moest mijn wekker resetten maar wist niet hoe mail gestuurd voor uitleg binnen 5 minuten antwoord met de uitleg hoe te doen super bedrijf die achter hunnen producten staan ik raad deze ondernemin... Voir plus
Lisez les avis des autres
Snelle levering van wat ik bestelde. Het apparaat kwam overeen met wat ik verwachtte. Bij ontvangst ontbrak echter een voedingsdraad. Deze werd onmiddellijk op eenvoudig verzoek nagezonden. Wat dus ee... Voir plus
Mijn vader is blij met zijn nieuwe wekker voor iemand van 84 is hij simpel te begrijpen, en wat voor hem belangrijk is hij hoort hem
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Luxime ontwikkelt hoogwaardige wekkers en slaapaccessoires die design en techniek combineren. Onze producten worden ontworpen met focus op betrouwbaarheid, gebruiksgemak en een minimalistische uitstraling die past in een modern interieur. Wij kiezen bewust voor duurzame materialen, stille uurwerken en heldere displays, zodat elk detail klopt van functionaliteit tot afwerking. Bij Luxime staat kwaliteit centraal, zowel in onze producten als in onze service. Wij leveren snel, communiceren helder en lossen vragen of problemen direct en professioneel op.
Coordonnées de contact
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
wekker met projectie werkt
De wekker met projectie is toch wel klein, maar werkt prima. Het lastige was alleen om de projectie goed te laten werken. Na een verzoekje aan Luxime werd dit binnen enkele minuten beantwoord en opgelost: stekker er uit, batterij er uit, resetten. Een beetje omslachtig, maar het werkt wel. Waar voor je geld.

De projectie wekker
De projectie wekker vind ik ideaal en de service bij een storing is uitstekend, zeer snelle en volledige reactie.

Klok instelling
Op zondag antwoord op mijn vraag voor instelling van een klok en het werkte prima.

Réponse de Luxime
Ik had een wekker gekocht en was het…
Ik had een wekker gekocht en was het voedingssnoer kwijt. Deze werd kosteloos nagestuurd. Super service!

Zeer goede service!
Zeer goede service!
Ontvangen wekker had een display probleem, na dit gemeld te hebben werd ik zeer snel beantwoord en is dit heel snel naar volle tevredenheid opgelost. Hier kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen.
En de wekker is fantastisch, eindelijk een display wat goed in te stellen is voor snachts, hij kan het zelfs automatisch 👍

Service
Een wekker voor onze dochter gekocht.
Ze heeft na een tijdje per ongeluk de kabel kapot gemaakt.
Contact opgenomen via e-mail.
Zeer snelle en vlotte reactie.
Top service!

Prima service
Prima service! De wekker die ik ontvangen had bleef knipperen. Toen ik dit meldde is er direct een andere wekker opgestuurd en die werkt zoals het moet.

Top service
Ik had een wekker gekocht van Luxime en ik had een vraag, want kwam er niet uit bij het instellen. Ik kreeg binnen een uur reactie vi de mail en de wekker werkt perfect. Super goede service, mijn complimenten.

Snelle en goede service
Ik had een projectiewekker gekocht via Bol.com.
Het projectiegedeelte werkte niet naar behoren dus werd deze gemeld voor retour. Luxime kwam gelijk in de lucht om te helpen, en gaf het advies om de wekker te resetten en het stappenplan.
De wekker werkt naar behoren en binnen 10 minuten van retour naar houden.

Réponse de Luxime
Een super goede service en vriendelijk…
Een super goede service en vriendelijk benadering.

Slechte service
De wekker bleek het niet te doen. Wij waren op vakantie en konden niet op tijd retourneren. Moeten we alsnog de kapotte wekker betalen. Slechte service. Pas op met deze firma.

Luxime digitale wekker…
Gisteren de Luxime digitale wekker ontvangen. Blij verrast, niet alleen door het uiterlijk maar ook door zijn functionaliteit. Door een stommigheid had ik de mail verwijderd en zodoende dus ook de link naar het E-book. Even een WhatsApp bericht versturen en binnen een mum van tijd had ik mijn info weer. Kortom een goed product en uitstekende service.

Enorme bla-bla handleiding
Enorme bla-bla handleiding. Er zat een batterij in mijn wekker ( leeg ) terwijl de instructies duidelijk stelden dat er geen batterij bijgeleverd was.
Klok gaat na 10 seconden uit en zodra je de netvoeding loskoppelt eveneens.
Het ziet er prachtig uit, maar totaal niet practisch en dus fristrerend.
Misschien heb ik een defecte en teruggestuurde wekker ontvangen ? Dat zou een hoop verklaren ( maar is natuurlijk heel slordig als dat zo is ).
Complimenten
Ik had bij Luxime een analoge wekker gekocht voor mijn oma. Zij is er ontzettend blij mee. De levering was snel en ik ben het meest tevreden over de nachtmodus. Dik tevreden!!
Decent product
Bought a basic digital alarm clock from luxime, arrived in 2 days, works as expected. The display is clear, and the alarm is loud enough without being annoying. Only wish it had more sound options. Overall, good value for the price.
Betaalbare wekker die goed werkt en…
Betaalbare wekker die goed werkt en niet te licht is voor de ogen. Blij met mijn aankoop.