Bedste køreskole! Jeg kørte med Yaser og havde også teoriundervisning med ham. Det har været super ligetil i forhold til undervisningen og kørsel følges ad. Yaser er rigtig god til at lærer fra sig o... Voir plus
Lisez les avis des autres
Virkelig god køreskole der hjælper dig igennem hele forløbet! Jeg havde et langt kørekort-forløb pga. covid-19 og udlandsrejser, men Jannie fra administrationen er altid meget forstående og hjælps... Voir plus
Fem stjerner her fra. Fik Anders som kørelærer, og jeg kunne ikke havde bedt om en bedre lærer. Vi fik sammen sat fælles fokus og mål på diverse fejl og mangler undervejs, og jeg fik derfor... Voir plus
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Lyngby Køreskole! Jeg bestod alle forløb i første forsøg, hvilket i høj grad skyldes køreskolens teoriundervisning, deres hjælperedskaber samt den praktiske und... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Køreuddannelsen er ikke et 'hvilket-som-helst' kursus. Lyngby Køreskoles mission er at uddanne nye bilister med OVERSKUD både til - og efter køreprøven. Vi vil rigtig gerne høre om din oplevelse af kurset, og TrustPilot her er et fint sted at dele den igennem. Fortæl os både hvad du syntes var godt og mindre godt, så vi kan lære af det og blive endnu bedre. På forhånd Tak.
Coordonnées de contact
Engelsborgvej 47, 2800, Kongens Lyngby, Danemark
- 20927407
- info@lyngbykoereskole.dk
- www.lyngbykoereskole.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super god køreskole
Super god køreskole. Torsten er en virkelig god kørelærer, så denne køreskole kan virkelig anbefales!
Generhvervelse
Generhvervelse. Jeg har haft en super oplevelse med lyngby køreskole. Jannie som er admin har sørget for en virkelig sød, hurtig og informativ dialog. Alle dokumenter og nødvendig info er sendt - hurtig teori og køreprøve.
Torsten kørelærer er ekstremt nærværende og motiverende og anerkendende så man føler sig i helt trygge hænder.
Jeg er meget taknemmelig for den gode håndtering og resultatet naturligvis.
Mine bedste anbefalinger herfra
Utrolig god køreskole!
Utrolig god køreskole!! Bestod både teori og praksis prøve i første hug sammen med Anders. Mega god køreskole og en utrolig god kørelærer!! Kan godt anbefale det.
En fantastisk køreskole
En fantastisk køreskole, hvor du er i fokus. De lytter til dig og sørger for at du er 100 % klar til din køreprøve. Det kan klart anbefales. Det er alle pengene værd.
Kan varmt anbefales!
Det har været en rigtig fin oplevelse at bruge Torstens Køreskole i Lyngby.
Jeg skulle have nogle supplerende kørelektioner og havde Torsten som kørelærer - han er en super behagelig og dygtig kørelærer, der tager den helt med ro og giver klare instrukser.
Kan kun varmt anbefale skolen : )
Super god køreskole
Jeg havde en rigtig god oplevelse med at tage kørekort her! Jeg havde Torsten som kørelærer, hvilket gik super godt.
Jeg har ikke en finger at sætte på forløbet!
Jeg har været rigtig godt tilfreds med hele forløbet fra start til slut, og vil varmt anbefale at overveje Lyngby Køreskole, hvis du skal have kørekort - uanset alder.
Jeg kørte med Torsten, som både formåede at etablere de helt rette rammer for at jeg kunne blive komfortabel og kyndig bag rettet, med klare instrukser og generelt helt igennem behagelige kørelektioner. Derudover var der altid god og klar kommunikation igennem hele forløbet, og særligt i forbindelse med nedlukningen imellem 2020 og 2021.
Min søns oplevelse
Min søns oplevelse - han er ikke på trustpilot.
Han tog et turbohold og var meget tilfreds med det forløb. Fik hurtig en teoriprøve. Det hele endte med at blive en langstrakt affære p.g.a. han dumpede køreprøven og der efter en lang coronanedlukning. Han havde Yaser som kørelærer og ham var han godt tilfreds med. Eneste minus var at der gik rigtig lang tid før han fik den første køreprøve og i den tid ventede han bare uden at køre - mens flere af hans venner på samme køreskole hurtigt fik en køreprøve - det synes han burde være ens uanset hvilken kørerlærer du har når du går på samme køreskole. Men alt i alt en god oplevelse og kortet kom i hus og han siger tak til Yaser for en god portion tålmodighed.
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole. Lyngby køreskole kan bare det hele. Jeg har lige afsluttet mit kørselsforløb med Torsten som kørelærer, der forstår at tackle en ung gut som mig til perfektion. Logistisk er køreskolen perfekt og der skal lyde en stor tak til Jannie, som sidder og holder overblik og booker prøver, som ikke altid er lige nemt. Alt i alt har det været et fantastisk forløb. Byens bedste køreskole!
Stor ros til Lyngby Køreskole
Jeg har netop generhvervet mit kørekort via Lyngby Køreskole. Jeg havde 3 køretimer med Torsten, som var en virkelig dygtig kørelærer. Han fik effektivt og hurtigt hjulpet mig med et brush-up på de vigtigste færdigheder og manøvrer i trafikken til brug ved den praktiske prøve. Alt dette på en rolig, superpædagogisk, venlig og imødekommende måde. God humor har han også, hvilket bidrager til en rar stemning i bilen. Jeg bestod min køreprøve første gang med Torstens hjælp! Også stor ros til Jannie, som passer telefon og mail. Hun er lige så venlig, lyttende og serviceminded, hvilket er rart, når man henvender sig. Samtidig giver det et rigtig godt indtryk af Lyngby Køreskole fra første kontakt.
Super god køreskole!!!
Bedste køreskole!!
Jeg skiftede køreskole til lyngby køreskole, og var super tilfreds med køretimerne!!! Jeg havde Torsten som kørelærer, og bestod køreprøven første gang!
Overordnet var jeg super tilfreds med forløbet.
Bedste køreskole i Lyngby
I will totally recommend Lyngby Køreskole
I will totally recommend Lyngby driving school. Why? first for me as a foreign, it's great to talk to people that understand that you need to communicate in English in some cases, especially when you need some better understanding of how things work, and Jannie and Torsten have made things very easy. Friendly, helpful and they give an extra with a great personal service. I will say, that if you want to feel comfortable and secure, totally do it with Lyngby Køreskole.
Stort cadeau til Lyngby Køreskole
Lyngby køreskole kan varmt anbefales. Både teorien og det praktiske forløb kørte godt og sammenhængene, og helt uden problemer. Derudover var det intet problem, at få det til at passe med skolegangen.
Torsten som var min kørelærer og ejeren af køreskolen var flink, effektivt og nede på jorden. Han kan helt klart også anbefales.
Sindsyg god køreskole
Sindsyg god køreskole. Teori undervisningen bliver gjort let at forstå og når man aftaler tid til køretimer er de der til tiden og bruger ikke unødvendig ekstra tid for at tage penge ud af dig.
Kan varmt anbefalede lyngby køreskole
Kan varmt anbefalede lyngby køreskole. Min kørelærer Torsten, har virkelig været god til at gøre en parat til køreprøven.
er yderst tilfreds med forløbet trods corona som de har klaret rigtigt fint.
Super god kørelærer
Super god kørelærer, gode teori undervisning som var let og forstå og der var altid til spørgsmål.
Lidt ærgerligt med Corona, men vil sige har gjort et fantastisk job for at få mig igennem 😊
Stor anbefaling herfra
Stor anbefaling herfra! Jeg havde et virkelig godt forløb hos lyngby køreskole. Teoritimerne var lærerige, og det faglige stof blev formidlet godt. Der var rig mulighed for at stille spørgsmål og der var styr på tingene.
Min kørelærer Yaser var super god og kan kun anbefales! Han er meget tålmodig, fleksibel og god til at formidle det praktiske videre. Så alt i alt en rigtig god køreskole!
Ikke en finger at sætte
Ikke en finger at sætte. Gode informative teoritimer.
Jeg havde Torsten som kørelærer. Han var helt vild dygtig. Behagelig og rar at køre med uden at man blev nervøs.
Alle administrative spørgsmål man har bliver hurtigt besvaret over mail.
Jeg kan på det varmeste anbefale Lyngby Køreskole v/ Torsten hvis du ønsker en kørelærer der er helt nede på jorden og skide dygtigt.
Lyngby køreskole kan klart anbefales
Lyngby køreskole kan klart anbefales! Gode teoritimer med massere læring.
Havde en kørelærer som var flexibel og god til at give køretider, og finde en hurtig køreprøve. Han er også super sød, altid positiv når man kommer og snaksagelig.
Havde kørelæreren:
Yaser Javed akhtar!