Bedste køreskole! Jeg kørte med Yaser og havde også teoriundervisning med ham. Det har været super ligetil i forhold til undervisningen og kørsel følges ad. Yaser er rigtig god til at lærer fra sig o... Voir plus
Lisez les avis des autres
Virkelig god køreskole der hjælper dig igennem hele forløbet! Jeg havde et langt kørekort-forløb pga. covid-19 og udlandsrejser, men Jannie fra administrationen er altid meget forstående og hjælps... Voir plus
Fem stjerner her fra. Fik Anders som kørelærer, og jeg kunne ikke havde bedt om en bedre lærer. Vi fik sammen sat fælles fokus og mål på diverse fejl og mangler undervejs, og jeg fik derfor... Voir plus
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Lyngby Køreskole! Jeg bestod alle forløb i første forsøg, hvilket i høj grad skyldes køreskolens teoriundervisning, deres hjælperedskaber samt den praktiske und... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Køreuddannelsen er ikke et 'hvilket-som-helst' kursus. Lyngby Køreskoles mission er at uddanne nye bilister med OVERSKUD både til - og efter køreprøven. Vi vil rigtig gerne høre om din oplevelse af kurset, og TrustPilot her er et fint sted at dele den igennem. Fortæl os både hvad du syntes var godt og mindre godt, så vi kan lære af det og blive endnu bedre. På forhånd Tak.
Coordonnées de contact
Engelsborgvej 47, 2800, Kongens Lyngby, Danemark
- 20927407
- info@lyngbykoereskole.dk
- www.lyngbykoereskole.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Klar anbefaling herfra
Startede med at tage kørekort tilbage i sommeren 2020 - efter et langt og kaotisk forløb, med en virkelig dårlig konkurrende køreskole, hvor jeg næsten havde mistet modet, skiftede jeg over til Lyngby Køreskole, hvor jeg fik Torsten som kørelærer.
Her fik jeg pludselig troen på at jeg kunne blive en god bilist og begyndte hurtigt at få overblik i trafikken og blev fortrolig med at køre - hvilket jeg på ingen måde havde oplevet med min forhenværende kørelærer.
Torsten gjorde det trygt og rart at have køretimer. Han kom altid til tiden, og havde altid overskud og var virkelig dygtig til at lære fra sig. I dag bestod jeg så min køreprøve, takket være at Torsten gav mig troen tilbage på, at jeg godt kunne lære at køre bil!
Kæmpe anbefaling herfra.
Dygtige undervisere på lyngby køreskole
Lyngby køreskole har kanon gode undervisere. Jeg lærte noget hurtigt og effektivt vil jeg helt klart vurdere. Her var særlig kørelæreren Anders (min kærelærer) utrolig dygtig til at lære mig at køre bil. Han skaffede også en køreprøve hurtigt og tæt på og hele processen med ham var hyggelig og "let". Teoriundervisningen fungerer super godt det gav mening og jeg følte jeg blev forbedret til teoriprøven.
Det eneste dårlige var tiden til at få en teoriprøve, som virkede lang til dels fra corona, men jeg havde også klassekammerater som startede efter mig og fik prøve før. Af denne årsag kan jeg ikke give 5 stjerner, men vil stadig helt klart anbefale lyngby køreskole
Der er forskel på køreskoler.
Der er forskel på køreskoler.
Efter at have skiftet køreskole fra en nært konkurrerende køreskole (en køreskole jeg langt fra anbefaler), kan jeg kun anbefale Lyngby Køreskole med Torsten i spidsen. En dejlig flink og rar mand med massere af overblik.
Har været igennem et langt forløb som så mange andre i disse tider, og tilmed et skift at køreskole undervejs, men det var intet problem at gennemføre køreprøven i første forsøg med Torsten som styrmand.
Var på intet tidspunkt i tvivl om mine egne egenskaber, ud fra Torstens pædagogiske tilgang til dét at lære at køre bil. Han er tålmodig, veltalende, kommer til tiden og holder sine aftaler. Der er kun ét fokus, og det er dig som elev og dine behov.
Alle der ønsker at starte på at tage et kørekort kan med tryghed vælge Lyngby køreskole! Det kan betale sig.
Held og lykke!
Frederik
Yasers mercedes er sygt lækker!!!
Lyngby køreskole er et fantastisk sted at tage kørekort, super fed teori undervisning, simpel og nemt at forstå. Gode forklaringer. Min kørelærer Yaser er en super stabil fyr. Han køre i en Mercedes AMG, som giver en fed køreoplevelse. Nem at køre og accelerere i. Kan varmt anbefale Lyngby køreskole.
Jeg havde en mega god oplevelse med…
Jeg havde en mega god oplevelse med Lyngby køreskole. Anders som kørelærer var genial og bestod det hele i første hug.
Tak for kaffe for en omgang! (God køreskole)
Jeg startede hos Lyngby køreskole i December 2020 og blev positiv overrasket over teori lektionerne men efter en uges tid blev køreskolerne lukket pga Corona og så var det forfra igen. I april 2021 blev køreskolerne åbnet op igen og det betød der var mulighed for at forsætte forløbet. Fast forward til Juni 2021 og der var jeg færdig med alt hvad der hed teori og kørelektioner, og manglede kun teori og køreprøve. Dog måtte jeg skifte kørelære undervejs grundet inkompetence og mangel på punktlighed, pædagogik, og respekt for eleven. Kort tid efter jeg blev færdig med alle lektioner får jeg en teoriprøve og dumper desværre, og det skulle vise sig ikke at være så smart. 7 måneder senere er næste gang jeg får en teoriprøve og består heldigvis og jeg er også heldig med at få køreprøve måneden efter som også bliver bestået.
Konklusion: Efter et forløb på godt 1 år og 3 måneder, kan jeg konkludere at Lyngby køreskole er fremragende og fantastisk prissat i forhold til hvad man får, for pengene samt konkurrenter. HVIS og kun hvis! Man har Thorsten/Anders som kørelærer som er Alpha omega! Man kan ikke sætte nok superlativer på Thorsten, han er nok bare en af Danmarks bedste kørelærer uden tvivl.
Hvis man skulle påpege noget som godt kunne gøre køreskolen endnu bedre ville det være følgende.
- Afskaf ekstern brug af kørelærer, da de slet ikke har samme niveau som Thorsten/Anders. Det får køreskolen til virke useriøs og er med til at skabe et dårligt rygte.
- Digitalisering af køreskolen som man har set det fra Heyway med digital "logbog" og tidsbestilling samt en opgradering af hjemmesiden ville heller ikke skade.
Og tak til Jannie for altid er være hurtigt og præcis på mailen!
Ciao!
- Noah
Fantastisk oplevelse med Torsten som kørelærer
Efter jeg skiftede kørelærer til Torsten har jeg haft et fantastisk og trygt forløb. Torsten er den mest tålmodige og rolige kørelærer. Han er fremragende til at lære fra sig og er god til at komme med brugbar feedback og støtte i enhver køresituation. Det har været nemt at få køretider hos ham, og han er altid engageret og imødekommende. Jeg er taknemmelig for jeg endte med at køre med ham og fik hurtigt mit kørekort med hans hjælp. Jeg kan klart anbefale Lyngby køreskole og Torsten som kørelærer!
Fantastisk køreskole!
Ordentlighed, god information, ingen udeblivelser - og Torsten må være landets bedste kørelærer. Min datter har, trods coronatiden, haft et virkelig godt forløb - og bestået køreprøven første gang. Køreskolen kan varmt anbefales.
Fantastisk køreskole!
En helt fantastisk oplevelse, ham Torsten fik mig igennem lyn hurtigt selvom der for nogle små forhindringer som Corona og sygdom, jeg bestod teori og køreprøve første gang og Torsten takker jeg 1000 gange for det! Vidunderlig køreskole.
Ps: få fat på ham Torsten han er god ;)
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. Jeg havde Torsten som kørelærer og han var super god.
Fremragende køreskole
Lyngby Køreskole overgik bestemt mine forventninger. Det er en god undervisning, ledet af kompetente undervisere. Jeg var så heldig at få Anders som min kørelærer, hvilket var en meget god oplevelse. Anders er meget engageret i sin undervisning, og man kan mærke at han vil en det bedste. Tusinde tak for en god oplevelse.
Den bedste køreskole
Den bedste køreskole. Er så utrolig glad for at få Anders som kørelærer. Bestod teori og praksis i første omgang. Kan helt sikkert anbefales.
Meget tilfreds
Jeg tog et lyn-forløb hen over sommeren. Virkelig godt og effektivt forløb. Rigtig god kørelærer, og alt var super godt planlagt ift. manøvrebane og glatbane. Dog var der lidt lang ventetid til min køreprøve, hvilket kan skyldes mange ting, bl.a. corona. Alt i alt var det super godt!
god oplevelse herfra!
En køreskole, der sørger for flow i ens køreuddanelse; havde oplevelsen af, at Jannie (som står for det administrative) var god til at korrespondere, og svare hurtigt, når teoriprøven skulle bookes!
Til det praktiske fik jeg tildelt Anders Hall, hvor oplevelsen kun kan siges at have været ret fornøjelse. Han er super fleksibel og imødekommende ift. hvornår man kan tage sine lektioner, og giver udtryk for, at din køretid hos ham, kun er din! Der er fokus, selvom bilen aldrig er stille, som giver en behagelig stemning :)
Lyngby køreskole er virkelig en…
Lyngby køreskole er virkelig en anbefalingsværdig køreskole.
Det administrative fungere godt med hurtige svar og er til stor hjælp.
Hvis man har mulighed for at pege på en Kørelærer, så ville jeg pege på Anders. Jeg var uheldig at skulle skifte kørelærer undervejs, men med Anders til undsætning blev jeg lynhurtigt klar til en køreprøve. Han er flexibel og hans fokus ligger kun på dig. Med Anders på passagersædet kan jeg garantere en god oplevelse og et godt forløb.
God og faglig kompetent undervisning
Du får en rigtig god behandling,når du kører med Torsten,han er en meget erfaren underviser,som stille og roligt vejleder og instruerer undervejs.Han har et godt overblik over,hvordan du kører, og hvad der skal være særlig
Opmærksomhed på.
Østerby
Anbefales.
Anbefales.
Var så heldig at have Torsten som kørerlære
en meget tolmoding mand der er god til at lære fra sig og hjalp med hurtige kørerprøver trods den lange vente tid her med corona.
hvis man mangler et sted til at starte på et kørerkort kan det klart anbefales her.
God køreskole
God køreskole. Torsten er en god kørelærer, som tager det stille og roligt så man ikke bliver nervøs. Især ved første køretur.
Fantastisk oplevelse
Denne køreskole kan jeg varmt anbefale! De dygtige, søde og venlige. Det har været en rigtig god oplevelse med kørelæreren Torsten, han er virkelig dygtig, og hjælper dig med at gøre dig tryg i bilen. Torsten kone Jannie er altid klar på mailen eller besked til at besvare spørgsmål eller andet.
Fantastisk trafikskole
Jeg har taget mit kørekort i Lyngby trafikskole og min oplevelse under forløbet har været strålende. Jeg kan klart anbefale Lyngby trafikskole til hvem end der skulle have lyst til at tage sit kørekort under trykke omstændigheder. Mine varmeste anbefalinger går især til Torsten, som på trods af diverse coronarelaterede nedlukninger og mit travle skema, altid formåede at holde hovedet koldt og give mig de bedst mulige kørelektioner.
- Niels Anton
L’expérience Trustpilot