Takk for god service og rask levering, selv om jeg bor i Norge. Det tok mindre enn en uke fra jeg bestilte varen til jeg fikk den i posten. Jeg er veldig fornøyd med min nye Manduca bæresele som jeg b... Voir plus

Vi bestilte to sæt pigsåler med velcroremme torsdag 30/11 kl. 10.40. Mindre end 24 timer senere spankulerede vi rundt på sne - og isglatte veje med dem på. Hurtigt og venligt svar på mail-forespørgsel... Voir plus

Bestilte en strækvikler i håb om at sønniken ville falde mere til ro. Bestilt i går og pakken ankom i dag og har nu en sovende baby på maven :-) Derudover har min hustru bestilt 2 DVDer, dog ikke... Voir plus

Jeg fik bestilt en forkert dukke, bestilte og betalte så for en anden. og returnerede den første, hvorefter der opstod en misforståelse, hvorved jeg fik to nye dukker tilsendt. Men et opkald til M... Voir plus

1. Magasin de puériculture
  2. Magasin de vêtements pour bébés
  3. Magasin de vêtements pour enfants

Informations provenant de diverses sources externes

Babyslynger, vikler og bæreseler samt tilbehør når du bærer din baby. Find din favorit slynge i vores store udvalg. Dansk brugsanvisning med billeder, så du let kommer i gang.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

4,9

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super service og hurtig levering

Lagde min ordre om lørdagen med GLS levering, og kunne allerede hente pakken i dag på leveringsstedet. Der var en lille chokolade og en gavekode til naturebaby.dk med i pakken :-). Det er de små ting der gør forskellen.

16 août 2013

service i top!

Havde i forvirringen glemt nogle ting, så endte med at bestille tre gange samme dag. alt blev sendt i en pakke alligevel, uden mer betaling.
Top service og hurtig levering!

15 mai 2013

Super service!

Hurtig levering. Modtog dog en defekt vare, men det var ikke noget problem, efter en telefon samtale og en mail med billede af varen, blev det sendt en ny! Så jeg havde en og fin vare to dage efter jeg havde modtaget den defekte, uden ekstra omkostninger eller at jeg skulle bruge meget tid på dette!

5 février 2013

Fantastisk:)

Mega mega god service. Hurtigt på mail (svar dagen efter) når man stilte spørgsmål omkring ting. Sød og engagement:)
Dejligt man kan hentet tingene på pakkeshop (tanke i nærheden).
Hurtigt levering. Fin ting med gratis sokker og lidt slik :)
Ville helt sikkert sige til andre de skulle bruge stedet.

11 décembre 2012

Gode varer

Jeg bestilte varen, leveringen gik fint. Dog syntes jeg godt at bruge en bedre brugsvejledning til produkterne.
Men alt i alt en god side :)

21 novembre 2012

De burde få mere end 5 stjerner!

Uovertruffen god service - har flere gange været i kontakt med mamaslife.dk i forbindelse med køb af produkter, og hver gang har de bare leveret den bedste service. Når produkterne er bestilt - så er der hurtig levering.

2 novembre 2012

Fantastisk service og super lækre produkter

Jeg bestilte to vikler fra Ellevill hos Anne-Lise og havde en rigtig god oplevelse med at handle hos hende. Der var med begge vikler medsendt ekstra bonusgaver og Anne-Lise var utrolig venlig og sød at handle med - også selv om jeg ville lægge bestilling på vikler, der endnu ikke var på lager.

15 octobre 2012

100% mine bedste anbefalinger til Mamaslife

Men et opkald til Mamaslife og alt blev ordnet effektivt, hurtigt og helt reelt (jeg modtog post label til returnering af den ene dukke og pengene retur så hurtigt som det var muligt)
Rodet (fra min side) men intet problem at få løst!

24 septembre 2012

Super hurtig levering

Bestilte igår eftermiddag og har netop hentet pakken idag lidt over middag. Det kan vist ikke gøres ret meget bedre ;-)

Og varen var rigtig fin og levede bestemt op til forventningerne så jeg ville ikke betænke mig ved at handle her igen

21 septembre 2012

Super hurtig levering

Jeg bestilt i går kl 14.30 to par uld bukser til min søn. Fik her ril morgen en SMS med besked om at min pakke var klar til afhentningen hos den lokale gls afhentning sted...

Det kan simpelthen ikke gøre hurtigere ;)

8 août 2012

Hurtig ordrebehandling :-)

Bestilte et Bola-graviditetssmykke tirsdag d. 18.06 og modtager varen allerede dagen efter onsdag d. 19.06.
Virkelig hurtig respons og levering.
Overskuelig hjemmeside med et pænt varesortiment!
Kan anbefales på det varmeste!

Mvh Yvonne Englund
Helsingør

19 juin 2012

Super hurtig

Pakken blev sendt 7 minuter (!) efter jeg fik betalingsbekraeftelsen. Og pakken var klar til afhentning i GLS pakkeshopen kl. 10 naeste dag. Bravo.

26 avril 2012

Perfekt

Bestilte en bæresele og fortød farvevalg. Skrev derfor en mail og fik svar efter få minutter (det var en helligdag!). Derudover fik jeg super hurtig levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse udover det sædvanlige.

12 avril 2012

Hurtig levering

Jeg har kun positive ting at sige om Mamas LIFE: hurtig levering og fint materiale og vejledning. Glæder mig til at gøre brug af vikle og ringslynge.

29 mars 2012

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit