Lækker anretning. Lækker smag. Mad nok. Lækker brød Kagen, meget utilfredsstillende!! Det var ikke cheese kage. Hvilket vi bestilte i menu Smagen var yderst kedelig. Og smagte ikke godt. Og... Voir plus
Løvbjerg Overlund, Viborg En skøn og dejlig mad oplevelse. Rigeligt med mad. Gæsterne roste det hele. Vi blev “brændt af” af Bilka Viborg 2 dage før vi skulle holde arrangementet. Løvbjerg stod (... Voir plus
Løvbjerg Åbenrå - alt var godt og som planlagt. Jeg hentede maden - den var klar! Hurtig, effektiv og ingen ventetid ved kassen fordi det er betalt i forvejen. Virkelig godt! Pakket forsvarlig ind med... Voir plus
Maden var velsmagende, og servicen helt i orden. Maden var i papkasser der var for små i højden, hvilket bevirker, at maden var sammentrykket, og svær at skille ad i de rette stykker. Det er ikke n... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Mad til hygge, højtider og anledninger - gjort let for dig. Prøv fx vores populære tapas, smørrebrød, stjerneskud og festmenuer. Derudover har vi altid sæson-menuer til sommer, Mortens aften, jul og nytår. Vores 95 slagtere garanterer for kvaliteten.
Borgergade 12, 8700, Horsens, Danemark
- info@lovbjerg.dk
- madudafhuset.lovbjerg.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 97 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Super god service og lækkert mad
Super god service og lækkert mad.
Der manglede desværre lidt på tapas platten, fandt jeg ud af da jeg kom hjem med det.
Tog kontakt til løvbjerg - og der blev givet kompensation.
Bestiller mad derfra en anden gang.
Lækker anretning.
Lækker anretning.
Lækker smag.
Mad nok.
Lækker brød
Kagen, meget utilfredsstillende!!
Det var ikke cheese kage.
Hvilket vi bestilte i menu
Smagen var yderst kedelig. Og smagte ikke godt. Og de stykker der var skåret var kante stykker og meget små...
Kun MEGET dårligt at sige om det!!!
Som altid god og veltilberedt
Som altid god og veltilberedt. Derfor vi kommer igen og igen
Pølsebord fra Løvbjerg Fredericia:
Pølsebord fra Løvbjerg Fredericia:
Dejlig frisklavet pålæg med masser af tilbehør
Løvbjerg Åbenrå - alt som ønsket!
Løvbjerg Åbenrå - alt var godt og som planlagt. Jeg hentede maden - den var klar! Hurtig, effektiv og ingen ventetid ved kassen fordi det er betalt i forvejen. Virkelig godt! Pakket forsvarlig ind med det hele!
Smørrebrød
Dejligt frisk rugbrød, helt ny smurte lækre smørrebrød. Godt med pålæg og ikke alt for meget pynt
Mine gæster og jeg var meget tilfredse…
Mine gæster og jeg var meget tilfredse med fødselsdagsplatterne vi fik fra butikken i Horsens
Har faktisk skrevet til jer på mail
Har faktisk skrevet til jer på mail, for det var et kedeligt anrettet tapasfad. Syltede rødløg i overflod, salami klistret sammen, som var det lige taget ud af en pakke. Få oliven og ikke meget laks. Maden smagte fint, men 675 kr for tapas til 4, det kunne jeg have gjort bedre selv. Og I skriver “ lækkert brød” , det var to ciabattabrød. Jeg købte selv extra brød, kiks og andet tilbehør. Så en skuffende tapas , jeg ikke gør igen
Lækkert smørrebrød
Det var virkelig en fantastisk oplevelse.
Lækkert og flot smørrebrød som smagte forrygende. Havde aldrig prøvet det før, men absolut ikke sidste gang jeg har bestilt hos jer. Mvh. Lis Hansen
Fine jubilæumsplatter 🥰
Fine jubilæumsplatter, som smagte dejligt. 🤗 Vi var meget tilfreds og kan kun anbefale maden. 🥰 I det hele taget har vi altid været tilfreds med jeres mad. Glade kunder. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Løvbjerg Overlund
Løvbjerg Overlund, Viborg
En skøn og dejlig mad oplevelse. Rigeligt med mad. Gæsterne roste det hele.
Vi blev “brændt af” af Bilka Viborg 2 dage før vi skulle holde arrangementet. Løvbjerg stod ( som altid) klar til at hjælpe os. Tusind tak endnu engang 🙏🏻
Lækkert mad
Maden var velsmagende
Maden var velsmagende, og servicen helt i orden.
Det er ikke nemt at unsgå, at kasserne stables, og det giver et ekstra tryk oppefra.
Flot pyntet og velsmagende smørrebrød…
Flot pyntet og velsmagende smørrebrød på torsdagstilbud fra Løvbjerg Esbjerg.
Alt var så super lækkert og godt
Alt var så super lækkert og godt. Det gør vi helt bestemt igen da. Kan kun anbefales
Altid tilfreds
Vi har mange gange købt smørrebrød i Løvbjerg og er godt tilfreds. Og gæsterne er også begejstrede.
Købte 4 × jubilæumsplatter til…
Købte 4 × jubilæumsplatter til fødselsdagsmiddag.
Flot anrettet, yderst velsmagende- og rigelig mad!
Det benytter vil jeg benytte mig af, en anden gang.
Igen Så lækkert smørrebrød
Igen Så lækkert smørrebrød , køber gerne igen