Luxime Avis

4,4

moest mijn wekker resetten maar wist niet hoe mail gestuurd voor uitleg binnen 5 minuten antwoord met de uitleg hoe te doen super bedrijf die achter hunnen producten staan ik raad deze ondernemin... Voir plus

Snelle levering van wat ik bestelde. Het apparaat kwam overeen met wat ik verwachtte. Bij ontvangst ontbrak echter een voedingsdraad. Deze werd onmiddellijk op eenvoudig verzoek nagezonden. Wat dus ee... Voir plus

Mijn vader is blij met zijn nieuwe wekker voor iemand van 84 is hij simpel te begrijpen, en wat voor hem belangrijk is hij hoort hem

De wekker met projectie is toch wel klein, maar werkt prima. Het lastige was alleen om de projectie goed te laten werken. Na een verzoekje aan Luxime werd dit binnen enkele minuten beantwoord en opgel... Voir plus

1. Magasin d'électronique

Luxime ontwikkelt hoogwaardige wekkers en slaapaccessoires die design en techniek combineren. Onze producten worden ontworpen met focus op betrouwbaarheid, gebruiksgemak en een minimalistische uitstraling die past in een modern interieur. Wij kiezen bewust voor duurzame materialen, stille uurwerken en heldere displays, zodat elk detail klopt van functionaliteit tot afwerking. Bij Luxime staat kwaliteit centraal, zowel in onze producten als in onze service. Wij leveren snel, communiceren helder en lossen vragen of problemen direct en professioneel op.

4,4

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

32 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Wekker binnen 2 jaar defect en géén garantie meer

Op 22-08-2023 een digitale wekker voor € 23,90 gekocht. Toch geen koopje voor een wekkertje.
Op 19-12-2024 gemeld dat de wekker het niet meer doet. Het display werkt soms wel en vaak helemaal niet meer. Cijfers vallen weg of er komen alleen nog maar streepjes. Na melding het verzoek gekregen een filmpje te maken en via Whatsapp op te sturen. Dit allemaal gedaan. het antwoord was echter:
Wij geven bij onze wekkers 1 jaar garantie, binnen 1 jaar wordt de wekker vervangen. Bij mijn vraag dat er daarna toch recht is op fabrieksgarantie? Antwoord: "fabrieksgarantie is 1 jaar, bij aanschaf van een nieuwe bij uitzondering een kortingscode van 20%. Bij 'normaal' gebruik zou de wekker minimaal 4 jaar mee moeten gaan".
Dit is de reden dat Luxime van mij hooguit 2 sterren krijgt en ik er nooit meer iets zal bestellen.
E.C.

30 décembre 2024