Bitvis smidigt, bitvis omständliga formulär. Hoppas på bättre gränssnitt och funktion. Belöningarna lämnar mycket att önska och verkar vända sig till en snäv målgrupp, ensamstående mödrar med småbar... Voir plus
Fungerar bra för det mesta. De flesta undersökningar är rätt förnuftigt uppbyggda med få undantag. Hemsidan funkar bra med undantag för de fördröjande pussel där man ska hitta alla bilar eller trafikl... Voir plus
Jag gillar att svara på olika frågor & jag gillar att komma upp i poäng så jag kan beställa Ty gosedjur till barnbarnen. Bäst gillar jag att få samhälls/politiska frågor samt om hälsa. Sämst nikotin &... Voir plus
Har inget att jämföra med inte heller några speciella förväntningar. Kommer enkäter lite då och då, en del passar inte profilen för, men man får lite poäng ändå. Tagit ut ersättning väldigt få gånger,... Voir plus
À propos de M3 Panel SE
M3 Panel arbetar med privata företag, media och offentliga myndigheter för att genomföra undersökningar.
Registreringen är gratis och det finns ingen skyldighet att delta på https://www.m3panel.se/se-sv-m3p-websites-trustpilot-mw-18/step-1 !
Kungsgatan 8, 11143, Stockholm, Suède
- www.m3panel.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 55 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Jag tycker det är bra undersökningar
Jag tycker det är bra undersökningar
Ibland är de dock lite långa
Ger inte så mycket mer poäng för 30 min än en på tio minuter

Réponse de M3 Panel SE
Tycker det är intressant med enkäterna
Tycker det är intressant med enkäterna, alltid lär jag mig något nytt...

Réponse de M3 Panel SE
Jag får ofta undersökningar där jag…
Jag får ofta undersökningar där jag snabbt faller bort.
Troligtvis p.g.a min ålder. Varför inte direkt selektera era utskick.

Réponse de M3 Panel SE
M3 panelen är en av de få riktigt bra…
M3 panelen är en av de få riktigt bra panelerna på marknaden. Jag har erfarenhet av olika paneler. M3 är topp 5 av dem

Réponse de M3 Panel SE
Roligt att man kan hjälpa till...
Roligt att man kan hjälpa till i olika undersökningar. Samtidigt som det är perfekt att ägna sig åt när man sitter i köer eller känner sig sysslolös i allmänhet!

Réponse de M3 Panel SE
ett kul och intressant sätt att lämna…
ett kul och intressant sätt att lämna sina åsikter och samtidigt tjäna på det

Réponse de M3 Panel SE
Bra panel att göra undersökningar
Bra panel att göra undersökningar, men det händer att det hänger sig och vissa undersökningar är långa, Belöningar för undersökningar bord vara lite högre och det tar tid innan man hunnit samla ihop till en nivå.

En trevlig panelupplevelse
Jag har varit medlem i M3 i många år och det finns ingen panel som har så stort sortiment på belöningarna som M3. Bra kvalitet på både panelen och undersökningarna och jag är oerhört nöjd.

Réponse de M3 Panel SE
Bra undersökningar och oftast bra…
Bra undersökningar och oftast bra designade. Ibland lite långa men överlag väldigt bra.
Lätt hackat togs över via barn
4:an beror på att erat system eller fråge formulär äro lätt hackad via barn som vill testa andra på inom att kunna programmera inom dess programspråk C++ så som jag i detta fall inte kan ett dugg om. Fantisera går bra medan att verkligen programmera går inte inom C++ språket. För övrigt ingen bättre kommentar.
Intressant vara med tycka till i olika…
Intressant vara med tycka till i olika ämnen och situationer bra stimulera hjärnan
Trevliga undersökningar tyvärr får man…
Trevliga undersökningar tyvärr får man vara med lite sällan troligen pga ålder (71år)

Réponse de M3 Panel SE
En sida som man kan lita på
En sida som man kan lita på. Min favorit på undersökning sidor.
Sämre och sämre betalt i kombination…
Sämre och sämre betalt i kombination med dyrare belöningar (dock värda lika mycket) och undersökningar av lägre kvalitet.

Réponse de M3 Panel SE
Jag har bara positvt och säga om…
Jag har bara positvt och säga om m3panel. Jag är stolt att vara panel medlem där jag får möjlighet och svara på samhällsnyttiga frågor och undersökningar....
M3 Panel
Har varit med länge, och tycker för det mesta att era enkäter är intressanta. Skulle dock tipsa om att se över ert belöningssystem, t ex presentkort och att även ha tillgång till PayPal som de flesta andra undersökningar har som val.
Gillar dom flesta undersökningarna
Gillar dom flesta undersökningarna, tycker dock att några är alldeles för långa.
Uppskattar dom där det frågas om vilket politiskt parti man röstar på.