogBuy får rigtig fine rabatter, tak for det. En helt genial ting, som mange andre foreningen, organisationer mm fint kunne kopiere, er fordelsknap... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super glad og tilfreds med de virkelig gode rabatter. Har netop sparet 1300 ekstra på et ellers super kampagne tilbud på et Samsung TV. Alene VISMAs Google Chrome plug-in gør at man husker at bruge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Oplevede et par problemer vedr. Visma Logbuy og indenfor ganske kort tid var der svar tilbage, og der blev fulgt op telefonisk ift om det var løsningen. Sådan bør kundeservice altid foregå.
L'entreprise a répondu
Jeg var usikker på hvordan man kunne genbruge et gavekort hos Zalando, når man returnerede den købte vare. Jeg fik svar under 24 timer efter jeg sendte mit spørgsmål. Super god service
Visma LogBuy forhandler, håndterer og formidler attraktive Personalerabatter og fordele på vegne af de største virksomheder i Danmark - og på en nem og effektiv måde. Visma LogBuy har over 1 mio. brugere i Danmark. Visma LogBuy har over 2.800 attraktive rabataftaler og over 400.000 medlemmer.
1411, København, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 16 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Dygtig medarbejder som hurtig hjalp mig
Havde problemer med at tilbud ikke var gyldigt for mig og det er jo træls.
Kontakt til support som kom med løsning på problemet lynhurtigt.
Så n u er jeg en glad bruger igen.
Bøvlede noget med at kunne logge mig ind ved Visma Logbuy.
Skrev en mail til Dem omkring problemet.
Allerede dagen efter var der svar med en kode jeg kunne logge ind med.
Og vupti så var jeg inde 👏
vendte hurtigt retur på min forespørgsel og fiksede problemet
Der kom svar samme dag, jeg skrev om problemet. Dagen efter var det løst. :)
Super hurtigt svar, service-minded personale. Er meget glad for at handle her.
Hurtig hjælp og tilbagemelding med løsning.
Supporten (Niki) hjalp mig hurtigt og effektivt

Kiggede efter et TV.
Checkede 'Rabat-Universet' LogBuy som havde minimum 20% hos Samsung, samt op til 50% på udvalgte modeller.
Fandt dette, med produkt/model nummer: TQ55QN95DATXXC
Koster via LogBuy 9999,- (nedsat fra 17.999,-)
Koster via Samsung 9997,- (Få 20 % rabat på en valgfri 2024-Soundbar, når du køber et TV!)
Skole eksempel på vildledning? 'Rabat Leverandør' der leverer dyrere priser.
" Centrale paragraffer i markedsføringsloven
§ 5 – Vildledende handlinger. Virksomheder må ikke give urigtige eller vildledende oplysninger, fx om produktets egenskaber, pris, garanti, miljøpåvirkning eller godkendelser"
Edit: hvorfor kan jeg ikke besvare jeres besvarelse?
kan se at samsung´s pris er nu justeret! Har screens fra 30/8 visende omtalte pris. kan se at flere vendors har opdateret priser. i skulle nok lige sende en påmindelse til el-giganten, deres priser viser stadig 9997,- ! lyder lidt som en underskuds-forretning på et 17,999,- tv...? elgiganten . dk/product/tv-lyd-smart-home/tv-tilbehor/tv/samsung-55-qn95d-4k-neo-qled-mini-led-smart-tv-2024/763322

En unik oplevelse at være medlem af Visma LohBuy

Réponse de Visma LogBuy
Show me..Vis mig..2% discount straight away..very good..

Réponse de Visma LogBuy
Masser af fine rabatter og tilskudsordninger i hele landet og hurtig support, hvis man får behov for det.

Réponse de Visma LogBuy
Det drillede til med aktiveringen af profilen, som først kom da supporten fik trykket på den rigtige knap, så nu prøver jeg det.