Lækker anretning. Lækker smag. Mad nok. Lækker brød Kagen, meget utilfredsstillende!! Det var ikke cheese kage. Hvilket vi bestilte i menu Smagen var yderst kedelig. Og smagte ikke godt. Og... Voir plus
Løvbjerg Overlund, Viborg En skøn og dejlig mad oplevelse. Rigeligt med mad. Gæsterne roste det hele. Vi blev “brændt af” af Bilka Viborg 2 dage før vi skulle holde arrangementet. Løvbjerg stod (... Voir plus
Løvbjerg Åbenrå - alt var godt og som planlagt. Jeg hentede maden - den var klar! Hurtig, effektiv og ingen ventetid ved kassen fordi det er betalt i forvejen. Virkelig godt! Pakket forsvarlig ind med... Voir plus
Maden var velsmagende, og servicen helt i orden. Maden var i papkasser der var for små i højden, hvilket bevirker, at maden var sammentrykket, og svær at skille ad i de rette stykker. Det er ikke n... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Mad til hygge, højtider og anledninger - gjort let for dig. Prøv fx vores populære tapas, smørrebrød, stjerneskud og festmenuer. Derudover har vi altid sæson-menuer til sommer, Mortens aften, jul og nytår. Vores 95 slagtere garanterer for kvaliteten.
Borgergade 12, 8700, Horsens, Danemark
- info@lovbjerg.dk
- madudafhuset.lovbjerg.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 97 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Vi fik jubilæums platte og det var…
Vi fik jubilæums platte og det var virkelig godt og rigeligt med mad.
Så ikke sidste gang jeg bestiller hos Løvbjerg.
Bestilte sliders fra Løvbjerg Odder
Bestilte sliders fra Løvbjerg Odder. Lekkert og delikat anrettet. Smakte deilig. Kan anbefales.
Løvbjerg Tarupcenteret i Odense kan anbefales
Havde bestilt 12 stk. smørrebrød til 4 personer. Der blev spist de 10 stk. + jeg havde ost efterfølgende. Maden blev rost. Kan varmt anbefales hos LØVBJERG I Tarupcenteret i Odense.
Erik
Utrolig lækker pålægskagemand 😊
Utrolig lækker pålægskagemand 😊
Lækker bund , lækker og blød 😊
Lækre 1/4 pålægsfirkanter
Havde bestilt 2 kvarte pålægsfirkanter til 5 personer. De var virkelig lækre - både brødet og mængden af pålæg. Vi var alle begejstrede og der var rigeligt med mad. Prisen og kvalitet helt i top👍☺️
God madoplevelse.
God madoplevelse.
God fyld osv på smørebrød
Dog var der en forkert i leveringen en æggemad som ha været med chilimayo var en alm øggemaf
Smagte godt
Mega lækkert og super godt udvalg
Mega lækkert og super godt udvalg! Der var faktisk mange rester til dagen efter 😍
Hende der udleverede var glad for at se…
Hende der udleverede var glad for at se os, og gav en flaske vin med i prisen.
DET er at gå den ekstra kilometer for kunden!
Tak til Løvbjerg i Overlund.
Alt for dyrt til hvad man reelt får
Alt for dyrt til hvad man reelt får, for pengene. Og så ikke præsentabel ud, salat pynt ødelagde indtrykket.

Réponse de Løvbjerg - Mad ud af huset
20stk blandet
20stk blandet. Friske og vel anrettede,- klar til tiden. Ikke voldsom store, men alligevel rigtig fine og især til torsdags prisen 29/stk. Kan varmt anbefales 😁👍🏼
Som altid flot og lækkert mad
Fiske tapas synes desværre at smagen…
Fiske tapas synes desværre at smagen var kedelig.
Fik mad til vores gæster løvbjerg…
Fik mad til vores gæster løvbjerg Odder. Ikke noget at sætte en fingere på. Godt og rigeligt
Det var helt fantastisk med små…
Det var helt fantastisk med små burgere, vi fik 75 stk og det passede perfekt. Vi har dog en lille bøn. Dem vi fik med kylling var så stærke de ikke kunne spises. Vi havde 35 gæster og det var det samme de sagde. Alt for stærke.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse.
Nem bestilling, nem afhentning.
Dejlig mad, nok til ALLE! Pænt pyntet.
Varm anbefaling.
Fik 4 fiskeanretninger afhentet kl…
Fik 4 fiskeanretninger afhentet kl 11:00 søndag iLøvbjerg Aabenraa. Der var rigeligt af alt. Anretningen på 2 store fade var dog lidt ulogisk, da det kunne være svært at se, hvilke ting, der hørte sammen. Alt var ok med gode friske råvarer til en rigtig fin pris
Utrolig lækker tapas-anretning og mere…
Utrolig lækker tapas-anretning og mere end rigeligt.