Jeg var meget imponeret over den måde man driver hotellet på, som en stor og velfungerende maskine, hvor vi følte os rigtig godt tilpas med den altid venlige og smilende stab, og maden var bare i top... Voir plus
L'entreprise a répondu
Netop hjemme igen efter 3 overnatninger på Løgstør Parkhotel Det har været en fantastisk oplevelse som langt oversteg vores forventninger, dejlig morgenbuffet og fremragende 3 retters menu om aft... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk søde høflige tjenere, god mad, fantastiske omgivelser😎 men kun en stjerne ⭐️ fordi der ikke var styr på det administrative. Vi ankommer og afleverer vores dealbevis, sammen med et hold... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rigtig god oplevelse med rummelige, lyse lokaler og dejlig natur udenfor. Rigtig god mad og opmærksomt personale. Kommer gerne igen snart 😊
Toftebjerg Alle 6, 9670, Løgstør, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 72 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Meget venlig personale og meget villig til at hjælpe med det hele.En meget god oplevelse

Réponse de Løgstør Parkhotel
Har lige haft to overnatninger, den ene med 3 retters menu. Det er et hyggeligt hotel. Der er styr på tingene og vi fik hurtigt svar på de spørgsmål der opstod under opholdet. Personalet var imødekommende gode til at få en samtale igang. Beliggenheden er Ok og dejligt med p.pladser. Den irske pub er hyggelig. Både morgenmaden, aftensmaden og eftermiddagskaffe/ kage var hel Ok.

Réponse de Løgstør Parkhotel
Jeg er kommet på hotellet siden 2003 og har haft et utal af overnatninger. Jeg kommer der fast hvert år i april sammen med 23 andre golfspillere og vi er altid blevet behandlet særdeles godt. Værelserne er ganske fine til prisen og indeholder hvad jeg har brug for. Betjeningen er helt i top og både morgenmaden såvel som aftenmenuen er meget tilfredsstillende. Beliggenhed og omgivelser er helt i top. Jeg glæder mig allerede til næste ophold og der er reserveret værelser til næste år.

Réponse de Løgstør Parkhotel
Fantastisk godt aftensmad med sovs som giver himmelsk smag.

Réponse de Løgstør Parkhotel
Ok ophold. God beliggenhed og ok værelser. "Spa" afdelingen samf rengøringen var dog mangelfuld.

Réponse de Løgstør Parkhotel
Vi havde et dejligt ophold på Løgstør park hotel.pænt værelse med terasse.rigtig lækkert mad.og hyggelig bar.

Réponse de Løgstør Parkhotel
Dejligt sted, lækker mad, god underholdning, vi blev dog mødt med en lidt sur receptionist, da vi forsøgte at få lov til at sidde sammen med et vennepar til middagen. Da vi havde bestilt særskilt kunne hun ikke hjælpe, fik bare det svar at der var fuldt booket. Så kom tjener Allan og fik bordene skubbet sammen, med godt humør og ingen sure miner.

Réponse de Løgstør Parkhotel
Super fint sted, rigtig god mad. Alt fungerede som det skulle. Vi kommer bestemt igen

Réponse de Løgstør Parkhotel
Godt show med Thoma Eje og Anders Bircow.
Værelser ok, med god dyner.
Aftensmad fin. Bortset fra at vi hjemmefra havde meddelt at en person ikke spiste fisk. Men det var bære ærgeligt. Det var der ikke noget alternativt til.
Personale ellers meget søde. Dog skulle men selv finde ud af hvornår der var kaffe og sødt. Og sådan.
Morgenmaden lidt la la. Savnede fx æg og bacon.
Men som overordnet et udemærket ophold

Réponse de Løgstør Parkhotel
Nu har vi været oppe hos jer for 4. gang.
Det er hyggeligt hver gang, fantastisk god mad samt underholdning, og ikke mindst gode værelser, med dejlige senge.
Betjeningen kan kun blive bedre, ved bedre uddannede personale blandt de unge, da de ikke er helt gearet til mange gæster.
Vh Pia Jensen, Grenå

Réponse de Løgstør Parkhotel
Vi havde en enkelt overnatning m/kaffe-kage, 2 retters menu og vinmenu. Vi var meget tilfredse og kan kun anbefale opholdet.
Pæne, store og rene værelser. Alt fungerer effektivt.
Rigtig gode vine af god kvalitet, og det var absolut i orden - og ellers har I jo også et vinkort :-)
Show med de 2 andre fra Linie tre var fantastiske morsomme- det var en virkelig god underholdning.
Så klart 5 stjerner herfra, tak ! Kh Susanne Aaen

Réponse de Løgstør Parkhotel
Vi havde et dejligt ophold. Pænt stort rent værelse. Vi vil fremhæve Allan som hjalp os ( 2 par som skulle sidde sammen, men fordi vi havde bestilt hver for sig, var vi blevet sat ved hver sit bord. Allan fixede det. ) TAK.
Allan var også fin med en frisk bemærkning hver gang vi mødtes. Super underholdning af Anders og Thomas fra linie 3. Maden var lækker og flot serveret af søde unge. Morgenmaden super og nok af det.
Tak for en god oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen. 🥰

Réponse de Løgstør Parkhotel
Hotellet dejlig og nemt tjek ind og ud - sms med værelsenr. - bordnr. 👍 mad perfekt - personale super og godt humør- underholdning kunne være så godt hvis rummet var bedre egnet - lyden ikke særlig god

Réponse de Løgstør Parkhotel
fantastisk aften med linje to og så først en fantastisk middag med tilhørende vine og varm og venlig betjening og morgenen efter en fantastisk morgen buffet værelset var rent og pænt så alt var som aftalt så det spiller bare Vh Vagn Østergård

Réponse de Løgstør Parkhotel
fine rene værelser, men mangler balkon/terasse
maden smagte rigtig godt og vine var af god kvalitet.
morgenmadsbuffeten var overdådig

Réponse de Løgstør Parkhotel
Et dejligt ophold til en rigtig god pris. Fint, stort værelse, lækker mad incl.vin, og et fantastisk underholdningsprogram med "linie tre" minus en.
En rigtig dejlig oplevelse.
Tror alle gæster tejser hjem med en glæde i sindet. Tak

Réponse de Løgstør Parkhotel
Vi min datter og jeg er på ophold med koncert på Løgstør Parkhotel med Thomas & Anders (linie 2🙂).
Samtidig en pragtfuld køretur herop.
Jeg vil fremhæve 2 unge gutter Jonas & Noah som serverede maden, de fineste smilende, imødekommende unge med et dejligt væsen samt en lidt ældre Allan som var så hjælpsom og fuld af overskud.
Allan henvendte sig til os efter optræden om vi syntes om koncerten, det er vældig flot og det sætter jeg pris på.
Mvh. Karen

Réponse de Løgstør Parkhotel
alt klappede perfekt et meget venlig personale stor ros her fra

Réponse de Løgstør Parkhotel
Stor værelse. God mad og betjening.
2. gang vi har været der og kommer gerne igen.