Ahler Malerfirma Avis

TrustScore 5 sur 5

5,0

1. Vi havde en aftale om, hvornår arbejdet startede. Da aftalen ikke helt holdt, fik vi at vide i GOD TID at arbejdet først startede et døgn senere. FLOT! 2. Det færdige malerarbejde er udført til v... Voir plus

Very responsive and professional, they know what they are doing! Additionally very clean, and respectful when working in the house. The painter also repaired a hole in a brickwall which looks so good... Voir plus

Jeg er rigtig glad for det arbejde, Patrick har lavet hos mig. Han var venlig, behagelig at have gående og nem at tale med undervejs. Arbejdet er blevet rigtig flot, og jeg er meget tilfreds med resul... Voir plus

1. Peintre

Écrit par l'entreprise

Hos Ahler Malerfirma gør vi, hvad vi siger, og holder det, vi lover. Vi har base i Skødstrup og udfører malerarbejde for private og erhverv i hele Aarhus og omegn. Siden 2013 har vi løst både mindre maleropgaver, renoveringer og større entrepriser – altid med egne fastansatte malere, klare aftaler og fokus på kvalitet. Vi tilbyder fast pris på de fleste opgaver og er medlem af Århus Malerlaug og Danske Malermestre.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

57 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fik Ahler Malerfirma til at male hele…

Fik Ahler Malerfirma til at male hele min nye bolig og det er virkelig et pænt resultat. De startede en lørdag morgen og det var færdig samme dag. 4 mand mødte talstærkt op. De ville endda gerne have gået i gang allerede dagen før, men der havde vi ikke fået nøglen før op ad formiddagen.

Jeg kan kun anbefale Ahler Malerfirma. Flinkt personale og god service.

2 août 2025

God kommunikation

Stod i en presset situation med 2 x udlejningslejligheder, som blev fraflyttet en måned tidligere end forventet, hvor Ahler trådte til med kort varsel med god kommunikation gennem hele forløbet.

30 mai 2025

Fremragende malerarbejde og Venlig Service fra Ahler

Vi har været yderst tilfredse med Ahler Malerfirma. Malerarbejdet blev udført med stor præcision og opmærksomhed på detaljer, og vores vægge ser fantastiske ud. Malerne var både dygtige og meget flinke, og de sørgede for at holde arbejdsområdet rent og ryddeligt. Tidsplanen blev overholdt, og arbejdet blev færdiggjort til tiden. Vi kan varmt anbefale Ahler Malerfirma til alle, der har brug for professionelt malerarbejde.

11 juin 2025

Hurtig og effektiv service

Effektiv proces hele vejen igennem fra tilbudsgivning til færdigt arbejde. Holder hvad de lover, kommer som aftalt og er flinke folk. Har fået malet mit udendørs træværk.

23 mai 2025

Professionelt malerfirma med god service!

Jeg fik malet huset af Ahler Malerfirma, som jeg tidligere har brugt. Jeg kan kun sige gode ting om dem som firma, -der var igen god service og kommunikation hele vejen igennem forløbet, samt at der blev leveret et flot stykke malerarbejde, som var udført til aftalt tid.

/Johan

19 mars 2025

Rigtig god og ligetil kommunikation med…

Rigtig god og ligetil kommunikation med Michael Ahler. Malerne var dygtige, effektive og flinke til at fortælle om processen. Udover at lave et flot stykker malerarbejde, afrensede og lavede de vores limlofter, så de står flotte nu. Vi er glade for vi valgte at bruge dem.

5 mai 2025

Super dygtige

Super dygtige, søde, rare og hjælpsomme! Lavede et super godt stykke arbejde på kort tid. Dækkede pænt op, holdt orden i tingene så vi selv kunne komme til i hjemmet.
SUPER service!

22 mai 2025

5 stjerner til Ahler Maler

5 stjerner til Ahler Maler. Vi har lige fået malet vores hus indvendigt og resultatet er så flot. Jeg kan kun anbefale andre at benytte Ahler Maler, de er virkelig dygtige

23 mai 2025

HURTIG OG HØJ KVALITET!

Hurtig, klar og nem kommunikation med Michael Ahler. Kommer og leverer som aftalt. Arbejdet fra Sten var i topklasse - det er tydeligt at der ligger mange års erfaring i håndværket.

Jeg kan uden at tøve anbefale Ahler Malerfirma, hvilket jeg allerede har gjort til min familie.

2 février 2025

Bare i orden👍👍👍

Jeg har brugt dem flere gange, det er bare i orden hele vejen👍Aftaler bliver overholdt, dygtige og venlige folk kommer ud, der bliver dækket effektivt af, der bliver ryddet ordentlig op og slutresultatet er bare flot👍jeg er meget tilfreds🙂

5 mai 2025

Virkelig god service

Virkelig god service. Strakte sig rigtig langt for at kunne blive helt færdige imens vi var på ferie. Og rigtig fint resultat.
God og hurtig kommunikation hele vejen igennem

19 avril 2025