Luxeoverhemden Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Snelle aflevering, dramatische after sales

Ik heb de afgelopen jaren meerdere keren iets besteld bij Luxe Overhemden. Geen enkele keren problemen gehad met de bestelling en aflevering. Echter bij de laatste bestelling heb ik helaas ook kennis gemaakt met hun after sales en klachtafhandeling. Ik ben niet al te kritisch en schrijf zeker niet snel een negatieve review. Maar wat ik met dit bedrijf heb meegemaakt, heb ik nog nooit eerder meegemaakt. En ik bestel best veel via internet.

Het begon met een simpel probleem met een blouse die ik had besteld. Bij de eerste keer aantrekken ontstond er een scheur in de mouw. Met kleding is het altijd discutabel of het dan om een fabricagefout gaat of niet. In dit geval vond ik overduidelijk dat het product rederlijkwijs niet aan de verwachtingen voldoet. Een blouse mag mijns inziens niet bij normaal gebruik binnen een week scheuren.

Na luxe overhemden hiervan op de hoogte gesteld te hebben en gevraagd hoe we dit konden oplossen, kwamen ze met het voorstel dat ik zelf maar even langs een kledingherstelbedrijf moest gaan om het te laten repareren. Ze zouden vervolgens bekijken of ze de kosten zouden vergoeden of niet. Wat precies de criteria waren wanneer ze iets zouden vergoeden waren mij niet duidelijk en ik ben niet akkoord gegaan met hun voorstel. Ook omdat ik geen kledingbedrijf hier in de buurt heb zitten. Mijn tegenvoorstel om simpelweg de blouse te retourneren en een nieuwe toe te sturen gingen ze niet mee akkoord. Ik had immers volgens hun de blouse zelf gescheurd en omdat de scheur er bij aflevering niet in zat was her geen fabricagefout. Erg vreemd in mijn ogen, omdat een fabricagefout zich niet perse bij aflevering hoeft te manifesteren. Dit kan ook later gebeuren. Het volgende voorstel was dat ik op mijn eigen kosten de blouse zou repareren en zij uit coulance een nieuwe blouse tegen 50 procent korting zouden toesturen. Uiteindelijk ben ik hier ook niet mee akkoord gegaan en hebben we afgesproken dat zij de blouse zouden repareren. Op zich een prima middenoplossing.

Na dit moeizame traject dacht ik dat we er wel zouden zijn. Helaas bleek het terugsturen van de gerepareerde blouse een drama te zijn waarin ik werd weggezet als leugenaar en iemand die opzettelijk GLStwee keer voor niets heeft laten komen om luxe overhemden op kosten te jagen.

Na een mail van GLS op vrijdag 23 september dat zij de maandag erop de bestelling zouden afleveren, heb ik direct een nieuwe afleverdatum gekozen omdat ik vanaf die dag op vakantie zou zijn voor enkele weken. Mijn buren zouden de bestelling vrijdag 30 september in ontvangst kunnen nemen. Na mijn vakantie bleek de blouse niet te zijn afgeleverd. Ook geen "niet thuis" kaartje in de bus en de buren (die de hele dag thuis waren) hebben ook geen gls bezorger aan de deur gehad. Vervolgens via de gls website het pakket gevolgd en deze bleek weer retour te zijn gestuurd naar luxe overhemden. Er stond wel bij dat er een eerste afleverpoging had plaatsgevonden op 30 september. De hele situatie voorgelegd aan luxe overhemden en vriendelijk verzocht om het nog een keer te versturen, omdat ik dacht dat bij gls niet goed was gegaan.

Allereerst kreeg ik van hun het verwijt waarom ik niet eerder contact had opgenomen. Nu was de bestelling immers weer bij hun retour gekomen. Vervolgens even fijntjes de mededeling dat ze normaliter bezorgkosten in rekening brengen bij een tweede bezorgpoging. Omdat ik in de tussentijd al meerdere duidelijk had gemaakt dat het probleem niet bij mij lag, schoot die opmerking mij in het verkeerde keelgat. Wat kan ik er immers aan doen dat gls geen briefje in de bus heeft gedaan en geen tweede afleverpoging heeft ondernomen. Dat staat nog even los van het feit of ze nu wel daadwerkelijk langs zijn geweest.

Luxe overhemden gaf aan dat er wel degelijk een tweede afleverpoging had plaatsgevonden en waarom ik twee keer een bezorgdatum had aangegeven wanneer ik wist dat ik niet thuis zou zijn. Volgens hen klopte mijn verhaal niet en volgens hen probeerde ik de boel opzettelijk te saboteren. Ik citeer uit een mail:

"
Waarom laat u GLS het pakket twee keer bij u langs komen om het pakket te bezorgen terwijl u weet dat u niet thuis bent en weet dat uw buren ook niet thuis zijn (bevestigd door GLS)

Wij hebben daarom (na uw laatste mail) het vermoeden gekregen dat dit met opzet is gedaan.
Wij gaan het pakket nu alleen verzenden als u de verzendkosten zelf eerst betaald en als u het pakket heeft ontvangen, crediteren we de verzendkosten terug (omdat ik u dat eerder heb toegezegd)."

Kortom ik moest nu ineens zelf de retourkosten voorschieten. Terwijl we al waren overeengekomen dat de bestelling vandaag (17 sep) verstuurd zou worden. Omdat ik alleen een kritische mail had gestuurd en nogmaals de situatie had uitgelegd kwamen ze ineens met bovenstaande wijziging. Uiteindelijk heb ik de volledige track en trace moeten overleggen om ze te bewijzen dat ik niet zat te liegen over de bezorging.

De blouse is gelukkig nu onderweg. Ik laat het bij een gls afhaalpunt afleveren om een situatie als deze te voorkomen.

----- update naar aanleiding tegenreactie -----
Beste medewerker luxe overhemden,

U weet net zo goed als ik dat alles wat ik vermeld volledig is gebaseerd op de feiten uit onze mailwisseling. Om wederom te melden dat mijn verhaal vol onwaarheden zit, zet u mij weer weg als leugenaar.
Laat het duidelijk zijn dat ik uw bedrijf nooit bewust in diskrediet wil brengen, maar dat wil niet zeggen dat ik mijn verhaal niet mag doen. Daarnaast heeft u inderdaad gelijk over de positieve beoordelingen. Ik wil hier alleen bij opmerken dat het alleen ervaringen zijn met jullie verkoop. Daar ben ik zelf ook tevreden over.

17 octobre 2016
Avis spontané
Logo de Luxeoverhemden

Réponse de Luxeoverhemden

Beste Robert,

Bedankt voor uw uitvoerig schrijven. Echter, wij zullen hier niet in detail op in gaan, omdat we hebben geconstateerd dat er helaas teveel onwaarheden zijn verteld in uw verhaal. Dat vinden we erg jammer. Tevens betreuren wij het zeer dat u zo’n negatieve ervaring heeft gehad, wat overigens zeker niet onze intentie was, en wij doen uit coulance altijd ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en dit blijkt ook uit de beoordelingen van onze klanten.

In ieder geval hebben wij de situatie uiteindelijk op onze kosten opgelost, ondanks dat u niet open stond voor onze voorstellen en dat GLS aangaf dat u meerdere malen niet thuis was (ook uw buren niet) op de gewenste afleverdatum. Nadat u terug was van vakantie hebben we het overhemd voor de derde keer naar u terug gestuurd. Wij wensen u alsnog heel veel draagplezier.

Luxe Overhemden

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een overhemd besteld wat net uit voorraad bleek te zijn. Ik had het overhemd echt nodig voor een feest, dus stuurde ik ze daarover een mailtje. Toen kreeg ik een ander, duurder, overhemd hier voor in de plaats. De levering was daardoor nog op tijd en het overhemd is van goede kwaliteit. Daarnaast kreeg ik binnen vijf minuten antwoord op mijn mails.

31 mai 2013
Avis spontané

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus