Visma LogBuy Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Er virkelig glad for de mange steder, man via Visma LogBuy får rigtig fine rabatter, tak for det. En helt genial ting, som mange andre foreningen, organisationer mm fint kunne kopiere, er fordelsknap... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super glad og tilfreds med de virkelig gode rabatter. Har netop sparet 1300 ekstra på et ellers super kampagne tilbud på et Samsung TV. Alene VISMAs Google Chrome plug-in gør at man husker at bruge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Oplevede et par problemer vedr. Visma Logbuy og indenfor ganske kort tid var der svar tilbage, og der blev fulgt op telefonisk ift om det var løsningen. Sådan bør kundeservice altid foregå.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var usikker på hvordan man kunne genbruge et gavekort hos Zalando, når man returnerede den købte vare. Jeg fik svar under 24 timer efter jeg sendte mit spørgsmål. Super god service

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles promotionnels

Écrit par l'entreprise

Visma LogBuy forhandler, håndterer og formidler attraktive Personalerabatter og fordele på vegne af de største virksomheder i Danmark - og på en nem og effektiv måde. Visma LogBuy har over 1 mio. brugere i Danmark. Visma LogBuy har over 2.800 attraktive rabataftaler og over 400.000 medlemmer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 16 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

103 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtig svar og løsning.

Havde problemer med at tilbud ikke var gyldigt for mig og det er jo træls.
Kontakt til support som kom med løsning på problemet lynhurtigt.
Så n u er jeg en glad bruger igen.

21 octobre 2025

God hjælp der virker

Bøvlede noget med at kunne logge mig ind ved Visma Logbuy.
Skrev en mail til Dem omkring problemet.
Allerede dagen efter var der svar med en kode jeg kunne logge ind med.
Og vupti så var jeg inde 👏

6 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Supporten (Niki) hjalp mig hurtigt og…

Supporten (Niki) hjalp mig hurtigt og effektivt

3 septembre 2025

Hej Helle

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at Niki kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt 😊

Fortsat god dag!

Hurtig og god service!

3 septembre 2025

Hej Silja

Tusind tak for din anmeldelse - den er vi meget glad for! 😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Vildledning

Kiggede efter et TV.
Checkede 'Rabat-Universet' LogBuy som havde minimum 20% hos Samsung, samt op til 50% på udvalgte modeller.
Fandt dette, med produkt/model nummer: TQ55QN95DATXXC

Koster via LogBuy 9999,- (nedsat fra 17.999,-)
Koster via Samsung 9997,- (Få 20 % rabat på en valgfri 2024-Soundbar, når du køber et TV!)

Skole eksempel på vildledning? 'Rabat Leverandør' der leverer dyrere priser.

" Centrale paragraffer i markedsføringsloven
§ 5 – Vildledende handlinger. Virksomheder må ikke give urigtige eller vildledende oplysninger, fx om produktets egenskaber, pris, garanti, miljøpåvirkning eller godkendelser"

Edit: hvorfor kan jeg ikke besvare jeres besvarelse?
kan se at samsung´s pris er nu justeret! Har screens fra 30/8 visende omtalte pris. kan se at flere vendors har opdateret priser. i skulle nok lige sende en påmindelse til el-giganten, deres priser viser stadig 9997,- ! lyder lidt som en underskuds-forretning på et 17,999,- tv...? elgiganten . dk/product/tv-lyd-smart-home/tv-tilbehor/tv/samsung-55-qn95d-4k-neo-qled-mini-led-smart-tv-2024/763322

30 août 2025

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse. Vi har været inde og tjekke det specifikke produkt, du nævner (TQ55QN95DATXXC). På Samsungs egen hjemmeside står prisen til 17.999 kr., mens den via LogBuy kan købes til 9.999 kr. Vi kan derfor ikke genkende den prisforskel, du nævner i din anmeldelse.

Hvis du har set andre priser eller mener, vi tager fejl, er du meget velkommen til at kontakte vores support, så vi kan kigge nærmere på det sammen. Skriv gerne til support@logbuy.dk eller ring til +45 70206556.

Stort udvalg

Masser af fine rabatter og tilskudsordninger i hele landet og hurtig support, hvis man får behov for det.

20 août 2025

Hej Nils

Tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse ⭐️
Vi er glade for at høre, at du får glæde af rabatterne og at vores supportteam hurtigt kunne hjælpe dig. Det betyder meget for os, at du har en god oplevelse.

Aktiveringen af profil..

Det drillede til med aktiveringen af profilen, som først kom da supporten fik trykket på den rigtige knap, så nu prøver jeg det.

14 août 2025

Hej Jan

Tak for de flotte 5 stjerner 😊 Vi beklager, at aktiveringen drillede lidt i starten – men vi er glade for, at vores support fik løst problemet. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus