Løgstør Parkhotel Avis

1 544
TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var meget imponeret over den måde man driver hotellet på, som en stor og velfungerende maskine, hvor vi følte os rigtig godt tilpas med den altid venlige og smilende stab, og maden var bare i top... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Netop hjemme igen efter 3 overnatninger på Løgstør Parkhotel Det har været en fantastisk oplevelse som langt oversteg vores forventninger, dejlig morgenbuffet og fremragende 3 retters menu om aft... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Fantastisk søde høflige tjenere, god mad, fantastiske omgivelser😎 men kun en stjerne ⭐️ fordi der ikke var styr på det administrative. Vi ankommer og afleverer vores dealbevis, sammen med et hold... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse med rummelige, lyse lokaler og dejlig natur udenfor. Rigtig god mad og opmærksomt personale. Kommer gerne igen snart 😊

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 72 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 544)

134 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Et fantastisk ophold

Et fantastisk ophold, hvor vi nød en lækker morgenbuffet og kokkens valg af 3-retter skøn aftensmad. Serveret i passende portioner. Dejligt med kaffe og kage om eftermiddagen. Der var også gang i pubben om aftenen. Fortjener mere end 5 stjerner til vores deal pris.

28 mai 2026

Réponse de Løgstør Parkhotel

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at I nød både opholdet, maden, eftermiddagskaffen og stemningen i pubben.

Vi sætter stor pris på jeres ros og håber at byde jer velkommen igen snart.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hotellet har en nydelig beliggenhet og…

Hotellet har en nydelig beliggenhet og er et godt utgangspunkt for turer i egnen. Romslig og gratis parkering. Vi fikk sød og hjelpsom betjening i resepsjonen og i restauranten. Frokost og middag er meget god, sett i forhold til hva man betaler, men vann til maten er dyrt. Rommet mangler aircondition, og det var innelukket og varmt det første døgnet. Vi savnet et lite kjøleskap på rommet. Utemøbler, poolområde og spill (biljard, bordtennis mm) virker noe nedslitt. Ønske: puter i havemøbler - og måske en utendørs petanqe- bane; det ville vært perfekt😎

28 mai 2026

Generelt et fint ophold

Generelt et fint ophold, kommer gerne igen.
Venligt, imødekommende personale.
Når det er sagt ser faciliteterne lidt slidte ud, specielt malerarbejdet(måske jeg er lidt arbejds skadet) og wellness afdelingen der er præget af fejl og mangler.
Massage.. jeg påtænkede at forsøge at booke, men da det krævede mere end ventet for at bestille, så droppede jeg det. Måske en nemmere måde, kunne være gavnligt for det tilbud.

17 mai 2026

Kære Tina

Tak fordi du tager dig tid til at give feedback på jeres ophold hos os.
Vi sætter stor pris på de positive noter til vores personale.

Vi beklager at I måtte forgå massage, men gør opmærksom på at vi har visitkort til den lokale massør ved receptionen, dog står vi ikke for booking.

Vores wellness afdeling bliver rengjort og tjekket dagligt, men skulle der være en specifik mangel I lagde mærke til, kan vi kontaktes på info@lph.dk.

I ønskes en god sommer, og vi håber at kunne byde jer velkommen igen en anden gang.

Mad var super

Mad var super, betjening fantastisk, værelse "lidt" slidt især badeværelse. Alt i alt ganske fint

27 mai 2026

Kære Aase

Tak fordi du tager dig tid til at give os en anmeldelse.
Vi sætter stor pris på de pæne ord, og håber at kunne byde jer velkommen en anden gang.

Afslapning.

Pænt hotel i flot natur. Dejlig 3 retters middag og meget fint morgenbord, med et fornuftigt udvalg. Værelse var fint gjort rent. Ærgerligt at spaen ikke virkede.

20 mai 2026

Kære Ib

Tusind tak for jeres fine anmeldelse og de pæne ord om både hotellet, naturen, maden og rengøringen på værelset – det glæder os meget at høre!

Det undrer os, at spaen ikke virkede - vi havde rigtigt nok nogle tekniske problemer med spaen ved vores pool, men åbnede derfor op til en separat spa i vores wellness-behandlerområde. Denne kunne benyttes frit!

Vi melder med glæde, at vores spa ved poolen er rettet til, og klar til at byde jer velkommen en anden gang!

Har lige været på 2 dags ophold

Har lige været på 2 dags ophold. Waaauuu hvor var det godt. Maden var så lækkert. Personalet var altid smilende og hjælpsom. Vi kommer helt sikkert igen.

20 mai 2026

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at I havde et skønt ophold, nød maden og følte jer godt taget imod af vores personale.

Vi sætter stor pris på jeres søde ord og glæder os allerede til at byde jer velkommen igen.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Venlig personale. Rigtig god mad. Fint værelse. Nok ikke sidste gang vi tager en tur derop.

19 mai 2026

Kære Ib

Mange tak fordi du tager dig tid til at give feedback på jeres oplevelse hos os.
Vi sætter stor pris på de pæne ord, som videregives til vores personale straks!

Vi ser frem til at kunne byde jer velkommen en anden gang!

Noté 1 sur 5 étoiles

Oplevelsen, der var lige så hullet som indkørslen

Hvis I overvejer at tjekke ind her, så spænd sikkerhedsselen – og det er allerede før I rammer parkeringspladsen. Indkørslen er nemlig et sandt kunstværk af asfalt-lapninger. Det lignede mest af alt en schweizerost, og alarmklokkerne burde have ringet med det samme.

​Tidsrejser og telefonsvarere:
Vores ophold startede med en logistisk hjernevrider. Kl. 15.30, mens vi var midt i en længere køretur, tikkede en sms ind: "Vi har booket bord til jer kl. 17.30." En fysisk umulighed for os at nå. Da vi i panik forsøgte at ringe til hotellets to oplyste numre, mødte vi blot en munter telefonsvarer, der meddelte, at der var lukket. Fantastisk kundeservice! Heldigvis ringede de dog tilbage, så vi kunne nå at spise kl. 19.30 uden at skulle indtage forretten i overhalingsbanen på motorvejen.

​Lyspunktet og pølsevogns-standarden:
Aftenens absolutte højdepunkt var maden og betjeningen. Kødet til hovedretten var simpelthen fremragende, og hotellets relativt nye tjener fra Uganda var en absolut stjerne. Hans fantastiske humør og store smil reddede vores aften!
... Til gengæld må man håbe, at tjeneren snart finder et sted, der har råd til rigtige servietter. De nuværende er så tynde, at selv en gennemsnitlig pølsevogn ville afvise dem i døren.

​En nat i 80'erne (og ikke på den fede måde):
Efter maden søgte vi mod hotellets "pub". Det var som at træde direkte ind i 1982 – både visuelt og rent duftmæssigt. Vi bakkede hurtigt ud igen.
​Da vi skulle sove, gik det op for os, hvor hotellet for alvor har fundet sparekniven frem. Sengene og dynerne må være købt på absolut laveste discount-hylde, og hovedpuderne var så tynde, at de reelt bare var et visuelt element på sengen uden nogen praktisk funktion.

​Gladiatorkamp ved morgenbuffeten:
Hotellet må tilsyneladende være et kæmpe hit blandt pensionister, for dem var der i hvert fald godt nok mange af! Og hvis man tror, det grå guld tager det stille og roligt om morgenen, kan man godt tro om igen. Morgenmaden bød på noget af det mest ærgerlige, vi længe har oplevet, og kaffen var direkte udrikkelig (den smagte i hvert fald ikke af kaffe). Alligevel skulle man kæmpe for føden, for de ældre medborgere mødte op med ekstremt spidse albuer for at mase sig frem til buffeten. Det var ren overlevelseskamp.

​Konklusion: Tænk jer om en ekstra gang. Medmindre I samler på dårlig kaffe, manglende pudefyld, elsker synet af vejarbejde og er klar til at gå i infanterikamp mod pensionister for et tørt rundstykke, er dette bestemt ikke et sted, der er værd at besøge igen. Tak for kødet og det gode smil fra tjeneren – resten glemmer vi helst hurtigst muligt!

21 maj 2026; svar på Løgstør Parkhotels svar:
Tak for filmanmeldelsen af vores anmeldelse! Det glæder mig, at I fangede referencerne. Hvis vi skal blive i Hollywood-sproget, må jeg dog sige, at jeres kundeservice minder mere om Die Hard – den er i hvert fald utrolig svær at få fat på over telefonen.

​Vi forventer bestemt ikke Michelin-stjerner, men når jeres servietter har samme sugeevne som bagepapir, og morgenkaffen minder om genanvendt kølervæske, behøver man ikke være gourmet for at fælde en tåre.

​Held og lykke med næste sæson af jeres overlevelses-realityshow. Vi ser frem til efterfølgeren: “Tilbage til Fremtiden 4: Jagten på den forsvundne hovedpude”.

19 mai 2026

Réponse de Løgstør Parkhotel

Tak for den meget farverige anmeldelse. Vi er glade for, at både maden og vores tjener gjorde så stort et indtryk – især når resten af opholdet tilsyneladende blev oplevet som en kombination af “Gladiator”, “Tilbage til Fremtiden” og en dokumentar om asfaltarbejde.

Vi beklager naturligvis, at en sms sendt i god tid under kørslen blev opfattet som en logistisk katastrofe, og vi er imponerede over, at De trods alt overlevede både parkeringspladsen, pubben fra 80’erne og morgenbuffetens “infanterikamp”. Heldigvis lykkedes det alligevel at få både middag, overnatning og morgenmad gennemført uden varige mén.

Vi ønsker Dem alt det bedste fremover – og håber, at næste hotel kan leve op til både Michelin-standard, ergonomiske pudekrav og pensionsfri buffetområder.

Noté 4 sur 5 étoiles

Endnu et dejligt ophold med god mad og…

Endnu et dejligt ophold med god mad og til en fornuftig pris 🙂

18 mai 2026

Réponse de Løgstør Parkhotel

Tusind tak for den fine anmeldelse og for endnu et besøg hos os.

Det glæder os meget, at I endnu en gang har haft et dejligt ophold og nydt både maden og oplevelsen hos os. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen snart.

Vi havde et dejligt 3 dages ophold

Vi havde et dejligt 3 dages ophold. Pænt/rent værelse, live musik lørdag aften, god 3 retters menu (som man på deres hjemmeside på forhånd kan se).
Venligt personale, nem ind/udtjekning uden ventetid og fint system med sms besked om bord/tid til aftensmaden (som man kan ændre hvis det ønskes tidligere/senere).
Whats not to like😀
Kommer gerne igen.

15 mai 2026

Kære Mark

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at I havde et dejligt ophold, og at både værelset, maden, musikken og servicen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på de fine ord om personalet og vores system omkring aftensmaden – dejligt at det fungerede godt for jer.

Det betyder meget for os, at I vil besøge os igen, og vi glæder os allerede til at byde jer velkommen tilbage.

Fantastisk mad

Fantastisk mad, som altid.
Virkelig fantastisk og høflig betjening og dejligt værelse.
Det eneste der kan sættes en finger på er at hotellet trænger til noget renovering flere steder ifh vinduespartier. Dog ikke ifh vores værelse. Det var super fint.
Vi glæder os til at komme igen

16 mai 2026

Kære Stine

Tusind tak for de pæne ord og for at du har taget dig tid til at give feedback på din oplevelse hos os!

Vi sætter stor pris på komplimenterne til service, mad og værelset.
Detaljen med vinduerne er videregivet til rette personale.

Du ønskes en rigtig god dag, og vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang.

Vi nød det max

Alt er online betjening - på godt og ondt.
Da det gik galt var der søde folk i receptionen.

Billigt og ekstremt lækkert mad, hyggelige omgivelser og skøn natur

13 mai 2026

Kære Stine

Tusind tak fordi du tager dig tid til at give feedback!

Vi sætter stor pris på komplimenterne til køkkenet og personalet i receptionen. Disse bliver givet videre med tak.

Ønsker I assistance med en booking hos os fremover, kan I altid henvende jer på mail eller telefon allerede før I opretter et ophold.

Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang.

Noté 1 sur 5 étoiles

Personalet var meget venlig men mad var…

Personalet var meget venlig men mad var det for lidt af og det var to små kartofler og to små stykker kød på størrelse med en femmer og masser af sovs og to stykker kål drikkevarerne var ikke rigtig kolde da det bare var store sodavand men ellers rent værelse

Kære Michael

Mange tak fordi du tager dig tid til at give os feedback på din oplevelse.
Vi sætter pris på komplimenterne til vores personale samt rengøring, mange tak!

Vi beklager at I mener der var for lidt mad under middagen. Vi gør opmærksom på, at der altid er mulighed for at efterspørge mere hos vores tjenere.
Samtidig ligger vi altid vores sodavand på is, til opbevaring på køl, eller tilføjer isterninger til glasset ved servering.

Vi håber på at kunne byde jer velkommen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig personale og hyggeligt sted.

Venlig personale og hyggeligt sted.

Kære Poul

Mange tak for de pæne ord omkring vort personale og vores omgivelser.

Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang.

Noté 2 sur 5 étoiles

Ikke en helstøbt oplevelse desværre

Vi kom her for 2 gang med vores forældre denne gang og med et håb om at kvaliteten var bedre end sidst.
Vi møder et boblebad som giver stød.
En liggestol som er knækket i hængsel og farlig for ældre mennesker.
Et ur som ikke virker
Og en masse utilfredse andre som kom på samme tid og ting er i forfald.
Det var bare i wellness spa som burde være bedre de her ting var og inden for de første 30 min.
Deres dartskive i baren er i så ringe stand at pilene falder ud og numrene er sat forkert på med dykkere i skiven.
De her ting er faktisk noget vi ringede om sidste gang vi var her bare for at give dem en chance.

Nå så til det positive
Vi har haft et dejligt ophold og maden betjeningen var i top og smagte dejligt.
Dog kunne man godt ønske sig lidt andre priser på rødvin til maden.
Håber de to venlige i receptionen tager det videre ikke deres skyld 🤞

Kære Jesper

Mange tak fordi I tager jer tid til at give os feedback på jeres oplevelse.

Vi beklager at der var nogle småfejl og mangler - disse er allerede givet videre til rette personale, så vi bedst muligt fremover kan yde den gode service I er vant til.

Vi sætter især pris på, at I videregiver en kompliment til vores køkken og personale! Det giver os inspiration til fortsat at stræbe efter den bedst mulige oplevelse for vores gæster.

Vi håber at I en dag vil besøge os igen.

De bedste hilsner fra de to venlige i receptionen:
Diana og Natasja

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft et hyggeligt lille ophold…

Vi har haft et hyggeligt lille ophold hos jer. Alt personale både reception og tjenere var venlige og opmærksomme. Maden var god og alt var i orden. Fine store værelser.

8 mai 2026

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at I havde et hyggeligt ophold hos os, og at både receptionen og vores tjenere gjorde et godt indtryk med venlig og opmærksom service.
Hvor er det også dejligt at høre, at I var tilfredse med maden og nød de store værelser.

Vi håber snart at kunne byde jer velkommen igen snart.

Kommer gerne igen

Alt var som, det skulle være. Ingen problemer med indcheckning. Dejligt værelse. Restaurant med søde tjenere. God mad. Kommer gerne igen

5 mai 2026

Kære Mogens

Mange tak for de fine ord!
Vi giver dem videre til vores personale.

I er meget velkommen en anden gang og ønskes en god dag.

Nedladende og hånende receptionist

Jeg kontaktede Hotellet med en forespørgsel om en enkelt overnatning for en person. Da hotellet har et tilbud med mad. Receptionisten grinede hånligt ad min forespørgsel og afviste blankt at det kunne lade sig gøre.
Helt ok, at det ikke kunne lade sig gøre, men er det nødvendigt at være nedladende og hånende?
Men det er vel standarden for deres service!

5 mai 2026

Réponse de Løgstør Parkhotel

Det er ikke sådan, det er foregået.
Du har spurgt om du kan købe et Risskov-ophold til 399 kr. for 1 person direkte hos os.

Du fik et helt neutralt svar, at det ikke er muligt. Ingen grinede ad dig - men du blev meget fornærmet og smækkede telefonen på.

Vi behandler alle gæster venligt og respektfuldt.

Kundeservice

Hyggelige rammer😊

Skønne omgivelser, smilende, imødekommende og hjælpsomme hotel-ansatte… Lækkert mad og i det hele taget hyggelig og festlig atmosfære…
Kan varmt anbefales😊

2 mai 2026

Réponse de Løgstør Parkhotel

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både omgivelserne, maden og vores personale levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du følte dig godt taget imod og kunne nyde den hyggelige atmosfære.

Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Noté 1 sur 5 étoiles

Mig og min mand skulle på et lille…

Mig og min mand skulle på et lille babymoon og nyde tiden sammen nu hvor jeg er gravid, da vi kom frem var det egentlig ok omgivelser

Til aftensmaden fortalte jeg dem at grundet graviditet kan jeg ikke spise koldrøger laks, de tilbød mig SALAT istedet for som om jeg er en kanin, hvordan i al verden bliver en gravid dame mæt på salat? Og hvordan kan I ikke lave lidt større retter? Hovedretten var ok, spurgte om de ikke kunne stege køden helt og ikke rosa det var sådan lidt bobbob. Senere på aftenen var vi ved at dø af sult og om natten vågnede jeg med kramper på grund af min sult, der var selvfølgelig ingen i receptionen og man skal vente. Så ikke gravid venligt overhovedet. Drikkelse er sindssygt dyrt 45 kr for en glas juice, kartonen koster 15, det er seriøst ondskabsfuld og at tage ***** på folk. Ejeren må virkelig være nærig fordi hold fast hvor du tjener penge på folk, men det de får er ikke 10% af hvad man betaler. Øv øv øv

2 mai 2026

Réponse de Løgstør Parkhotel

Tak for jeres anmeldelse.

Det er ærgerligt, når man får bestilt noget andet, end det man faktisk ønsker.

I har bestilt et ophold med en fast menu. Det fremgår tydeligt ved bestilling og i bekræftelsen, at menuen ikke kan ændres.

Det svarer lidt til at bestille “dagens menu” på en restaurant. Så har man valgt den sammensatte menu – ikke frit valg fra hele menukortet. Ønsker man frit valg, skal man vælge et ophold, hvor det indgår.

Har man særlige kosthensyn, fx i forbindelse med graviditet, anbefaler vi altid, at man kontakter os på forhånd, så vi bedst muligt kan tage hensyn til det.

Hvis man under opholdet mangler noget, hjælper personalet naturligvis gerne, hvis man henvender sig. Restauranten er åben længe om aftenen, i går til kl. 03, selv om receptionen ikke er døgnbemandet.

Vores drikkevarepriser ligger på niveau med andre danske hoteller og restauranter.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus