Gir en 5'er pga fornøyd med både type spørsmål samt hyppigheten av tilsendte spørsmål. Et lite minus for min del er at i det siste har jeg mottatt undersøkelser som kun kan besvares på mobiltelefon. J... Voir plus

Undersøkelsene og spørsmålene er enkle og greie å svare på. Jeg lærer mer om hvordan spørsmålene påvirker miljøet og bærekraftig, egentlig er meget viktig å være oppmerksom på. Undersøkelsene er ikke... Voir plus

Flere av undersøkelsene er oversatt med google og har dårlig språk og ledelse spørsmål med manglende svaralternativ. Om du leser fort, er kjapp i hodet og svarer for raskt får du beskjed om, etter at... Voir plus

L'entreprise a répondu

M3 panel har et flott grensesnitt. De har undersøkelser som er relevante og intressante for de fleste. Valgene i forhold til svar alternativene er gode og ikke diffuse. Dette gjør det enkelt og forstå... Voir plus

1. Prestataire spécialisé en études de marché

À propos de M3 Panel NO

Écrit par l'entreprise

Motta opinionsundersøkelser, svar på dem ved å si din mening og samle poeng: bytt dem inn i gaver fra store merkevarer, donasjoner til foreninger, lotterier eller gavekort!

M3 Panel samarbeider med private selskaper, medier og offentlige myndigheter for å gjennomføre undersøkelser.

Registrering er gratis og det er ingen forpliktelse til å delta på: https://www.m3panel.no/no-nb-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

4,3

Tous les avis

51 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Et viktig markedsundersøkelse firma med…

Et viktig markedsundersøkelse firma med ok premier og ikke for lange undersøkelser med relevante temaer. Bare gode opplevelser og erfaringer fra M3 Panel. Lett å få kontakt med support.

10 août 2024

Hej Tommy,

Tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord!
Vi er glade for at høre, at du har en god oplevelse med at være i panelet. :)

/Elisabeth, M3 Panel.

En undersøkelse som har daglige…

En undersøkelse som har daglige undersøkelser om mange ulike temaer.

27 juillet 2024

Hej Erlend,

Tak for din flotte anmeldelse.

Dejligt, at du er tilfreds med vores undersøgelser.
God fornøjelse med dem. 😊

Ryddig

Ryddig. Greie betalinger Interessante meningsmålinger, men ofte screenet 8ut

18 juillet 2024

Hej Arne,

meget bra,fungerer helt topp

17 juillet 2024

Hej Terje,

Hvor er det dejligt at høre! :)

Tak for den flotte anmeldelse og god fornøjelse med undersøgelserne.

Jeg liker å bidra i samfunnet

Jeg liker å bidra i samfunnet

9 juillet 2024

Hej Britt Eva,

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for, at du vil dele dine holdninger igennem panelet.
Rigtig god dag og god fornøjelse med undersøgelserne :)

De er bra

Det er bra mengde med undersøkelser og gode belønninger du kan spare opp til. Jeg trekker litt ned på at de har senket poengene som gis ut når du ikke er i målgruppe fra 25 til 15 og at noen belønninger har så høyt poeng nivå at det tar lang tid å spare opp til de

28 juin 2024

Hej Kate,

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du generelt er tilfreds med vores services.

/Elisabeth, M3 Panel.

Det er en stor glede å jobbe m Det er en glede å samarbeide med deged deg

Det er en stor glede å jobbe med deg, fordi du alltid respekterer dine samarbeidspartnere, både i prosedyren med å ringe etter forskning og i betalingsmåten. Det er derfor det er 5 stjerner. Hver anbefaling og ros

26 juin 2024

Hej Biljana,

Tak for din meget flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores services.

Intressante undersøkelser

Intressante undersøkelser. Men synes det tar tid å tjene opp poeng og må ha veldig høye poengsummer for å kunne velge bare en enkel gave.

26 juin 2024

Hej Nancy,

Tak for din feedback.

Vi er glade for, at du finder vores undersøgelser interessante :)

Vi gør os altid umage for at kompensere point-gevinsten proportionelt til tiden det tager at besvare undersøgelsen.
Derfor modtager man mindre point for kortere undersøgelser, der kun varer et par minutter - og flere point for de længere undersøgelser på 30-40 minutter.
Det er fuldstændig valgfrit, hvilke undersøgelser man vælger at tage og helt ok, hvis man "kun" ønsker at tage de kortere :)

/Elisabeth, M3Panel.

Jeg liker att det er så mange…

Jeg liker att det er så mange forskjellige oppgaver og spørsmål.

12 juin 2024

Hej Oscar,

/Elisabeth, M3 Panel.

Veldig glad for å være med i dette panelet

Flotte lærerike undersøkelser og meget god belønning

10 juin 2024

Hej Julle,

Tak for din meget pæne anmeldelse.

/Elisabeth, M3 Panel.

Hvorfor har dere kuttet ut gavekort fra…

Hvorfor har dere kuttet ut gavekort fra GoGift?
Hvis det er permanent er min tid som medlem over. Jeg har vært medlem i mange år!
Steinar Skogstad.

6 juin 2024

Hej Steinar,

Gavekortet er skam tilbage i shoppen igen :)
Vi skulle blot have opdateret vores lager.

For lav belønning

Selve løsningen fungerer bra, men har sluttet å svare da belønningen er alt for lav i forhold til tidsbruken og andre tilsvarende spørreundersøkelser.

Grunnet svaret fra M3, så er her detaljer: en undersøkelse som er estimert til 10 min. gir 100 poeng, når du har opptjenet 3.000 poeng kan de veksles om til en donasjon på 21 euro/230 NOK. Altså 230 = 5 timers besvarelse.
Til sammenligning deltok jeg nettopp i en 3 timers samtale hos Norstat og mottok mynter/poeng som kan veksles om til gavekort på 1.000 NOK. Men som Elisabeth svarer "det er frivillig å svare" - min vurdering er i tillegg gitt på oppfordring fra M3-markedsføring.

15 mai 2024

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse og din feedback.

Vi håber, du trods alt har været glad for at være i panelet.

/Elisabeth, M3Panel.

Anmelder M3 panel !.

M3 panel kommer med spørre undersøkelser med jevne mellomrom , noen ganger blir man skjermet ut men fortsatt blir det gitt ut poeng .DU eller dere kan bestille gaver eller gavekort etter hvor mange poeng du /dere har oppspart . Jeg benytter alltid Gavekort og har ingen klager på leveransen av disse som jeg har brukt i en årrekke uten noe krøll. Anbefales M3Panel !.

19 février 2024

Hej Knut,

Tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord!
Vi er glade for at høre, at du har en god oplevelse med at være i panelet. :)

/Elisabeth, M3 Panel.

"M3Panel: A Comprehensive and User-Friendly"…

Thank you for the invitation to share my feedback on Trustpilot. I appreciate the opportunity to provide my thoughts on the M3Panel program.
my experience with M3Panel has been very positive overall. The program provides a comprehensive suite of tools and features that allow me to effectively assist users with a wide range of tasks and queries.

26 mai 2024

Hi Priya,

Thank you for your very nice review.
We are happy to hear that you are satisfied with our services.
We are however a little confused about the one-star-rating.
Do you have any issues with our panel, that we can help you with?

/M3 Panel.

Det er morsomt å være med på…

Det er morsomt å være med på undersøkelser.

17 mai 2024

Hej Eva/Britt,

Tak for din pæne anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med at være i panelet

Et godt panel

M3 panel fungerer stort sett godt med veldig lite tekniske problemer, er også blant panelene der man får gjennomført undersøkelsene, uten å kaste bort masse tid , før man får beskjed om at man ikke er i målgruppen. Kunne mottatt flere undersøkelser, bedre belønninger hadde selvsagt vært ennå bedre😁👍

8 avril 2024

Hej Jan,

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for, at du vil dele dine holdninger igennem panelet.
Rigtig god dag og god fornøjelse med undersøgelserne :)

/Elisabeth, M3 Panel.

M3Panel er en av de beste av tjenestene…

M3Panel er en av de beste av tjenestene jeg bruker for å svare på undersøkelser i bytte mot poeng og gavekort. Har fått gavekort for en relativt god slump penger gjennom årene, og er fornøyd med antall undersøkelser som sendes ut. Kunne kanskje vært mer generøs med poengene, men er alt i alt ganske fornøyd.

31 mars 2024

Hej Geir,

Tak for din meget flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores services.