Er virkelig glad for de mange steder, man via Visma LogBuy får rigtig fine rabatter, tak for det. En helt genial ting, som mange andre foreningen, organisationer mm fint kunne kopiere, er fordelsknap... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super glad og tilfreds med de virkelig gode rabatter. Har netop sparet 1300 ekstra på et ellers super kampagne tilbud på et Samsung TV. Alene VISMAs Google Chrome plug-in gør at man husker at bruge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Oplevede et par problemer vedr. Visma Logbuy og indenfor ganske kort tid var der svar tilbage, og der blev fulgt op telefonisk ift om det var løsningen. Sådan bør kundeservice altid foregå.
L'entreprise a répondu
Jeg var usikker på hvordan man kunne genbruge et gavekort hos Zalando, når man returnerede den købte vare. Jeg fik svar under 24 timer efter jeg sendte mit spørgsmål. Super god service
Visma LogBuy forhandler, håndterer og formidler attraktive Personalerabatter og fordele på vegne af de største virksomheder i Danmark - og på en nem og effektiv måde. Visma LogBuy har over 1 mio. brugere i Danmark. Visma LogBuy har over 2.800 attraktive rabataftaler og over 400.000 medlemmer.
1411, København, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 14 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures

Réponse de Visma LogBuy
Gode rabatter og tilbud og jeg får altid hurtigt svar og hjælp til mine spørgsmål.

Réponse de Visma LogBuy
Hurtig og god betjening i forbindelse med annullering af køb af gavekort

Réponse de Visma LogBuy
Super god kundeservice, fik løst problemet hurtigt og effektivt

Réponse de Visma LogBuy
Super god kundeservice. Jeg købte et gavekort, men det var ikke helt specificeret nok, hvad man kunne bruge gavekortet til på hjemmesiden. Dette gav nogle bristede forudsætninger for købet, og jeg skrev til kundeservice. De svarede inden for en time på mail, og annullerede gavekortet, og refunderede mig pengene.

Réponse de Visma LogBuy
Super gode rabatter. God og hurtig kundeservice ved fejlkøb.

Réponse de Visma LogBuy
Hurtig svar og god vejledning til at løse mit problem.

Réponse de Visma LogBuy
Supporteren lyttede og tog notater. Jeg blev taget alvorligt, og jeg blev lovet opfølgning dagen efter. Det kom på mail.
Hurtig og effektiv hjælp!

Réponse de Visma LogBuy
En helt genial ting, som mange andre foreningen, organisationer mm fint kunne kopiere, er fordelsknappen som i browseren tydeligt med et blåt bånd fortæller, at her får man altså Visma LogBuy rabat. Hvor mange gange har man ikke først bagefter erfaret, at man er gået glip af en rabat? Hvem kan i hovedet huske alle de steder, hvor fx medlemsskab af Ældresagen, Forbrugsforeningen osv giver fordele? Så tak, Visma 😀

Réponse de Visma LogBuy
Hurtig og præcis kundeservice.
Havde mistet et gavekort grundet ny mail og der gik ikke mere end et par timer og et par mails, så var der styr på det.
Tak til Visma :)

Réponse de Visma LogBuy
Mega god og hurtig hjælp. Fantastisk hjælp, når man bare gerne vil videre :O)

Réponse de Visma LogBuy
Jeg går desværre problemer med at tilmelde mig LogBuy. Men kundeservice er super hurtige til at svare og forsøge at hjælpe mig. Tak for det.

Réponse de Visma LogBuy
Gode rabatter og SUPER god kundeservice

Réponse de Visma LogBuy
Hurtig svar/hjælp over mail.
Skrev en mail kl lidt i 10,(i dag den 10-10-24)
lidt over 12 fik jeg et svar,
og et svar med de ting jeg søgte svar på,
så hurtig og godt support over mail.

Réponse de Visma LogBuy
Deres support svarer hurtigt, hjælpsomt og præcist.

Réponse de Visma LogBuy
LogBuy tjekker jeg altid inden jeg skal købe noget da de har rabatter på stort set alt hvad man skal bruge.
jeg har sparet mange penge ved at benytte dem.