Bitvis smidigt, bitvis omständliga formulär. Hoppas på bättre gränssnitt och funktion. Belöningarna lämnar mycket att önska och verkar vända sig till en snäv målgrupp, ensamstående mödrar med småbar... Voir plus

Fungerar bra för det mesta. De flesta undersökningar är rätt förnuftigt uppbyggda med få undantag. Hemsidan funkar bra med undantag för de fördröjande pussel där man ska hitta alla bilar eller trafikl... Voir plus

Jag gillar att svara på olika frågor & jag gillar att komma upp i poäng så jag kan beställa Ty gosedjur till barnbarnen. Bäst gillar jag att få samhälls/politiska frågor samt om hälsa. Sämst nikotin &... Voir plus

Har inget att jämföra med inte heller några speciella förväntningar. Kommer enkäter lite då och då, en del passar inte profilen för, men man får lite poäng ändå. Tagit ut ersättning väldigt få gånger,... Voir plus

1. Prestataire spécialisé en études de marché

À propos de M3 Panel SE

Écrit par l'entreprise

Ta emot opinionsundersökningar, svara på dem genom att ge din åsikt och samla poäng: byt dem mot gåvor från stora varumärken, donationer till föreningar, lotterier eller presentkort!

M3 Panel arbetar med privata företag, media och offentliga myndigheter för att genomföra undersökningar.

Registreringen är gratis och det finns ingen skyldighet att delta på https://www.m3panel.se/se-sv-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

3 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 55 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

4,1

Tous les avis

(3 187)

207 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ändå bra belöningar men ofta med

Ändå bra belöningar men ofta med, som alla, upprepande frågor.

25 juin 2026

Hej,

Tak for din pæne anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du generelt er tilfreds med at være i panelet.
Vi værdsætter dine bidrag. 😊

Lite jobbiga undersökningar ibland

Lite jobbiga undersökningar ibland, som upprepar samma frågor flera gånger...kan leda till att besvararen ger upp.
Shopen får gärna innehålla typ sängkläder & dylikt.

23 juin 2026

Hej
Tak for de fine stjerner!

Det er selvfølgelig ikke alle undersøgelser, der er lige i ens smag, men vi håber, der er nogen imellem, som du finder interessante :)

Vi forsøger at holde pointshoppen opdateret løbende; vi har f.eks. tidligere haft både håndklæder og sengetøj! Derudover har vi altid gavekort, så man kan finde lige hvad man ønsker sig i en af butikkerne, de forhandler :)

Jag är nöjd med M3Panel

19 juin 2026

Fungerar oftast utmärkt

Fungerar oftast utmärkt. Ibland svårt att ge ärliga svar om man aldrig har hört talas om produkten.
Att uppge sin inkomst är inte bekvämt för alla.
Vore bra om det i shopen fanns t.ex handdukar, lakan och dylikt.

Hej,

Tak for din fine anmeldelse!

Der skulle gerne i alle undersøgelser være mulighed for ikke at svare på ens indkomst, hvis man helst er fri. Hvis du oplever at dette ikke er en mulighed, må du endelig skrive til os med undersøgelsesnummeret, så vil vi tjekke op på det.

I forhold til shoppen, so forsøger vi at holde den opdateret løbende; vi har f.eks. tidligere haft både håndklæder og sengetøj! Derudover har vi altid gavekort, så man kan finde lige hvad man ønsker sig i en af butikkerne, de forhandler :)

/M3 Panel.

Jag tycker det är lite kul med dessa…

Jag tycker det är lite kul med dessa undersökningar. Sedan får man ju plocka ut presentkort och det tackar man ju inte nej till 😃

Hej,

Tak for de flotte stjerner!
Dejligt du er glad for at være med i panelet 😊

God fornøjelse med undersøgelserne.
/M3 Panel.

Intressanta frågor bra upplägg.

Intressanta frågor bra upplägg.

Hej,

Tak for din meget pæne anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du finder vores undersøgelser interessante.
God fornøjelse med dem. 😊

Tycker det är jättebra

Tycker det är jättebra. Tråkigt att man inte vara med i alla undersökning. I bland har man gjort hela undersökningen sen står bikaninteanvända dina svar man får inga poäng

14 juin 2026

Hej,

Tak for din pæne anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er generelt er tilfreds med at være i panelet. Hvis du oplever udfordringer med en undersøgelse, må du endelig skrive til os på support@m3panel.com med nummeret - så kan vi tjekke op på sagen :)

M3 panelen passar mig utmärkt

M3 panelen passar mig utmärkt, ibland lite långa undersökningar dock.

14 juin 2026

Hej,

Tak for din meget flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores services.
Rigtig god dag 😊

/Elisabeth, M3 Panel.

Oftast intressanta och roliga…

Oftast intressanta och roliga undersökningar. Kul att få belöningar.

13 juin 2026

Hej,

Tak for din meget flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores undersøgelser.
God fornøjelse med dem. 😊

/Elisabeth, M3 Panel.

Ok men ibland slarvigt konstruerade

Allt för ofta undersökningar med ensidiga svar. Fungerar inte alltid optimalt. Till exempel kan man, för att gå vidare, tvingas välja mellan produkter man aldrig använt och aldrig avser att använda. Ibland tvingas man lämna positiva omdömen om saker som man absolut inte uppskattar.

10 juin 2026

Hej

Tak for de fine stjerner.

Vi er glade for, at du generelt er tilfreds :)

Hvis du oplever en undersøgelse med fejl eller som du har spørgsmål til, må du endelig skrive til os på support@m3panel.com. Så vil vi meget gerne forsøge at hjælpe :)

Helt okej panel.

Helt okej panel.

7 juin 2026

Tak for din feedback.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med at være i panelet.
Vi værdsætter dine bidrag. 😊

/M3 Panel.

Det är en bra undersökningssajt

Det är en bra undersökningssajt, men ibland laggar det och ofta är jag inte intressant för företaget (ålder och kön kanske).

7 juin 2026

Hej,

Tak for en flot anmeldelse.

Desværre kan man ikke undgå en gang i mellem ikke at passe ind i den givne målgruppe til en undersøgelse.

Da vi godt kan forstå, at dette kan være ærgerligt, har vi valgt at kompensere med point som tak for ulejligheden.

/Elisabeth, M3 Panel.

Jag gillar att de inte är samma enkäter massa gånger!

Jag gillar att de inte är samma undersökningar 5-8 gånger efter varandra, och att jag får enkäter som är intresanta för mig, då kan jag svara utefter min åsikt till 100% Finns andra sidor där jag fått samma enkät 20gånger och mer! Men avslutat där! Så stort plus till er!

6 juin 2026

Tiden...

Alla undersökningar tar mycket längre tid än beräknat. Och ersättningen känns låg.

6 juin 2026

Hej Sven,

Vi går altid efter at få så grundige og præcise undersøgelser som muligt, hvorfor nogle af dem måske godt kan virke lange - vi gør os dog umage for at kompensere point-gevinsten proportionelt til tiden det tager at besvare undersøgelsen. Derfor modtager man mindre point for kortere undersøgelser, der kun varer et par minutter - og flere point for de længere undersøgelser på 30-40 minutter.
Det er fuldstændig valgfrit, hvilke undersøgelser man vælger at tage og helt ok, hvis man "kun" ønsker at tage de kortere :)
/M3 Panel.

Blir belönad att svara på fråga och…

Blir belönad att svara på fråga och vara dig själv!
Win win 💪🏻

5 juin 2026

Hej,

Tak for de flotte stjerner!
Dejligt du er glad for at være med i panelet 😊

God fornøjelse med undersøgelserne.

Rolig

Rolig , nytänkande givmild app!
Sollar inte ut sina deltagande på samma sätt som många andra kan göra.
Poäng du kan använda till presentkort och presenter !
Roliga , afrågor. Aldrig samma frågor.
Mycket bra stort tack!

31 mai 2026

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord!
Vi er glade for at høre, at du har en god oplevelse med at være i panelet. :)

/Elisabeth, M3 Panel.

En av de bättre panelerna

En av de bättre panelerna. Men ändå för ofta man blir utkastad en bra bit i enkäten, trots att jag svarar seriöst, och oftast orimligt låg ersättning.

30 mai 2026

Tak for din feedback.
Vi er glade for, at du kan lide vores undersøgelser :)

Det kan selvfølgelig ske, at man ikke passer ind i målgruppen for en undersøgelse. Denne frasortering skulle dog gerne ske tidligt i undersøgelsen, og da vi godt kan forstå, at dette kan være ærgerligt, har vi valgt at kompensere med 15 point som tak for ulejligheden.

Hvis du oplever at få denne markering meget sent i en undersøgelse, må du endelig skrive til os på support@m3panel.com med undersøgelsesnummeret.
Så kan vi få fulgt op på det og rette evt. fejl :)

/M3 Panel.

En av de bästa panelen som jag är…

En av de bästa panelen som jag är med.Upplever inga konstigheter så enligt mig behövs inga förbättringar.

27 mai 2026