Bitvis smidigt, bitvis omständliga formulär. Hoppas på bättre gränssnitt och funktion. Belöningarna lämnar mycket att önska och verkar vända sig till en snäv målgrupp, ensamstående mödrar med småbar... Voir plus

Jag gillar att svara på olika frågor & jag gillar att komma upp i poäng så jag kan beställa Ty gosedjur till barnbarnen. Bäst gillar jag att få samhälls/politiska frågor samt om hälsa. Sämst nikotin &... Voir plus

1. Prestataire spécialisé en études de marché

À propos de M3 Panel SE

Ta emot opinionsundersökningar, svara på dem genom att ge din åsikt och samla poäng: byt dem mot gåvor från stora varumärken, donationer till föreningar, lotterier eller presentkort!

M3 Panel arbetar med privata företag, media och offentliga myndigheter för att genomföra undersökningar.

Registreringen är gratis och det finns ingen skyldighet att delta på https://www.m3panel.se/se-sv-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

3 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 55 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

4,1

Tous les avis

(3 187)

207 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bitvis smidigt

Bitvis smidigt, bitvis omständliga formulär. Hoppas på bättre gränssnitt och funktion. Belöningarna lämnar mycket att önska och verkar vända sig till en snäv målgrupp, ensamstående mödrar med småbarn?
Där föredrar jag Norstatpanelen istället. Deras belöningar vänder sig till ett väsentligt bredare underlag.
Jag jobbade själv med marknadsundersökningar för drygt 20 år sedan och ser fram emot en snar utveckling. Det finns mycket att hämta.

16 août 2026
Avis spontané

Dom flesta undersökningar som jag har…

Dom flesta undersökningar som jag har blivit inbjuden till har varit bra och intressanta. Men många är för långa, liknande frågor som återkommer ofta. Jag har även blivit bortsållad, utgallrad. Jag vet inte varför, men misstänker att min ålder spelar in.

8 août 2026
Avis spontané

Helt okej panel med varierande…

Helt okej panel med varierande undersökningar. Dock har poängen man får minskat per minut man lägger och därav tycker jag den försämrats. Finns dessutom inte större valörer av presentkort vilket är dåligt . Varit medlem många år och det tar tid nu de senaste åren innan man kommer upp i bra poäng för att ta ut gåvor/presentkort.

30 juillet 2026
Avis spontané

Har inget att jämföra med inte heller…

Har inget att jämföra med inte heller några speciella förväntningar. Kommer enkäter lite då och då, en del passar inte profilen för, men man får lite poäng ändå. Tagit ut ersättning väldigt få gånger, vet inte hur den listan ser ut just nu.

28 juillet 2026

Enkätsvar

Intressanta och bra enkäter. Tycker om att svara på era undersökningar. Omväxlande ämnesområden. Bra med olika tidslängd/ tidsåtgång också.

26 juillet 2026
Avis spontané

Fungerar bra för det mesta

Fungerar bra för det mesta. De flesta undersökningar är rätt förnuftigt uppbyggda med få undantag. Hemsidan funkar bra med undantag för de fördröjande pussel där man ska hitta alla bilar eller trafikljus eller vad det nu kan vara. Rätt störigt, drar helt klart ned totalupplevelsen. Premiebutiken kunde kanske utökas med fler produkter.

23 juillet 2026
Avis spontané

Har använt många olika marknadspaneler…

Har använt många olika marknadspaneler men måste säga att det här är den bästa. En bra blandning mellan rena marknadsundersökningar till forskningsrelaterade och politiska undersökningar. Många olika belöningar att välja på.

12 juillet 2026

varierande undersökningar

varierande undersökningar

Varit medlem länge, det tar dock ganska lång tid innan man får ihop poäng till att byta till sig t.ex ett presentkort, urvalet av belöningar är väl ok men jag saknar att det inte finns paypal så man kan få pengar istället, men presentkort kan också vara bra

1 juillet 2026
Logo de M3 Panel SE

Réponse de M3 Panel SE

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du generelt er tilfreds med vores services.
Rigtig god dag 😊

/Elisabeth, M3 Panel.