Hvor er det trælst at i reklamerer med at i har den nye Pepsi Max Gingerbread fredag og i ikke har. Også ret trælst at komme i butikken om torsdagen og så er der ingen prismærker på de kølere midt i... Voir plus
Lisez les avis des autres
Løvbjerg Brønderslev, forfærdelig service hvis du skal sende en pakke. Jeg havde forudbetalt porto og printet label da tiden var knap. Ankommer til butikken, og går hen til forsendelsesafdelin... Voir plus
Bestilte et tilbud med oksefars 8-12 % fedt i Løvbjerg på Koldingvej i Viborg. Bestillingen skulle afhentes mellem kl. 11 og 18. Da jeg arbejder havde jeg ikke mulighed for at afhente før om efter... Voir plus
L'entreprise a répondu
Løvbjerg Frederikshavn Dejligt med en flot ny butik med gode åbningstilbud. Jeg er lidt betænkelig ved skurene til indkøbsvogne der er ret meget fald på så hvis det stormer tror jeg vognene, kan tr... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Løvbjerg består af 17 lokale supermarkeder i Danmark, hvor du kan finde alt til hverdagen og festen ét sted. Løvbjerg vil gerne gøre det let for dig at foretage alle dine indkøb ét sted. Vi har alle basisvarer til fast discountpris og et stort og bredt udvalg af økologiske, glutenfri, sukkerfri, nøglehulsmærkede og miljømærkede varer til fast lav pris. Det hele - bare billigt!
Coordonnées de contact
Borgergade 12, 8700, Horsens, Danemark
- marketing@lovbjerg.dk
- www.lovbjerg.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Hvor er det trælst at i reklamerer med…
Også ret trælst at komme i butikken om torsdagen og så er der ingen prismærker på de kølere midt i gangen hvor i normalt har tilbudsvarer.
Løvbjerg Brønderslev er forfærdelig
Løvbjerg Brønderslev, forfærdelig service hvis du skal sende en pakke.
Jeg havde forudbetalt porto og printet label da tiden var knap. Ankommer til butikken, og går hen til forsendelsesafdelingen for at de kan scanne min label så jeg efterfølgende kan sætte den i et Postnord bur.
Her får jeg atvide af damen bag forsendelsskrænken at jeg SKAL igennem Kasse 1 for at sende min pakke.
Så var jeg jo nødsaget til at stå i kø i 15 MINUTTER i en fyldt butik for at jeg efterfølgende kan komme frem til kassen, hvorefter vi så går hen til forsendelsen. Der bliver brugt maksimalt 5 sekunder fra ekspedienten på at scanne min pakke før at jeg så kan få lov til at sætte den i buret.
Det er helt fuldstændigt latterligt at man bliver tvunget igennem hele butikken og 15 minutters kø for at sende en pakke med forudbetalt & printet label som bare skal scannes, i stedet for at selvsamme ekspedient bare gjorde det da jeg ankom første gang.
Vi har et erhverv hvor vi sender en del pakker, og dette er absolut sidste gang vi bruger løvbjerg. DET er til grin, og spild af folks tid.
Løvbjerg Nykøbing Mors
Løvbjerg Nykøbing Mors
Først vil jeg sige det er da super i har nogle spil hvor folk kan vinde premier men kan da ikke passe at det skal gå ud over dem som ikke vinder noget...
Vi havde fundet alt hvad vi skulle have og går så op til kassen der stod dem som vidst havde vundet noget med 50 vare eller mere det tog jo en evigehed 5 min stadig ikke sket en skid der efter sagde vi må vel bruge den med få vare så.... den pige der stod nej det må jeg ikke i skal bruge den anden jamen den står jo helt stille ja men i skal bruge den og han sagde selv det her kommer til at tage lang tid.... INGEN af dem ringede efter hjælp ! så siger Pigen hun kan tage varene og vi står forvirret og går der over til hende hvor hun siger JEG HAR SAGT JEG MÅ IKKE TAGE JERES VARE og hun var grov i munden.... vi går tilbage 10 min senere jeg jeg lige ved at sige Vi går bare så kan de selv ryde op.... Men vi kommer igennem efter 15min eller mere og Vores is var jo smelted pga det tog så lang tid
Det er jo så tåbelidt
at fordi nogen vinder noget skal vi andre gå der fra med smelted vare.... Det er for Dårligt
og De 2 der var der burde have mere styr på det eller ringe efter hjælp i stedet for bare at side og glo og ikke hjælpe hinanden...

Réponse de Løvbjerg Supermarked
Man får ikke hvad man har bestilt….
Da jeg arbejder havde jeg ikke mulighed for at afhente før om eftermiddagen ved 16.30 tiden. På daværende tidspunkt var der udsolgt af oksefars!!
Det er ekstrem dårlig stil at man ikke kan få det som er bestilt.
Jeg ved ikke om det er bevidst, at man lader være med at melde ud hvis tilbuddet er udsolgt, for at få kunder ind i butikken. Det er ikke bare irriterende men også frustrerende som kunde at have brugt tid og benzin på ingenting.

Réponse de Løvbjerg Supermarked
Løvbjerg, Varde. Det sejler!
Tomme hylder, varer som ikke er stillet på plads, medarbejdere som ikke sanser man er der, paller med brugt emballage smidt midt i det hele. Sådan kan man kort beskrive min visit idag.
I brød sektion var der flere tomme hylder, og ikke fordi de vare der manglede var på tilbud. Så er der flere steder hvor der er palle med varer som ikke er stillet på plads, sådan har det været i lang tid. Og det med medarbejderen - hele sektion var sparet så jeg var nød til at bakke, han gav ikke udtryk for han har set mig. Og når pallen er endelig tømt, så få den lov til at ligge så den fylder så meget som muligt - jeg kan godt forstå at man skal hente en palleløfter, men man kan sørge for ting ser ordentlig ud, og fylder mindst muligt.
Selvom denne anmeldelse beskriver hvad jeg oplevet i dag, er det sådan har daglig dag i Varde afdeling været i noget tid, og det er et skam, da for få år siden var den min fortrukne supermarket i Varde under den gl. Købmand Michael. Det kan jeg ikke sige længere.

Tilbudsfusk
Jeg kan ikke finde dokumentation for, at Segredos de São Miguel nogensinde har kostet 79,99 kr. hos Løvbjerg. Tværtimod viser tidligere tilbud priser på ca. 35–45 kr. Hvis 79,99 kr. bruges som førpris, skal den være den reelle laveste pris i de 30 dage umiddelbart før tilbuddet. Det virker derfor misvisende at reklamere med „Spar 30 kr.“, når vinen normalt sælges til langt under 79,99 kr.
Tænker I skal tjekke op på om I generelt snyder! Jeg har fundet to vin mere der har været på bud i juli også, I benytter falske førpriser i den nye avis.
Tarani Gamay Rosé / Rosé d’Anjou og Ace One Victoria
Er det generelt at I tryller med priserne i alle varegrupper eller er det kun med vin?

Løvbjerg Vejen fejl i priser
Løvbjerg Vejen
Fejl i priser. Alle snakker om jer. Hvorfor er det aldrig for lidt man betaler. Få nu styr på jeres priser, man får det indtryk €at det er bevist at I snyder kunderne. Når man den ene dag betaler for meget for en vare, og varens pris ikke er rettet næst gang man køber varen må det være tyveri.
Mvh.
Preben

Arrogant medarbejder ved slagteren
Har i dag 30/7 kl. 16:00 været forbi slagteren i Løvbjerg Brønderslev for at hente et ja tak tilbud på 12-15 stk. curvetter med i alt ca. 10-11 kg. En medarbejder hjalp med at finde varen. Hvorefter vi går mod kassen og ser der kun ligger 7 stk. så vi bliver i tvivl om det er det rigtige tilbud vi har fået. Vi gik tilbage og spurgte om de havde en anden kasse med det angivede styk af curvetter. Vi bliver mødt af den samme medarbejder, som pludselig er arrogant og nærmest sur over at vi har talt hvor mange der var i kassen. Han svarer igen og siger at vi har åbent kassen og at vi bare kan skære dem over. Derefter spørger vi efter en mørbrad på 2-2,2 kg. hvor han kommer ud med 2 stk af 1 kg hver. Her forklarer vi at vi ønsker 1 mørbrad på 2 kg. hvor han siger at 2 mørbrad på 1 kg er det sammen som 1 mørbrad på 2 kg. Vi siger pænt nej tak og tager kassen med de 7 curvetter og siger tak for hjælpen, hvor til han bare vendte ryggen til.
Sidste gang jeg sætter mine ben i denne butik.

løvbjerg Brønderslev
løvbjerg Brønderslev
der var et stor skilt foran kylling med tilbud kortdato
alle der kom forbi fyldte i kurven det var jo super billigt
men i kasse var prisen en helt anden det var faktisk meget dyrt og jeg henviser til deres skilt
chefen kom forbi og fortalte at skiltet var placeret forkert og kikkede på mig som om jeg var dum, så fortalte han mig det er ikke forbudt og tænke sig om ..!
jeg har rigtig mange gange oplevet at prisen er en anden i kasse end de tilbud som de selv laver
jeg tænker hvis jeg bytter prisen på en vare er det tyveri
hvis de bytter prisen på en vare er det en fejl uden konsekvens for dem ..
og jeres standart svar er jeg på ingen måde interesseret i det kender vi i forvejen det er jo bare en fejl …
i laver selv jeres tilbud i sætte selv jeres priser
det er sku tankevækkende der er så mange gentagende fejl
siden det bliver ved må det jo være forretning

Réponse de Løvbjerg Supermarked
10 kg kampben i en massiv frossen klump…
10 kg kampben i en massiv frossen klump sku ik i orden esbjerg

Jeg søgte job hos dem 12/5
Jeg søgte job hos dem 12/5 - fik en bekræftelse på at de havde modtaget den. Forgæves forsøgt at kontakte dem flere gange den sidste måneds tid - dårlig stil ikke at melde tilbage en måned efter ansøgning er sendt…

LØVBJERG TARUP CENTRET
Igen er der fejl i prisen. ALTID priser der ikke passer.
DET ER SIMPELTHEN IKKE I ORDEN.

For en i h.......
For en i h......., var ude og hente mit smørrebrød som vi skulle bruge kl 12.
Der var intet lavet trods vi har billede af bestillingen som vi bestilte først på ugen
Ked af det Løvbjerg Fredericia så mistede i lige et par kunder mere

Réponse de Løvbjerg Supermarked
Igen igen har Løvbjerg varer på tilbud…
Igen igen har Løvbjerg varer på tilbud som ikke er til salg.
3. gang på 4 måneder er Hansen ispinde ikke at finde i forretningen.
Undskyldningen denne gang, “Jamen vi kan ikke sælge dem”.
En anden undskyldning lyder “ de er nok udsolgt”
Men, men de har aldrig været i forretningen.
Undskyldningen lige efter jul lyder “ Måske har vi problemer med det økologiske sortiment”,
Og den bedste undskyldning af alle “Hansen is var på tilbud i sidste uge” Ja ja klogesen, her er tilbudsavisen, og hvad ser vi. Hansen is, bare ikke i Løvbjerg.

Dårligste Håndværker i lang tid
Dårligste Håndværker i lang tid.
Var der 0900. Købte håndværkere til 8,-
Tør og intetsigende.
Når man handler der, er det 3 i en.
Første
Eneste
Og sidste gang man gør det.

Réponse de Løvbjerg Supermarked
Min anmeldelse vedrører Løvbjerg Sct. Mathias Center Viborg.
Min anmeldelse vedrører Løvbjerg Sct. Mathias Center Viborg.
Da Løvbjerg overtog efter Meny tænkte jeg fint , men jeg blev gradvist mere og mere skuffet over en så dårligt drevet butik.
Meget ofte har de ikke de varer beskrevet i tilbudsavisen.
Brødafdelingen har 3/4 tomme hylder , har flere gange kommet hjem med halvrådne tomater og kartofler.
Og hvor er det dog trist at 70% af varene i avisen er junkfood/ultraforarbejdede "fødevarer" , Løvbjerg går vist ikke meget op i at tilbyde kunderne ordentlige varer!
Jeg har lagt ca. 3000,- hver måned i butikken , det kommer ikke til at ske mere.
Jeg spår ikke Løvbjerg en lang fremtid her i centret.

Réponse de Løvbjerg Supermarked
Aldrig har jeg mødt så sur en…
Aldrig har jeg mødt så sur en uddeler,de havde et skilt hvor der stod at man kunne få et bundt bananer med 7 stk men de havde kun nogle med 4 stk i et bundt og der fik jeg at vide de kostede det samme. Så jeg fik at vide sådan var bare hos dem. 👎🏼👎🏼

Réponse de Løvbjerg Supermarked
Har aldrig det de lover i frederiķshavn
Alt hvad de har a tilbud er altid udsolgt...gangteret fordi.uha nu har for mange købt billigt,,så nu melder vi udsolgt...løvbjerg Frederikshavn..en ussel butik...

UDEN GEBYR PÅ FIRMAKØB
UDEN GEBYR PÅ FIRMAKØB - Jeg er glad for at i ikke vælger at lægge gebyr på små virksomheder når vi handler i i LØVBJERG. så jeg har skiftet fra bilka til jer :-)
Jeg skulle afhente et dobbelt bundt…
Jeg skulle afhente et dobbelt bundt tulipaner i Løvbjerg, Tarup. Jeg skulle lige finde udleveringen og da gav jeg nummeret og fik at vide at jeg bare skulle tage et bundt. Syntes at 60 kr var mange penge for 9 tulipaner. Det viste sig så at jeg kun fik halvdelen. Det vidste jeg ikke lige noget om.
Kommer der aldrig mere

L’expérience Trustpilot